ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Κυριακή 11 Ιουλίου 2010

H Λαρισσα Ρικέλμε θα τα βγαλει και για την Ισπανία


Συμφωνα με εγκυροτατες πληροφοριες της τελευταιας στιγμης,
το σέξι μοντέλο, που έγινε διάσημο σε όλο τον κόσμο για το μπλουζάκι-θήκη κινητού με το οποίο έβλεπε όλα τα ματς της "albirroja" στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής, έκανε γυμνή φωτογράφηση για το σκανδαλοθηρικό περιοδικό "Interviu" ενόψει του αποψινού τελικού του Μουντιάλ, βάφοντας μάλιστα επίμαχο σημείο του σώματός της με την ισπανική σημαία!

Στο πλαίσιο μάλιστα της συνέντευξης που παραχώρησε (το περιοδικό κυκλοφορεί στα περίπτερα τη Δευτέρα 12 Ιουλίου), αποκάλυψε ότι θαυμάζει από την ομάδα της "φούρια ρόχα" τους Φερνάντο Τόρες και Ίκερ Κασίγιας, τους οποίους χαρακτήρισε ως τα απόλυτα... αρσενικά!

Υπενθυμίζεται πως η ομάδα του Βιθέντε Ντελ Μπόσκε ήταν αυτή που απέκλεισε την Παραγουάη στα προημιτελικά της διοργάνωσης χάρη στο γκολ του Βίγια στο 83', με την
Λαρίσα Ρικέλμε να δίνει "συγχωροχάρτι" ωστόσο στους πρωταθλητές Ευρώπης και να τάσσεται στο πλευρό τους για την κατάκτηση του τροπαίου.


πηγη:σπορ24


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου