ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

Θετικη αντιδραση απο τον προεδρο του ΔΣ της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ


Μετα απο εναν καταιγισμο δημοσιευματων (ειδικα χθες) με ειδησεις οχι ευχαριστες για το ποδοσφαιρικο τμημα της Προοδευτικης (αφου υπαρχει σκοταδι απολυτο για ολα τα υπολοιπα - η οσα υπαρχουν ακομα) υπηρξε κατ' αρχας θετικη αντιδραση του Κου Χαινη, οσο αφορα την επικοινωνια με τους φιλαθλους (μεσω των μπλογκ) και την ενημερωση τους.

Απο οτι φαινεται το μειλ πηγε στην ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΟΠΟΥ ΓΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΝΩΝ απο οπου και το αντιγραφουμε μαζι με τα σχολια του μπλογκ.


ΝΙΚΟΣ ΧΑΙΝΗΣ
Θα ήθελα να σας πληροφορήσω ότι σε λίγες ημέρες που θα έχει ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός της ομάδας, θα κληθεί όλος ο αθλητικός τύπος όπου θα παρουσιάσουμε το πλάνο της ομάδας για την προσεχή αγωνιστική περίοδο καθώς επίσης και τις νέες μεταγραφές.

Θα ακολουθήσει γενική συνέλευση, στην οποία το Δ.Σ. του συλλόγου θα ενημερώσει για όλες τις ενέργειες που έχουν γίνει από την ημέρα που ανέλαβε. Εκεί θα αναλυθεί κάθε τι που αφορά την πορεία της ομάδας
(την κατάσταση που παραλάβαμε, τις ενέργειες που έχουν γίνει μέχρι σήμερα καθώς και το πλάνο για τη νέα χρονιά)
Θεωρώντας ΔΕΔΟΜΕΝΟ το γεγονός, ότι η αγωνία και η κριτική σας έχουν μοναδικό κίνητρο το καλό της ομάδας, θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι από τις 9 Ιουνίου που αναλάβαμε τις τύχες του συλλόγου μέχρι σήμερα, όλα τα μέλη του Δ.Σ. - παραμελώντας επαγγελματικές αλλά και οικογενειακές υποχρεώσεις - δουλεύουν με εντατικούς ρυθμούς ώστε η ομάδα μας να είναι πανέτοιμη να ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΕΙ.

Να είστε βέβαιοι ότι συμμεριζόμαστε απόλυτα την αγωνία σας.
Θα ήθελα επίσης να σας παρακαλέσω, να μην υιοθετείτε αβασάνιστα, κάθε πληροφορία που μπορεί αβάσιμα να κυκλοφορεί στις καφετέριες και στις πλατείες, γιατί μόνο κακό προκαλεί σε όλους μας. Δυστυχώς , μέσα στα τόσα προβλήματα που βρήκαμε και προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε, είναι κι αυτό της επίσημης ενημέρωσης. Υπόσχεση της νέας διοίκησης είναι ότι σύντομα η ομάδα θα έχει τη δική της επίσημη ιστοσελίδα.

Καλώ όσους θέλουν πραγματικά να βοηθήσουν, να πλαισιώσουν τη νέα διοίκηση. Ενημερωτικά σας αναφέρω ότι από 15/θημέρου περίπου, άρχισαν οι εγγραφές μελών και η διακίνηση των εισιτηρίων διαρκείας.

Με λύπη όμως διαπιστώνω ότι μόνο τα μέλη του ΔΣ έχουν κάνει εγγραφή και μόνο αυτοί διακινούν εισιτήρια διαρκείας. Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ πρέπει να το καταλάβουμε όλοι ,ότι , πρώτα από όλα θα πρέπει να στηριχθεί στις δικές της δυνάμεις. Έτσι μόνο, θα διασφαλίσουμε ότι δεν θα γίνει ποτέ έρμαιο στον πρώτο τυχόντα - με άγνωστους σκοπούς και φιλοδοξίες - «επιχειρηματία» Γνωρίζοντας ότι ο χώρος του αθλητισμού και ειδικά του ποδοσφαίρου είναι πολύ δύσκολος, έχουμε συνειδητοποιήσει ότι δεν μπορούμε να είμαστε αρεστοί σε όλους. Πάντα – ότι και να κάνεις – θα έχεις να αντιμετωπίσεις κριτική. Δεν τη φοβόμαστε γιατί δεν λειτουργούμε με υστεροβουλία. Θα είμαστε όμως αποφασιστικά ενάντια σε κάθε κριτική που σκοπό δεν έχει την προαγωγή του διαλόγου για το καλό της ομάδας, αλλά, ακριβώς το αντίθετο. Είμαστε κάθετοι σε αυτό.

Κλείνοντας , θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη δυνατότητα που μου δίνετε μέσα από την ιστοσελίδα σας , να τοποθετηθώ δημόσια.

Σας εύχομαι καλή συνέχεια στο έργο σας και σύντομα θα κληθείτε εσείς και οι υπόλοιπες ομάδες των διαφόρων ιστοσελίδων που ασχολούνται με την ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ, να έχουμε μια συζήτηση από κοντά.
15/7/2010 με εκτίμηση
ΝΙΚΟΣ ΧΑΪΝΗΣ
Πρόεδρος του Α.Ο. ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ

Σχολιο του vissiniclubnogateblogspot:
Η εκτιμηση προς το προσωπο του κ. Χαινη ειναι δεδομενη απο την αρχη.
Το λεμε και το πιστευουμε. Αλλα δεν εχουμε την ιδια αποψη για μερικους απο τους υπολοιπους και μερικους παλαιοτερους (παλαιμαχους, διοικουντες κτλ). Δεν κανουμε πισω απο την σημερινη συγκεντρωση ουτε απο τον διαφορετικο τροπο που θα δρασουμε φετος. Αηδιασμενοι απο τα λογοις παπαγαλακια κουβαρνταδες και μαριονετες των καφενιων δεν ακουμε κανεναν και εχουμε δικα μας κονε και μαθενουμε. Χτεσινοι δεν ειμαστε και ξερουμε για ολους πολλα. Στην ιδια γειτονια ειμαστε ολοι. Οχι σαν καποιους που εψαχναν το δημαρχειο του Κορυδαλλου και χαθηκαν στα στενα.. Να πουμε ξανα απο αυτο το βημα οτι οι οπαδοι ζητανε μονο το καλο. Πιεζουμε γιατι ειμαστε αρρωστοι και ειναι πια αργα. Ολα αυτα που κανουμε εχουν αντικτυπο και φανηκε περητρανα σημερα. Τελος να πουμε οτι ζηταμε γενικη συμπραξη ολων των υγειων Προοδευτικανων οπως περσι. Η περσινη Προοδευτικη εδειξε σε ολους οτι μπορει να επανελθει.
Μεσα στις λυσεις που σκεφτομαστε και τα ατομα που εμπιστευομαστε ειναι ο κ. Κατσιγιαννης ,οι ανθρωποι του και φυσικα ο τωρινος προεδρος
κ. Χαινης, αλλα ζηταμε να ακουστουμε και να υπαρχει εκπροσωπος οπαδων στο ΔΣ ,εστω και σαν παρατηρητης.
Καλουμε ολους να παρουν διαρκειας και να γραφτουν μελοι του σωματειου. Οχι μονο για να βοηθησετε αλλα για να μην αποφασιζουν καποιοι χωρις εμας!!
----------------------------------------------------------------------------------
ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ:
Καλλιο αργα παρα ποτε με την ανακοινωση αυτη, διοτι ολοι οι φιλαθλοι και οπαδοι της ΠΡΟΟ διψουν για επισημη ενημερωση.
Δεν επιτρεπεται τα μπλογκ της ομαδος να εχουν 400-500 χτυπηματα την ημερα συνολικα (τεραστιο νουμερο για την εποχη -χωρις αγωνιστικη κινηση) και να ψαχνονται με φημολογιες!!!

ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΩΝΤΕΣ, ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ!

ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΡΜΟΖΕΙ!!

ΜΟΝΟ Η Α' ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ, ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ (ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ - ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΟ) ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ!!

(ΚΑΙ ΟΙ ΟΛΛΑΝΔΟΙ ΑΠΟ ΜΩΡΑ ΣΤΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΛΑΤΕΙΑ...)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου