ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

Τι γραφτηκε για την ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ.......

Παρελθόν Προβατάς και Κονέ για την Προοδευτική Εκτύπωση E-mail
Γράφει ο/η Γιώργος Τσιφλίκας
14.07.10

Image Χώρισαν οι δρόμοι της Προοδευτικής με τους ποδοσφαιριστές Γιώργος Προβατά (φωτό) και Σωτήρη Κονέ . η διοίκηση άφησε ελεύθερους τους δύο παίκτες και μπορούν να διαπραγματευτούν τη μεταγραφή τους σε ομάδες της αρεσκείας τους.

Όσον αφορά τον Δημήτρη Μητρογιάννη , που έχει λήξει το συμβόλαιό του , ο πρόεδρος του συλλόγου, Νίκος Χαϊνης , θα έχει σήμερα συνάντηση με τον 29χρονο τερματοφύλακα και θα συζητήσουν το ενδεχόμενο της συνεργασίας τους.


Η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών της ομάδας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Ιουλίου. Το ΔΣ του συλλόγου θα παρουσιάσει τον τεχνικό Φώτη Θανέλλα, καθώς και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Στη συνέχεια θα γίνει ο καθιερωμένος αγιασμός και αμέσως μετά οι παίκτες θα παραλάβουν το αθλητικό τους υλικό.

Τις πρώτες μέρες, οι προπονήσεις θα γίνονται στο γήπεδο, ενώ στη συνέχεια και από τις 7 Αυγούστου, η ομάδα θα μεταβεί στο Ελατοχώρι Πιερίας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.


Αναρτηθηκε στο http://www.sportactive.biz

--------------------------------------------------------------------------------------

Αρχική | Ποδόσφαιρο | Δ’ Εθνική | Έτσι «χτίζεται» η νέα Προοδευτική!

Έτσι «χτίζεται» η νέα Προοδευτική!

image

Με μεθοδευμένα και ουσιαστικά βήματα πραγματοποιούνται οι ενέργειες στην Προοδευτική για τη δημιουργία της ομάδας που θα διεκδικήσει την επιστροφή της στη Γ’ Εθνική κατά την προσεχή αγωνιστική περίοδο. Η ιστορική ομάδα του Κορυδαλλού θα συμμετάσχει για ακόμη μία χρονιά στον 9ο όμιλο της Δ’ Εθνικής, ωστόσο άπαντες στο στρατόπεδο του συλλόγου πιστεύουν ότι η φετινή χρονιά θα βαφτεί… βυσσινί! Αμέσως μετά την ανάληψη των ηνίων από ομάδα επιχειρηματιών και ιατρών και την εκλογή του Νίκου Χαΐνη στη θέση του προέδρου, σειρά έχουν πάρει τα αγωνιστικά ζητήματα, που άπτονται της υλοποίησης του μεταγραφικού σχεδιασμού. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Δημήτρης Χόρτσας έχει αναλάβει χρέη τεχνικού διευθυντή και, παράλληλα, την υποχρέωση να στελεχώσει την Προοδευτική με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, σε συνεργασία με τον νεοπροσληφθέντα τεχνικό Φώτη Θανέλλα. Ήδη οι περισσότερες ενισχυτικές κινήσεις έχουν πραγματοποιηθεί, με τις εκκρεμότητες να είναι πλέον ελάχιστες.

Αρκετές αποχωρήσεις


Από την περσινή ομάδα, αρκετοί είναι οι ποδοσφαιριστές που δεν θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην Προοδευτική. Έχουν ήδη αποχωρήσει οι Αργυρίου, Μπεθάνης, Λάιος, προσφάτως οι Προβατάς και Κονέ, ενώ σήμερα επισημοποιήθηκε και το «διαζύγιο» με τον Μητρογιάννη. Κατά πάσα πιθανότητα παρελθόν θα αποτελέσει και ο Κώστας Ουσταμπασίδης, όπως επίσης και ο Βασίλης Καλογεράς. Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Μαλισιώβα, τις τελευταίες ημέρες φαίνεται πως υπάρχει μία αμοιβαία προσέγγιση προκειμένου οι δύο πλευρές να τα ξαναβρούν και να ανανεώσουν τη συνεργασία τους.

Οι νεοαποκτηθέντες

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα μεταγραφικά, έχουν ήδη συμφωνήσει να φορέσουν τη βυσσινί φανέλα ο επιθετικός Αντώνης Λαζάρου, ο μεσοεπιθετικός Ρένο Ντούκα, ο αμυντικός χαφ Γιώργος Μανωλιάδης, ο περιφερειακός επιθετικός Λέκκας και ο κεντρικός αμυντικός Θοδωρής Καλούδης, που αγωνιζόταν στη Δ’ Εθνική με τα χρώματα του Περαμαϊκού. Παράλληλα, παίκτες της «Πρόο» είναι ήδη και οι νεαροί μπακ χαφ Τσουλάκος και Αλεξίου, από Μεσσηνιακό και Φωκικό αντίστοιχα, ενώ υπέγραψε και ο επίσης νεαρός Γεωργίου, που αγωνιζόταν σε ομάδα της Καστέλλας.

Οι στόχοι

Οι μεταγραφές για την Προοδευτική, ασφαλώς δεν σταματούν εδώ! Αντιθέτως, οι ιθύνοντες του σωματείου θα κινηθούν για την απόκτηση ενός τουλάχιστον τερματοφύλακα, ενός επιθετικού και ενός μέσου. Ήδη έχει γίνει επαφή με τον χαρισματικό φορ Αντώνη Φώσκολο, ενώ έχει γίνει κρούση στο Κερατσίνι για τα… μάτια του νεαρού επιθετικού Γιάννη Πλατίγκου. Παράλληλα, αύριο, ημέρα Παρασκευή, θα περάσουν από τα γραφεία ο κεντρικός αμυντικός Μίμης Χόρτσας και ο αδερφός του, επιθετικός, Άγγελος Χόρτσας, που φέτος ήταν αντίπαλοι της Προοδευτικής με τη φανέλα του Κορωπίου, προκειμένου να υπογράψουν τα συμφωνητικά τους στην ομάδα του Κορυδαλλού. Με αυτό τον τρόπο, ο Δημήτρης Χόρτσας, πατέρας των προαναφερθέντων, επιστρατεύει ολόκληρη την οικογένεια για χάρη της «Προο». Στο θέμα του τερματοφύλακα, πολύ πιθανή θεωρείται η παραμονή του νεαρού Μακρυωνίτη, ενώ γίνονται συζητήσεις και με τους Ιωσήπου και Παππά.

Οι άλλες ενέργειες

Τα σχέδια των ανθρώπων της Προοδευτικής για το μέλλον δεν σταματούν εδώ. Αντιθέτως, υπάρχουν σκέψεις για μία σειρά από δραστηριότητες που θα συσπειρώσουν τον κόσμο γύρω από τον ιστορικό σύλλογο. Καταρχήν, οι διοικούντες το σωματείο θα τυπώσουν μπλουζάκια, που θα χαρίσουν στους οργανωμένους, ή μη, οπαδούς της ομάδας, ενώ αναζητείται χώρος πλησίον του γηπέδου, στον οποίο θα στεγαστεί μπουτίκ με όλα τα είδη της Προοδευτικής.

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (1 σχολιάστηκε):

petros karas την 16/Ιουλίου/2010 01:49
avatar
niaouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu pou dipxane olous tous palious pextes gia na paroun tous gious tous i texniki difthintes persi tin ekanane otan tou upan oti den kanoun ta pedia tou provatas kone mpethanis oustampasidis mitrogiannis kalogeras pou na tous xanavroune aftous tous pextes kleei i mpala kai i filathli ti proo me auta to xilo pote tha to fate omos einai konta poli konta..................

Αναρτηθηκε στο: NewsBet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου