ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΝΕΑ: Χάλασε του Μανωλιάδη,έκλεισε ο Μπιρμπίλις, υπέγραψε ο Μιμης Χόρτσας...ενω υπαρχει «Φλερτ» με Αθανασόπουλο

Πριν καλά-καλά πραγματοποιηθεί η μεταγραφή του Γιώργου Μανωλιάδη στην Προοδευτική, ο νεαρός αμυντικός χαφ αποτέλεσε παρελθόν για τους "βυσσινί". Όλα ξεκίνησαν από την κίνηση του ικανότατου άσου να ζητήσει παράταση δύο ημερών αναφορικά με την υπογραφή της συμφωνίας, επειδή, όπως ενημέρωσε, βρισκόταν σε προχωρημένο στάδιο συζητήσεων με σύλλογο
Β" Εθνικής. Ασφαλώς, η ενέργεια αυτή δεν άρεσε στους ιθύνοντες του ιστορικού σωματείου, που αναθεώρησαν και αποφάσισαν να μην ολοκληρώσουν τη μεταγραφή. Σχεδόν αμέσως, έγινε κρούση στον Μπιρμπίλι, ο οποίος είχε γεμάτη σεζόν με τον Αθηναϊκό στον 8ο όμιλο, ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί υπό τις οδηγίες του Φώτη Θανέλλα. Ο τελευταίος συμφώνησε και, έτσι, την ερχόμενη χρονιά θα φοράει τα βυσσινί. Παράλληλα, ανανέωσε ο Ουσταμπασίδης, ενώ αποχώρησε οριστικά και ο Μαλισιώβας που υπέγραψε στον Αγιο Ιερόθεο.

Επισης εναν ποδοσφαιριστή που έχει τη δυνατότητα να κάνει εξαιρετική δουλειά στην αμυντική γραμμή της Προοδευτικής, ενέταξε στο δυναμικό της η βυσσινί διοίκηση.
Ο λόγος για τον νεαρό κεντρικό αμυντικό Μίμη Χόρτσα, που πέρσι αγωνιζόταν με το Κορωπί στον 9ο όμιλο. Από εκεί και πέρα, δεν αποκλείεται να κλείσει στην ομάδα του Κορυδαλλού και ο αδερφό του, Αγγελος Χόρτσας, που είχε πολύ καλή σεζόν κατά την περσινή σεζόν, με τη φανέλα επίσης του Κορωπίου.
Από εκεί και πέρα, οι ιθύνοντες του ιστορικού σωματείου ήρθαν σε συμφωνία με την εταιρία Puma για την παραλαβή αθλητικού υλικού.

source: periferiako.com

Απο το sentragoal μαθαινουμε οτι:
Εναν ταλαντούχο ποδοσφαιριστή με παραστάσεις από επαγγελματική κατηγορία έχει βάλει στο στόχαστρο, σύμφωνα με πληροφορίες, η Προοδευτική. Οι «βυσσινί» συζητούν με τον 21χρονο μεσοαμυντικό Γιώργο Αθανασόπουλο, ο οποίος πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟ Ρουφ. Ο παίκτης εξετάζει και άλλες προτάσεις και δεν έχει αποφασίσει ακόμα πού θα συνεχίσει την καριέρα του. Στο μεταξύ, έχει «παγώσει» τις τελευταίες ημέρες και το θέμα απόκτησης επιθετικού, με τον Αντώνη Φώσκολο να είναι ψηλά στη σχετική λίστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου