ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Το αρχισαν οι ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΙ πιο νωρις ...το ΜΟΥΝΤΙΑΛ του 2014!!

ΕΓΙΝΕ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ το 2014............. ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΣΑΜΒΑ!!!

ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ''BUSINESS"!!! ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ...

Με μια ευχή, να έχει ανάλογη οργανωτική επιτυχία, παρά τις όποιες ανησυχίες υπήρχαν και τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν, με τη διοργάνωση της Νοτίου Αφρικής, η Βραζιλία παρουσίασε το «logo» για το Παγκόσμιο Κύπελλο που θα φιλοξενηθεί στη χώρα του καφέ το 2014.
Πρόκειται για την αναπαράσταση του τροπαίου του Μουντιάλ, το οποίο σχηματίζεται από τρία ενωμένα χέρια στα εθνικά χρώματα, το πράσινο και το κίτρινο.
Παρόντες στην εκδήλωση που έγινε στο Γιοχάνεσμπουργκ και λίγα χιλιόμετρα μακριά από το «Soccer City» που θα φιλοξενήσει τον τελικό της Κυριακής, ήταν ο πρωθυπουργός της χώρας Λούλα Ντα Σίλβα, αλλά και μεγάλες ποδοσφαιρικές προσωπικότητες της Βραζιλίας, όπως ο Κάρλος Αλμπέρτο, ο Καφού, ο Ρομάριο και ο Κάρλος Αλμπέρτο Παρέιρα.
«Η επιτυχία με την οποία φιλοξένησαν τα αδέρφια μας οι Αφρικανοί αυτή τη διοργάνωση, δημιουργεί την πρόκληση σε μας να τα καταφέρουμε εξίσου καλά. Σας διαβεβαιώνουμε πως το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 θα είναι ακόμη καλύτερο από αυτό», δήλωσε ο Λούλα Ντα Σίλβα, ενώ ο πρόεδρος της FIFA, Ζεπ Μπλάτερ, τόνισε πως «... η Βραζιλία είναι η χώρα που λατρεύει το ποδόσφαιρο σαν θρησκεία και ταυτίζεται μαζί του περισσότερο από κάθε άλλη».




ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΧΕΙ Δ.Ν.Τ.??

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου