ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Νεα συντεντευξη του Τασου Παντου με.....πολυ Προοδευτικη!

Σε νεα συνεντευξη του Τασου Παντου, διαβασαμε για την Προοδευτικη μας τα εξης.....
Σας ανεβαζουμε τα συγκεκριμμενα κομματια.

«Τίποτα δεν σου χαρίζεται»
25 Ιουλ, 13:12

Ο ΠΑΝΤΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗ ΤΟΥ SPORTDOG Ν. ΝΙΚΟΛΑΟΥ.

Ο έμπειρος οπισθοφύλακας, στη συνέντευξη που έγινε στο ξενοδοχείο Grand Serai στα Ιωάννινα, μίλησε στον SportDog για το ξεκίνημα της καριέρας του στη Προοδευτική, τις ημέρες δόξας και επιτυχιών με τον....

«Γνωρίζω την κατηγορία»

• Εδώ βρίσκεις και κάποιους παλιούς γνώριμους από τις περιόδους που αγωνιζόσουν στη Προοδευτική και τον Ολυμπιακό. Τον Ανδράλα, τον Βαρτζιώτη και τον Κυριάκο.

Με τα παιδιά αυτά έπαιξα πολλά χρόνια μαζί, ειδικά με τον Πάρη και τα γνωρίζω πολύ καλά. Με έχουν βοηθήσει πολύ να εγκλιματιστώ αλλά είμαι ένας άνθρωπος που έχω παίξει στη κατηγορία αυτή και γνωρίζω τις συνθήκες. Όλα αυτά σε συνδυασμό με τη καταγωγή μου θα με βοηθήσουν να προσαρμοστώ στη πόλη και την ομάδα.

• Πες μας κάτι για την ομαδα στην οποία αναδείχτηκες, την Προοδευτική.

Η Προοδευτική ήταν η απαρχή της καριέρας μου, η ομάδα που πρωτοξεκίνησα και έχω τα πρώτα μου βιώματα ως επαγγελματίας. Σίγουρα νιώθω συναισθήματα για την ομάδα αυτή και λυπάμαι πάρα πολύ που έχει φτάσει σ’ αυτό το επίπεδο. Είναι κρίμα για ομάδες όπως η Προοδευτική να βολοδέρνουν στις χαμηλές κατηγορίες. Όμως αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Εάν δεν είσαι σωστός και εάν δεν προσπαθείς συνεχώς, δεν μπορείς να κερδίσεις με τη φανέλα. Καμιά ομάδα δεν μπορεί να παραμείνει στις μεγάλες κατηγορίες εάν δεν αξίζει.

Πηγη αποσπασματων της συνεντευξης: Sportdog.gr

ΣΧΟΛΙΟ: Να ευχαριστησουμε για αλλη μια φορα τον Τασο, για τις αληθειες που λεει.
Ευχη ολων μας, ειναι ολα τα νεα παιδια που μαζευτηκαν στην ομαδα η προκειται να ερθουν, να εχουν μια πορεια στην καριερα τους σαν τους παικτες που ανεφερε ο Τασος.
Εμεις σαν απλοι φιλοι της ΠΡΟΟ, πρεπει να τους δωσουμε να καταλαβουν που ηρθαν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου