ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Ο Γιωργος Μηλιωνης .....κατω απο τα δοκαρια??

Συνεχίζεται το μεταγραφικό μπαράζ στους «βυσσινί», οι οποίοι προχώρησαν στην απόκτηση των Γιάννη Γρίβα (22χρονος επιθετικός του Κορωπίου, για τον οποίο είχε ενδιαφερθεί και ο Αστέρας Μαγούλας) και Αλέξανδρο Κανδυά (19χρονο στόπερ από Ολυμπιακό Λιοσίων).

Παράλληλα, πολύ κοντά στην επιστροφή του στην ομάδα είναι και ο Γιώργος Μηλιώνης. Ο έμπειρος γκολκίπερ (που έχει φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της Προοδευτικής, αλλά και των ΑΟ Μάνης, Αθηναϊκού, Τρικάλων) έχει συναντηθεί με τη διοίκηση και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί και επίσημα η μεταγραφή του στους Κορυδαλλιώτες.

Πηγη: sentragoal

Αλλα σαν σημερα πριν απο 47 χρονια (1963) ενας αλλος μεγαλος τερματοφυλακας, ο 20χρονος Τάκης Οικονομόπουλος μεταγράφεται από την Προοδευτική στον Παναθηναϊκό, όπου θα αντικαταστήσει τον “αναντικατάστατο” τερματοφύλακα Μιχάλη Βουτσαρά και θα αγωνιστεί με το τριφύλλι για 13η έτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου