ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Κυριακή 18 Ιουλίου 2010

HERE WE GO AGAIN.......



Παλιοι γνωριμοι και νεα φρουτα!!

Αυτος θα ειναι ο νεος ομιλος που θα αγωνιστει η Προο στο προσεχες πρωταθλημα. Τις πιο πολλες ομαδες τις ξερουμε και μας ξερουν. Τριγλία Ραφήνας,Ανταγόρας Κω,Μύκονος,Σύρος ειναι οι νεες ομαδες που μας εφερε η μοιρα να δουμε. Τρεια πολυ καλα ταξιδια σε Συρο Κω και Μυκονο. Μακαρι να εχει καλο καιρο να παμε να γουσταρουμε. Ομορφα νησια με ιστορια, ωραιους ανθρωπους, τοπια ,παραλιες και καλο φαι!! Οτι πρεπει για εκδρομη οπαδικη ,παρεουλα και μπαλα.!!!

Οσο αφορα την δυναμη του ομιλου και το φαβορι ειναι νωρις ακομα να πουμε. Θα περιμενουμε να δουμε μεχρι την αρχη του πρωταθληματος για να εχουμε μια ολοκληρωμενη αποψη! Η Προο φυσικα ξεχωριζει σαν η ιστορικοτερη και πιο γνωστη ομαδα στον ομιλο.. Αντε να δουμε ποτε θα ξεκολησουμε απο την Δ εθνικη...

9ος ΟΜΙΛΟΣ

ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ
1)Σαρωνικός Αίγινας
2)Προοδευτική
3)Κερατσίνι
4)ΑΕ Περάματος
5)ρης Αμφιάλης
6)Ατρόμητος Πειραιά
7)Μοσχάτο

ΕΠΣΑΝΑ
8)Αχαρναϊκός
9)Αήττητος Σπάτων
10)Ωρωπός
11)Κορωπί
12)Ολυμπιακός Λαυρίου
13)Τριγλία Ραφήνας

ΕΠΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
14)Ανταγόρας Κω

ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
15)Μύκονος
16)Σύρος

Απο το: http://vissiniclubnogate.blogspot.com/
ΧΩΡΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ, Η ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΩ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ??

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου