ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

TOYΣ ΕΚΡΑΞΕ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΚΡΟΙΦ!!



Ο Γιοχαν Κρόιφ χαρακτήρισε τον τρόπο του παιχνιδιού των συμπατριωτών του Ολλανδων στον τελικό με την Ισπανία «άσχημο, χυδαίο, σκληρό, ερμητικά κλειστό».
Συγχρονως εξέφρασε την άποψη ότι η La Roja άξιζε τη νίκη, παρ'ότι αγωνίστηκε, τέλικα, «πιο ατομικά απ' ότι συλλογικά».
Επιπλεον, άσκησε δριμυτατη κριτική στον Αγγλο διαιτητή, Χάουαρντ Γουέμπ, που σύμφωνα με τον Κρόιφ, διηύθυνε άσχημα την αναμέτρηση και πως έπρεπε να «αποβάλει δύο Ολλανδούς παίκτες» στη διάρκεια του ματς, προτού δείξει κόκκινη κάρτα στον Τζον Χάιτινγκα στη διάρκεια της παράτασης.

Οι Οράνιε έδειξαν να είναι ιδιαιτέρως επιθετικοί στον αγωνιστικό χώρο του «Σόκερ Σίτι», με αποτέλεσμα να χρεωθούν με εννέα κίτρινες και μία κόκκινη κάρτα, γεγονός που εκανε τον Κρόιφ να εκφράσει, μέσω της στήλης του στην El Periodico, την άποψη ότι οι παίκτες του Μπερτ Φαν Μάρβαϊκ αγωνίστηκαν «οικτρά και άθλια, με έναν τρόπο πολύ βρώμικο», παίζοντας ουσιαστικα
«αντι-ποδόσφαιρο».


ΣΤΗΝ ΦΑΣΗ ΑΥΤΗ Ο ΝΤΕ ΓΙΟΝΓΚ ΕΙΔΕ .....ΜΟΝΟ ΚΙΤΡΙΝΗ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου