ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Α ρε Ινιεστα τι εκανες!!!...η απογοητευμενη Μπομπη Εηντεν τελικα θεωρει τον εαυτο της χαμενο!!!

Οπως σας υποσχεθηκαμε εχτες, ψαξαμε και βρηκαμε τα νεα της Μπομπι Εηντεν. Το κοριτσι ειναι πολυ απογοητευμενο......

Η γνωστη μας πια Μπoμπι Εηντεν που ειχε υποσχεθει στοματικο..... σε ολους τους φιλους της στο Twitter στην περιπτωση που κερδιζε η Ολλανδια τον τελικο του Μουντιαλ, δεν εκρυψε την απογοητευσητης για την ηττα των Ορανιε. Παρ' ολα αυτα, καταφερε ομως με την "προσφορα" της να γεμισει ενα... Σταδιο Μαρακανα!

"Εαν η Ολλανδια παρει το Παγκοσμιο Κυπελλο θα παρω μια .... σε ολους οσοι με ακολουθουν στη σελιδα μου, μαζι με τις Βικι Βετε, Μις Χιμπριντ και την Γκαμπι Κιντερος", (αμφοτερες γνωστες πορνοσταρ - συνεργατιδες μαλλον...) ειχε γραψει στο στατους της στο Twitter η διασημη πορνοσταρ.
Ο Ρομπεν ομως δεν καταφερε να νικησει δυο φορες τον Κασιγιας και λιγο πριν τη ληξη της παρατασης, ο Ινιεστα σκοραρε δινοντας το τροπαιο στους Ιβηρες. Με το τελευταιο σφυριγμα του Διαιτητη, η πορνοσταρ εγραψε στο στατους στο προφιλ της:

"Nooooooooooooooooooooooooooo!!".



Λιγο αργωτερα δηλωνε στα επομενα στατους ξανα και ξανα την απογοητευση της...
Προφανως την μεγαλη απογοητευση τους θα ηθελαν να εκφρασουν και οι χιλιαδες φιλοι της στο Twitter, οχι φυσικα γιατι στεναχωρηθηκαν για την ηττα της Ολλανδιας, διοτι απο τη στιγμη που ανακοινωσε την...... προσφορα της, το προφιλ της εκτοξευτηκε σε αριθμο φιλων.

Απο περιπου 5.000 φιλους που ειχε, ξεπερασε τους 105.000!
Μαλλον η ιδια δεν είναι τοσο απογοητευμενη οσο δηλωνει, αφου το δολωμα που εριξε στον αντρικο πληθυσμο ειχε απιστευτη ανταποκριση.

Φυσικα ποτε δεν θα μαθουμε πραγματικα, τι θα εκανε εαν οι Ορανιε επαιρναν την κουπα, αλλα η ιδια καταφερε να γεμισει ενα... Μαρακανα με την υποσχεση της.
Θα την εχουν στα υποψιν οι Βραζιλιανοι για το επομενο Μουντιαλ σιγουρα!
Α, ΡΕ ΙΝΙΕΣΤΑ!!!! ΠΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ.....

Τελικα μονο η Λαρισσα Ρικελμε σταθηκε στο υψος της!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου