ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Εθνικός Αστέρας: Ο Αργυρίου τέταρτη μεταγραφή


Ο Εθνικός Αστέρας προχώρησε σήμερα σε μία ακόμη μεταγραφή, καθώς απέκτησε τον επιθετικό Μάριο Αργυρίου, που την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνίσθηκε στην Προοδευτική.
Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής (γεννημένος στις 3.4.1989) ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού, ενώ συνέχισε στα τμήματα υποδομής του Αιγάλεω και του Ατρόμητου Αθηνών, για να μεταπηδήσει στον ΠΑΟ Ρούφ (2007-08 Περιφερειακό Πρωτάθλημα 7 γκολ, 2008-09 8 γκολ και κατάκτηση πρωταθλήματος), ενώ πέρυσι αγωνίσθηκε πάλι με την Προοδευτική στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα (24 γκολ πρώτος σκόρερ στον 9ο όμιλο).


Οι υπεύθυνοι του Εθνικού Αστέρα είχαν εντοπίσει εδώ και καιρό στον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, καθώς είχαν τον είχαν παρακολουθήσει σε αρκετά παιχνίδια του περυσινού πρωταθλήματος, τον είχαν τσεκάρει και κινήθηκαν την κατάλληλη στιγμή προκειμένου να τον εντάξουν στην δύναμη της ομάδας.


(1 ΣΧΟΛΙΟ: ΣΑΣ ΕΓΡΑΨΑ ΗΔΗ, ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΚΑΘΩΝΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΚΡΑΤΑΝΕ!!!)


Η τελική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές οριστικοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της Καισαριανιώτικης ΠΑΕ, όπου ο Αργυρίου συναντήθηκε με τους ανθρώπους του Εθνικού Αστέρα και ρυθμίσθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες.
Λίγο μετά ο Μάριος Αργυρίου, παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ Βασίλη Αδαμάκη, υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Εθνικό Αστέρα και θα δώσει κανονικά το παρών στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας, που είναι προγραμματισμένη την προσεχή Δευτέρα στην Καισαριανή.

2ον ΣΧΟΛΙΟ: KAΛΑ ......ΜΥΑΛΑ, ΜΙΚΡΕ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου