ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Προοδευτικη.....αρχισε το Στοκαρισμα!!

Αναμασαει καποιες ειδησεις που εχουν ηδη ανακοινωθει το periferiako.com χωρις νεοτερες ουσιαστικες η επιβεβαιωμενες πληροφοριες..... Απο αναρτηση νωρις το απογευμα μαθαινουμε οτι:

Προοδευτική: Κλείνουν οι... τρύπες!
(Εχει αρχισει το στοκαρισμα....φαινεται!! Σοφα ποτε ριξαμε??)

Τις ενέργειες που θα καταστήσουν την Προοδευτική πανίσχυρη στο προσεχές πρωτάθλημα πραγματοποιούν οι διοικούντες τον βυσσινί σύλλογο μέρα με τη μέρα. Ο νέος τεχνικός διευθυντής, Δημήτρης Χόρτσας, σε άμεση συνεργασία με τον προπονητή Φώτη Θανέλλα, έχει αναλάβει την στελέχωση της ιστορικής ομάδας, που προχωράει με γρήγορα και σωστά βήματα.
Χθες, ήρθαν σε οριστική συμφωνία οι νεαροί μπακ χαφ Τσουλάκος και Αλεξίου, από Μεσσηνιακό και Φωκικό αντίστοιχα, ενώ αποκτήθηκε και ο επίσης νεαρός Γεωργίου, που αγωνιζόταν στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πειραιά.
Χθες το βράδυ, ο Δημήτρης Χόρτσας είχε συνάντηση με τους ιθύνοντες του Κερατσινίου για τον χαρισματικό επιθετικό Γιάννη Πλατίγκο, όπου συζητήθηκε ο τρόπος με τον οποίο θα ικανοποιηθεί η έτερη Πειραϊκή ομάδα για την παραχώρηση του 19άχρονου άσου. Από εκεί και πέρα, θέμα χρόνου είναι η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Αντώνη Λαζάρου, ενώ από ότι φαίνεται βρέθηκε σημείο επαφής και με τον τερματοφύλακα Δημήτρη Μητρογιάννη, του οποίου η παραμονή φαντάζει πλέον πιθανή. Οι δύο πλευρές είχαν νέα επικοινωνία, κατατέθηκε μία ελαφρώς βελτιωμένη πρόταση και ο έμπειρος γκολκίπερ θα απαντήσει σύντομα.


ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Σε άλλα θέματα του ιστορικού συλλόγου, την προσεχή Παρασκευή αναμένεται να περάσουν από ιατρικές εξετάσεις οι νεοαποκτηθέντες Ντούκα, Λέκκας, Μανωλιάδης και, εκτός απροόπτου, ο Λαζάρου. Τα εργομετρικά θα πραγματοποιηθούν στον Αλιμο, στο κέντρο του γνωστού προπονητή και προέδρου του Καλαμακίου, Στέλιου Πούλου, ενώ στις 7 Αυγούστου η ομάδα του Κορυδαλλού θα αναχωρήσει για το Ελατοχώρι, όπου θα λάβει χώρα το δεκαήμερο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Σχολιο: Εχει ψωμι ακομα η μεταγραφολογια...και μια ουρα νααααα......

YΣ: ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΒΑΡΕΣΑΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ!! ΝΤΕΡΜΠΥ ΑΠΟ ΣΚΑΟΥΤΕΡ ΕΙΧΑΜΕ??
ΓΙΑΒΑΣ-ΓΙΑΒΑΣ, ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΨΕΤΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΣΑΣ ΣΤΟ YOUTUBE!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου