ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

Μια αναρτηση για ενα ξεχασμενο δικο μας αθλημα..... Ιστιοπλοια

Θα σας αναρτησουμε (εν συντομια) αναφορα για την εκκινηση του Ραλλυ Αιγαιου που θα ξεκινησει σε λιγη ωρα στον Φαληρικο ορμο.
Παρακολουθειστε την πορεια του σε σαιτ και ειδησεις, κλπ διοτι αξιζει.

Οι παλαιοτεροι γνωριζουν, οτι πριν 20 περιπου χρονια, πολλα κυπελλα τετοιον αγωνων, τα κερδαγε μια παρεα με ενα σκαφος, που ειχε αναρτημενη οχι μονο την Σημαια της Ευρωπαικης Ενωσης (τοτε ΕΟΚ) - επισημα τρεχαμε με σημαια ΕΟΚ - οχι Ελλαδος- αλλα και της Προοδευτικης μας (πλειοψηφια του πληρωματος!!) Παλιες καλες εποχες.
Σχεδον ετοιμοι τοτε, να κατεβασουμε επισημα πληρωμα σαν ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ για αγωνες..... (αλλα καποιοι - διοικητικοι της εποχης -κολλησαν με την ιδεα, οτι δεν συναδει με τα ιδεωδη του ....... φιλαθλου πνευματος μας!! - μυγα 1/2!!! Που να ζηταγαμε και λεφτα δηλαδη...)

Στα σημερινα τωρα:
(απο την σελιδα του ΣΚΑΙ)
Όλα έτοιμα για την εκκίνηση του 47ου Ράλλυ Αιγαίου
Στην εκκίνηση του φετινού αγώνα θα βρεθούν 42 ιστιοπλοϊκά σκάφη με 500 ιστιοπλόους

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του 47ου Ράλλυ Αιγαίου ξεκίνησε με την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο πρόεδρος του Πανελληνίου Ομίλου Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης Ιωάννης Μαραγκουδάκης με τον γενικό γραμματέα Τουρισμού Γεώργιο Πουσσαίο, ενώ την χορηγό εταιρεία Coca – Cola Τρία Έψιλον, που με το προϊόν της Amita Motion, είναι και ο χορηγός του 47ου Ράλλυ Αιγαίου εκπροσώπησε ο Διευθυντής Marketing κ. Νάσος Καλογιάννης.

Στους εκπροσώπους των ΜΜΕ οι κ. Ι. Μαραγκουδάκης και ο κ.
Γ. Πουσσαίος ανάπτυξαν την σημασία της διοργάνωσης και τα οφέλη της τόσο στις οικονομίες των τοπικών κοινωνιών της οποίες φέτος το Ράλλυ θα επισκεφθεί, όσο και τον κοινωνικό και πολιτιστικό χαρακτήρα του κορυφαίου αγώνα ιστιοπλοΐας ανοικτής θαλάσσης της χώρας μας.
Εκτός των άλλων ο κ. Μαραγκουδάκης τόνισε ότι "στις δύσκολες εποχές που περνάμε όλοι, είναι υποχρέωση του ΠΟΙΑΘ, να συνεχίσει να υλοποιεί τον θεσμό του Ράλλυ Αιγαίου για την σημαντική προσφορά που έχει αυτός για την χώρα μας , δείχνοντας έτσι ότι ως ιστιοπλόοι μαθημένοι στα δύσκολα τραβάμε πάντα μπροστά".

Στην συνέντευξη Tύπου παρευρέθηκε ακόμα και ο Ολυμπιονίκης
Δημήτρης Δεληγιάννης ως κυβερνήτης του σκάφους BOOKER – AMITA MOTION , που με τα χρώματα του χορηγού του 47ου Ράλλυ Αιγαίου, της Amita – Motion , θα προσπαθήσει να διεκδικήσει για τρίτη χρονιά την νίκη στο Ράλλυ, αφού αυτό, το έχει πετύχει ο Δ. Δεληγιάννης μαζί με το
πλήρωμα του, τα δύο προηγούμενα χρόνια. Στην εκκίνηση του φετινού αγώνα θα βρεθούν 42 ιστιοπλοϊκά σκάφη με 500 ιστιοπλόους ως πληρώματα από όλη την Ελλάδα καθώς και ένα σκάφος από την Ιταλία.

Του αγώνα μετέχουν και τέσσερα παραδοσιακά κλασικά σκάφη.
Την εκκίνηση θα δώσει από την κανονιοφόρο του Πολεμικού Ναυτικού ο
κ. Παναγιώτης Μπιτσαξής, Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού και τα ιστιοπλοϊκά σκάφη που μετέχουν στο 47ο Ράλλυ Αιγαίου, θα ανοίξουν πανιά από το Φάληρο για την Παροικία της Πάρου, όπου θα φτάσουν το μεσημέρι του Σαββάτου έχοντας διανύσει απόσταση 90 ναυτικών μιλίων.

Η φετινή διαδρομή του Ράλλυ είναι, Φάληρο - Πάρος - Νίσυρος - Κουφονήσι – Σούνιο, συνολικής αποστάσεως 400 ναυτικών μιλίων και η εξέλιξη του αγώνα θα μεταδίδεται από το www.aegeanrally.gr , ενώ η ΕΡΤ ως χορηγός επικοινωνίας θα παρουσιάζει καθημερινά μετά το δελτίο ειδήσεων των 12:00 όλα τα σημαντικά γεγονότα και τις εξελίξεις του αγώνα, σε μια εκπομπή διάρκειας 10 περίπου λεπτών.

Παράλληλα ενημέρωση των εξελίξεων του αγώνα θα γίνεται και από τα άλλα κανάλια, ενώ και ο διαδικτυακός χορηγός WOOP θα μεταδίδει καθημερινά φάσεις του αγώνα. Περισσότερες αθλητικές ειδήσεις στο woop.gr

5 σχόλια:

  1. Ξεχασμένο? Γιατί ξεχασμένο παρακαλώ? Ξέρεις τι λεφτά πέφτουν κάθε χρόνο στα ράλλυ Αιγαίου, Ιονίου, Παστρικάκεια κτλ σε όλους όσους αγωνίζονται? Μιλάμε για χορηγίες ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ!!! Από πρώτο χέρι αυτό, γιατί ειδικά στα Παστρικάκεια εμπλέκομαι προσωπικά. Δηλαδή τι ήθελες να γίνει, να μας περιμένουν φίλαθλοι με σημαίες στον προβλήτα και να φωνάζουν συνθήματα για εμάς?..
    V.E.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν υπήρχε πάντως ιστιοπλοϊκό της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ σε αυτόν τον συγκεκριμένο αγώνα, και έδενε με τα βυσσινί διακριτικά στη Νίσυρο, εγώ θα ήμουν με το καπνογόνο και την σημαία της ομάδας στην υποδοχή...
    Θα πήξει το νησί στους σκαφάτους από αύριο.
    Για να δούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οταν με το καλο βρεθουμε, θα σας αναλυσω το θεμα πιο....λιανα!!
    Απλα φετος βγηκαμε εκτος συναγωνισμου (με τον στολο των σκαφατων - οπως ειπε ο Σφιλτρος) απλα να δουμε αν αντεχει ακομα η γρια η βαρκα μας και εμεις οι ιδιοι(καποιοι απ'την παλια παρεα). ολα πηγαν καλα, ηδη πιασαμε παλι Αττικη - και για του χρονου οψωμεθα!!
    Χορηγιες εμεις δεν χρεαιζομαστε, πανια και οργανα ειναι ακομα ΟΚ - μπυρες, σαντουιτς και μακαροναδες (του ψαρα παρακαλω) ηταν τελειες τα φραγκα παλι με στοιχηματα θα τους τα παρουμε, μαζι με τα κυπελλα τους και τα σωβρακα τους!!
    ΣΦΙΛΤΡΟ, Νισυρο δεν ηρθαμε εμεις - πηγαμε Τελενδο κατευθειαν απο Παρο και ανεβηκαμε απο εκει Τζια - αλλιως θα ειχα ριξει συρμα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ήρθανε και φύγανε οι σκαφάτοι από εδώ. Είχα στο μυαλό μου μήπως και δω γνωστές φάτσες πάντως. Έλεγα να βάλω και μπλουζάκι της ΠΡΟΟ (αλλά δεν μου έκανε γαμώ τα κοψίδια μου). Για το νησί καλό ήταν επειδή δούλεψαν κάποια μαγαζιά, για την ηρεμία την δικιά μας όμως όχι και τόσο. Όσο και να το θες το "ντακίρι φράουλα" δεν ταιριάζει στο συγκεκριμένο νησί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. To daquiri framboise kai ta mochitos einai dystyxos i kaki metexelixi tis agnis filis ton istioploon. Jonny (black) - beers - ante kana Iced Tea gia tin dipsa mas, ayta eixame kapoioi palioi. Kai to aparaitito OUZO on board gia na synodeyei tin kali mas psaria.... To nero (to gliko) na katanalonete me metro kai oikonomia kathos einai polytimo agatho sta skafi ayta, gia ayto mono mia symboyli ipirxe...."always take your girlfriend for a shower, and save water"

    ΑπάντησηΔιαγραφή