ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

Eπεσε πολυ κλοτσιδι απο κατι μαραμενες τουλιπες αλλα οι "ΦΟΥΡΙΑΣ ΡΟΜΠΑΣ" το πηραν γιατι το ηθελαν πιο πολυ!!


Μπάρα, τραπεζι, αλκοόλια, άναρθρες κραυγές να κράζουν την ΤΖΑΜΠΟΥΛΑΝΙ, Άντρες ωρυωμενοι, γυναίκες που δυσανασχετούν, παιδιά που χοροπηδούν, μια βοη σαν μελισσι που σου ερχοταν καταπανω - που την λεγαν ΒΟΥΒΟΥΖΕΛΕΣ, μανάδες σε απόγνωση, μπαμπάδες υπό την επήρεια ενός φυσικού βιάγκρα, σουβλάκια, πίτσες, μπίρες, πασατέμπος, στοίχημα, κουβάς, αστεία σεξιστικα, κρατική τηλεόραση (με απιστευτους σχολιασμους!! Μα τι πληρωνουμε στον ρημαδολογαριασμο της ΔΕΗ..??), καφενεία, τουίτερ, Facebook, και κοπάνες από το γραφείο.
ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΥΑΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΤΡΙΠΤΙΖ .....και αλλα....

Βλέπεις και τα replay, γελάς και με τα απίστευτα σούργελα που έχουν γεμίσει το γήπεδο, βαμμένοι με κάθε είδους σημαία με σκοπό να τους δείξει το matrix, μπερδεμένοι ανάμεσα σε μια ματαιοδοξία και την γελοιότητα τους.
Λέξεις που απεικονιζουν το Μουντιάλ που ζήσαμε τον τελευταίο μήνα!

Και τελικα οι "ΦΟΥΡΙΑΣ ΡΟΜΠΑΣ" - Ισπανία (κατ'αλλους) νίκησε
1-0 της "ΜΑΔΗΜΕΝΕ΅ΤΟΥΛΙΠΕΣ" - Ολλανδία (κατ'αλλους) στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου και στέφθηκε πρωταθλήτρια κόσμου για πρώτη φορά στην ιστορία της, σε εναν τελικο οπου πρεπει να εχουμε ρεκορ καρτων λογω των υπουλων & επαγγελματικων χτυπηματων των παικτων που προσπαθουσαν ετσι να αναχαιτησουν αντιπαλους. Το παιχνιδι της γατας με το ποντικι δηλαδη!!

Επίσης, έγινε η "ΦΟΥΡΙΑΣ ΡΟΜΠΑΣ" η πρώτη ευρωπαϊκή ομάδα (και δεύτερη μετά τη Βραζιλία) που κατακτά το τρόπαιο του Μundial μακριά από την ήπειρό της, ενώ έγινε η πρώτη ομάδα που στέφθηκε πρωταθλήτρια κόσμου, έχοντας χάσει το πρώτο παιχνίδι της σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Με γκολ του Αντρές Ινιέστα στο 116' η Ισπανία νίκησε τεικα με 1-0 την Ολλανδία στην παράταση και στέφθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της Παγκόσμια Πρωταθλήτρια.

O 26χρόνος άσος της Μπαρτσελόνα «λύτρωσε» τους ''φούριας ρόμπας'' τέσσερα λεπτά πριν το τέλος της παράτασης και τους έστειλε από το «Soccer City» του Γιοχάνεσμπουργκ στα... ουράνια, γιατι για 116’ οι δύο ομάδες δεν μπορούσαν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα με την Ισπανία πάντως να έχει την υπεροχή αλλά και παίκτη παραπάνω από το 109’ όταν αποβλήθηκε ο Χάιτινχα με δευτερη κιτρινη.

Οι "Ορανγιε" διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον Γουέμπ για την φάση του γκολ ζητώντας οφσάιντ όμως όπως φάνηκε ξεκάθαρα στο ριπλέι είχαν άδικο.

Για τρίτο τελικό οι "Ορανγιε" αποχώρησαν με δάκρυα και ηττημένοι και εγιναν οι αδιαμφησβητητοι LOOSERS αυτης της κατηγοριας ξεπερνωντας ΟΥΓΓΑΡΙΑ και ΤΣΕΧΟΣΛΟΒΑΚΙΑ κατα ενα χαμενο τελικο, ενώ η Ισπανία, απέδειξε περίτρανα πως είναι η κορυφαία εθνική ομάδα των τελευταίων ετών προσθέτοντας στην τροπαιοθήκη της μετά από δύο χρόνια δίπλα στο Κύπελλο του Euro το τρόπαιο του Mundial.

Χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις κύλησε το πρώτο 45λεπτο του αγώνα, με τους παίκτες των δύο ομάδων να αναλώνονται κυρίως σε πολύ δυνατές μονομαχίες με σκληρα μαρκαρισματα. Στο πρώτο μέρος μάλιστα, ο Γουέμπ έδειξε πέντε κίτρινες κάρτες, τρεις στους παίκτες του Φαν Μάρβαϊκ και δύο στους "φούριας ρόμπας".

Οι Ισπανοί είχαν την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά χωρίς να απειλούν ιδιαίτερα τον Στεκέλενμπουργκ. Εύκολο, σχετικά, και το έργο του Κασίγιας, καθώς οι οράνιε προσπαθούσαν να πλησιάσουν τα καρέ του κυρίως με αντεπιθέσεις και χωρίς μεγάλη επιτυχία.

Ανάλογο το σκηνικό και στα 45 λεπτά της επανάληψης με την ένταση ανάμεσα στους παίκτες να παραμένει και να μην τους επιτρέπει να πραγματοποιήσουν εμφανίσεις ανάλογες με τα προηγούμενα παιχνίδια.

ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΦΘΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΛΥΤΡΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ....

(ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΤΣ!! ΑΓΙΟ ΕΙΧΑΜΕ..)

ΣΚΟΡΕΡΣ: 116' Ινιέστα
MVP: Ινιέστα (Ισπανία)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 15' Φαν Πέρσι, 22' Φαν Μπόμελ, 28' Ντε Γιόνγκ, 54' Φαν Μπρόνκχορστ, 56', 109' Χάιτινχα, 84' Ρόμπεν, 111' Φαν ντερ Βιλ, 117' Ματάισεν - 16' Πουγιόλ, 23' Ράμος, 66' Kαπντεβίλα, 121' Τσάβι
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 109' Χάιτινχα

ΟΛΛΑΝΔΙΑ (Μπερτ Φαν Μαρβάικ): Στεκέλενμπουργκ, Φαν ντερ Βίλ, Χάιτινχα, Ματάισεν, Φαν Μπρόνκχορστ (105' Μπράαφχαϊντ), Φαν Μπόμελ, Κάουτ (70' Ελία), Ντε Γιόνγκ (99' Φαν ντερ Φάαρτ), Φαν Πέρσι, Σνάιντερ, Ρόμπεν

ΙΣΠΑΝΙΑ (Βιθέντε ντελ Μπόσκε): Κασίγιας, Πικέ, Πουγιόλ, Ινιέστα, Βίγια (106' Τόρες), Τσάβι, Καπεντεβίλα, Αλόνσο (86' Φάμπρεγκας), Ράμος, Μπούσκετς, Πέδρο (60' Νάβας)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χάουαρντ Γουέμπ (Αγγλία) (Grand CARD Master)

ΣΧΟΛΙΟ: 1) ΗΤΑΝ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ
ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, ΠΟΥ ΑΡΚΕΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ:"ΠΗΡΕ ΕΝΑΝ ΥΠΝΑΚΟ"!!

2) ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΞΥΠΑΓΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ Η ΚΥΡΑ ΝΤΟΛΟΡΕΣ Η ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΑ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕ "ΓΟΟΟΟΛ" ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΜΠΕΙ Η ΤΖΑΜΠΟΥΛΑΝΙ ΣΤΟ ΠΛΕΚΤΟ.... ΤΕΛΙΚΑ Η ΚΑΛΗ ΚΥΡΙΑ ΝΤΟΛΟΡΕΣ, ΜΙΛΗΣΕ ΠΕΡΙΧΑΡΗΣ ΜΕ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΣΤΗΝ ΜΑΚΡΙΝΗ ΙΣΠΑΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ - ΟΛΗ Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΨΙΛΟΕΜΑΘΕ ΙΣΠΑΝΙΚΑ ΧΤΕΣ "AFTER MIDNIGHT" ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΦΑΜΕ ΜΕΣΟΒΔΟΜΑΔΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΑΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΝΙΚΕΙΑ!!
(ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ: "ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΧΤΑΠΟΔΑΚΙ ΣΤΗΝ ΠΑΕΛΙΑ"...!!)
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΥΡΙΑ ΝΤΟΛΟΡΕΣ ''CAMPEONES DEL MUNDO"!!
3) Μολις μαθουμε η δουμε νεα απο την Ρικελμε....θα σας ενημερωσουμε......ψαχνωντας παραλληλα για δηλωσεις της Μπομπι Εηντεν!! (Αυτη τωρα χαμενη ειναι η κερδισμενη??)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου