ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Ενα σχολιο απο τον Γιωργο Π. - DONKEY 2

Αντιγραφω απο τα σχολια της Σαββατιατικης αναρτησης με θεμα:

Η απολυτη ποδοσφαιρικη δημοκρατια!!!!! Η απιστευτη ιστορια του.....πως φτιαχνω μπατζετ και ομαδα!!

Το πολυ ευστοχο σχολιο το ανεβασε ο Γιωργος Π. Κατα κοσμον DONKEY 2 και ανεφερεται στην αναρτηση με τον τιτλο που διαβασατε παραπανω...( Οσοι δεν διαβασατε το συγκεκριμμενο θεμα, καντε το....απλα να δειτε πως λειτουργησε ενα πρωτοπωριακο πειραμα στο ποδοσφαιρο -μιας αλλης χωρας- και τι αποτελεσματα εφερε)

Ανώνυμος είπε...

Καταπληκτικό το άρθρο No Gater. Πολλά ΜΠΡΑΒΟ !!!

Όσο για το καλύτερο γκολ της Προοδευτικής ήταν αυτονόητο πως με 6 μονάχα ψήφους δεν μπορείς να εκλέξεις το παραμικρό παρά το γεγονός της προσπάθειας και της συνεχούς προσπάθειας με αναρτήσεις και μηνύματα που καλούσαν κάθε φίλαθλο να συμμετέχει. Σίγουρα δεν μπορούμε να φτάσουμε στο απλησίαστο για τα δεδομένα μας επίπεδο της Μεγάλης Βρετανίας στα θέματα ποδοσφαίρου αλλά τουλάχιστον όσοι δηλώνουν ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ να δηλώνουν παρόν από όποιο πόστο μπορούν.

Και αφού πολλοί από εμάς δεν έχουμε την δυνατότητα είτε την χρηματική είτε τον χρόνο να ασχοληθούμε με τα κοινά του συλλόγου να παραδειγματιστούμε πως ακόμα και από το Ίντερνετ και τον λίγο ή πολύ χρόνο που ξοδεύουμε σε αυτό μπορούμε να βοηθήσουμε έμπρακτα την ομάδα ο καθένας με το δικό του ξεχωριστό τρόπο. Σεβαστά τα λόγια του κάθε προπονητή της εξέδρας αλλά η ομάδα δεν είναι υπαρκτή μονάχα κάθε Κυριακή αλλά κάθε μέρα και όπως γράφεις και στο άρθρο η αποτυχία του πειράματος της ψηφοφορίας όχι μόνο αναμενόμενη δε μου φάνηκε αλλά εδώ και καιρό αναρρωτιέμαι ποιός χορηγός και ποιός "άρρωστος" θα επενδύσει σε μια ομάδα που ακόμα και οι ίδιοι οι φίλαθλοι της την ξεχνάνε και την θυμούνται μόνο στα κρίσιμα παιχνίδια και στις καλές στιγμές ? ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ δεν είναι μονάχα 50-100 ξεχασμένα άτομα σ' ένα "κλουβί" ούτε 6 άτομα που αφιέρωσαν 2 λέπτα από το χρόνο τους να ψηφίσουν το καλύτερο γκολ... Άν δούμε τα στατιστικά επισκεψιμότητας σε όλους τους ιστότοπους της ομάδας σε συνδυασμό με την προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο σίγουρα τα νούμερα είναι δυσανάλογα... αλλά γιατί να μην έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν ενεργά ακόμα και αυτοί που ζούν μακρία από εμάς ? Και αυτοί την ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ υποστηρίζουν και είναι ένα κομμάτι μας που μπορεί να μας δώσει μεγάλη ώθηση για την συνέχεια.

Donkey2.(Γιώργος Π.).




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου