ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Η ΠΡΟΟ ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ, ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ??


Ενω στην Προοδευτικη υπαρχει (συμφωνα παντα με τα αλλα μπολγκ μας και διαδυκτιακες πηγες) μια κινητικοτητα στο μετωπο των μεταγραφων, να δουμε και ποιες ομαδες θα κατεβουν στο πρωταθλημα??

Τα νεα απο πολλες ομαδες δεν ειναι ευχαριστα:
(για τους ιδιους!!)

Αχαρναϊκός:
Σε τραγική κατάσταση!Εξαιρετικά άσχημα είναι τα πράγματα στις τάξεις του ιστορικού Αχαρναϊκού, ο οποίος απειλείται ακόμη και με μη συμμετοχή του στο νέο πρωτάθλημα της Δ" Εθνικής. Ούτε στην τέταρτη απόπειρα που πραγματοποιήθηκε για εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου προέκυψε κάτι το ουσιαστικό και, έτσι, το μέλλον φαντάζει ζοφερό. Ο απερχόμενος πρόεδρος, Μιχάλης Κόντης, ετοιμάζεται να παραδώσει τη σφραγίδα και τα βιβλία του συλλόγου στον Δήμαρχο Μενιδίου, Παναγιώτη Φωτιάδη, κάτω και από την πίεση των οργανωμένων οπαδών του Αχαρναϊκού, που του ζήτησαν να αποχωρήσει. Σε περίπτωση που δεν βρεθεί άμεσα λύση, θα δημιουργηθεί διοίκηση Πρωτοδικείου.


Οδεύει προς Δ" Εθνική η Αγία Παρασκευή!
Τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Αγία Παρασκευή, από ότι φαίνεται θα της στερήσουν τη δυνατότητα να λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ" Εθνικής την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Η Σάντα πραγματοποίησε μια αρκετά καλή πορεία τη σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε, ωστόσο όλα δείχνουν ότι δεν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα να συμμετάσχει η ομάδα εκ νέου σε επαγγελματικό πρωτάθλημα. Σήμερα οι ποδοσφαιριστές πέρασαν από τα γραφεία του ασπρόμαυρου συλλόγου και πήραν τα δελτία τους, κατόπιν σχετικής προτροπής του προέδρου Βαγγέλη Σταθόπουλου. Η διοίκηση της Αγίας Παρασκευής περιμένει κάποια χρήματα από την Δημοτική Αρχή της περιοχής για να τακτοποιήσει τις οφειλές της προς τους ποδοσφαιριστές, ωστόσο θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Δ" Εθνικής.

Πέρα Κλουμπ:
Δύσκολο για Δ" ΕθνικήΤα οικονομικά προβλήματα της εποχής δεν έχουν αφήσει ανεπηρέαστη την Πέρα Κλουμπ, της οποίας η συμμετοχή στο πρωτάθλημα κρίνεται αβέβαιη. Η ομάδα του Παλαιού Φαλήρου βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση για μια σειρά από λόγους, που αυτή τη στιγμή φαντάζουν απροσπέλαστοι. Αφενός, ο πρόεδρος Σάκης Κυριαζής φέρεται να είναι αποφασισμένος να σταματήσει την ενασχόλησή του με την Πέρα Κλουμπ, αφετέρου ο σύλλογος των νοτίων προαστίων δεν διαθέτει τμήματα υποδομών, η ύπαρξη των οποίων επιβάλλεται για να δηλώσει μια ομάδα συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Δ" Εθνικής. Ασφαλώς, σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκεται και ο προπονητής Κώστας Ψειρόπουλος, ο οποίος τηρεί στάση αναμονής, ελπίζοντας ότι θα βρεθεί λύση, ώστε να μην πάνε χαμένοι οι κόποι τόσων χρόνων.

Αναγέννηση Γέρας: Aσχημα τα νέα...
Εξαιρετικά δύσκολο, έως απίθανο, θεωρείται το ενδεχόμενο να δηλώσει συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα της Δ" Εθνικής η Αναγέννηση Γέρας, μετά τα όσα έλαβαν χώρα κατά τη χθεσινή Συνέλευση. Ο πρόεδρος του νησιώτικου σωματείου, Νίκος Αποστόλου, τόνισε ότι με τα τωρινά δεδομένα η ομάδα δεν δύναται να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα, κυρίως για τρεις σημαντικούς λόγουs. Από τη μία, δεν έχουν ξεκινήσει καν τα έργα στο γήπεδο της περιοχής, κάτι που σημαίνει ότι η ομάδα της Μυτιλήνης δεν διαθέτει γήπεδο. Από την άλλη, υπάρχει τα δεδομένο οικονομικό πρόβλημα, το οποίο δεν έχει λυθεί ακόμη, ενώ οι επιχειρηματίες της περιοχής δεν έχουν απαντήσει θετικά στις εκκλήσεις του Νίκου Αποστόλου για βοήθεια. Στα παραπάνω θα πρέπει να συμπληρωθεί και το γεγονός ότι οι αρκετοί ποδοσφαιριστές της περσινής ομάδας έχουν διαμηνύσει ότι δεν σκοπεύουν να παίξουν στη Δ" Εθνική, είτε για προσωπικούς είτε για επαγγελματικούς λόγους.

Αιολικός:
Πλήρης άπνοια...
Ουδεμία εξέλιξη έχει σημειωθεί στον Αιολικό τις τελευταίες ημέρες. Για την ακρίβεια, μετά την οριστικοποίηση της παραμονής του Δημήτρη Γαβαλά στην τεχνική ηγεσία του νησιώτικου συλλόγου, δεν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη σε ό,τι έχει να κάνει με τις μεταγραφικές ενισχύσεις που πρέπει να γίνουν για να μπορέσει η ομάδα να σταθεί ανταγωνιστικά και στο νέο πρωτάθλημα. Σε όλα τα επίπεδα υπάρχει άπνοια, γεγονός που ασφαλώς ανησυχεί τους φιλάθλους της ιστορικής ομάδας.

Αητηττος....και Κορωπι
Ακομα ψαχνονται....

ΑΕ ΠΕΡΑΜΑ
Μαλλον με προωθηση πολλων παιδιων απο το εφηβικο.... & τον προπονητη των παιδιων

Οι περισσοτερες πληροφοριες εχουν αντληθει απο το periferiako.com

και η λιστα αυτη θα μεγαλωσει.....κρυβωντας ευκαιριες για μεταγραφες......!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου