ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ & ΓΕΡΜΑΝΙΑ στον μικρο τελικο σημερα με επαθλο την ΧΡΥΣΗ ΒΟΥΒΟΥΖΕΛΑ

Απο την στιγμη που δεν εχει κυπελλο, θα βολευτουν με οτι τους κατσει!

Κανα μεταλλιακι μπακιρενιο, κανα κορνε, λιγο αναψυκτικο και καναπεδακια γκουρμε στην δεξιωση.

Ακουστηκε και προταση απο ενα τοπικο φυλαρχο για την απονομη της ΧΡΥΣΗΣ ΒΟΥΒΟΥΖΕΛΑΣ!!!

Τελικα η Ολλανδία και η Ισπανία αποδείχθηκαν ανυπέρβλητα εμπόδια στους ημιτελικούς για την Ουρουγουάη και τη Γερμανία και πλέον στις δύο ομάδες απομένει η διεκδίκηση της νικης στον μικρο τελικο και η κατακτηση της τρίτης θέσης.
Οι Λατινοαμερικάνοι θέλουν να κλείσουν με μια ακομα νίκη μια ήδη επιτυχημένη για αυτους διοργάνωση, ενώ οι Ευρωπαίοι να βρεθούν στην πρώτη τριάδα για τρίτο συνεχόμενο Μουντιάλ.
Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί απόψε το βράδυ (21.30) στο «Nelson Mandela Bay Stadium» του Πορτ Ελίζαμπεθ με διαιτητή τον Μεξικανό Μπενίτο Αρτσούντια.


Οι δύο ομάδες έχουν κοντραριστεί τρεις φορές σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου. Το 1966 στην Αγγλία το «εύθραυστο» 1-0 υπέρ της Γερμανίας μετατράπηκε σε 4-0 με τρία γκολ στο τελευταίο εικοσάλεπτο, λόγω μιας «σφαγιαστικής» για τους Ουρουγουανούς διαιτησίας του Τζιμ Φίνεϊ, ο οποίος απέβαλλε άδικα δύο ποδοσφαιριστές στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου.
Το 1970 είχαμε τη μοναδική μέχρι… αύριο σύγκρουσή τους σε μικρό τελικό, με τη «Νασιονάλμανσαφτ» να επικρατεί 1-0 και να κατακτά την τρίτη θέση. Το 1986, και πάλι στο Μεξικό, η αναμέτρηση στους ομίλους έληξε 1-1 και οι δύο ομάδες προκρίθηκαν τελικά στην επόμενη φάση.


ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ 1970: Δ.ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ 1-0



Η συνολική παράδοση είναι συντριπτικά υπέρ της Γερμανίας, η οποία έχει έξι νίκες έναντι καμίας (δύο οι ισοπαλίες). Τα «Πάντσερ» παρουσιάζονται πολύ δυνατά και στους μικρούς τελικούς, αφού εκτός από αυτόν του 1970 που προαναφέραμε έχουν κερδίσει και αυτούς του 1934 (2-1 την Αυστρία) και του 2006 (3-1 την Πορτογαλία). Αντιθέτως, η «Σελέστε» έχει ηττηθεί εκτός από το 1970 και το 1954 (1-3 από την Αυστρία).

Ο Όσκαρ Ταμπάρες θα έχει στη διάθεσή του τους Σουάρες, Φουτσίλε και Λουγκάνο που απουσίασαν από τον ημιτελικό και θα τους χρησιμοποιήσει όλους βασικούς, επαναφέροντας το 4-3-1-2. Μοναδική απουσία ο τραυματίας μέσος Λοντέιρο.

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ - Πιθανή ενδεκάδα (4-3-1-2):
Μουσλέρα, Κάσερες, Λουγκάνο, Γκοντίν, Φουτσίλε, Πέρες, Αρέβαλο, M. Περέιρα, Φορλάν, Καβάνι, Σουάρες.


Πλήρης θα παραταχθεί η Γερμανία, αφού ο Τόμας Μίλερ εξέτισε την ποινή του στον ημιτελικό και επιστρέφει στη βασική εντεκάδα. Ο Γιοακίμ Λεβ θέλει από τους παίκτες του να παρουσιαστούν πιο επιθετικοί σε σχέση με την αναμέτρηση με την Ισπανία και να επιβάλλουν το ρυθμό τους.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ - Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3):
Νόιερ, Λαμ, Μερτεζάκερ, Φρίντριχ, Γιάνσεν, Κεντίρα, Σβαϊνστάιγκερ, Οζίλ, Μίλερ, Ποντόλσκι, Κλόζε


ΣΗΜ: Ο ΠΩΛ Ο ΧΤΑΠΟΔΑΚΗΣ ΕΔΕΙΞΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!!
Στον μεγαλύτερο εχθρό της Γερμανίας έχει εξελιχθεί το περιβόητο χταπόδι Πάουλ του ενυδρείου του Ομπερχάουζεν, που δικαιώθηκε για μία ακόμη φορά όταν επέλεξε νίκη της Ισπανίας στον ημιτελικό.

«Ψητό στα κάρβουνα με λίγο λεμόνι» το θέλουν οι Γερμανοί, που δεν ηρέμησαν ούτε μετά τη χθεσινή του πρόβλεψη για νίκη απόψε της ομάδας του Λεβ επί της Ουρουγουάης (για τον τελικό διάλεξε Ισπανία).

ΠΑΝΤΩΣ ΕΣΥ ΜΕΓΑΛΕ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΝΩΡΙΣ!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου