ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Κυριακή, 4 Ιουλίου 2010

Μαύρη μαγεία στο Μουντιάλ!!......

Μαύρη μαγεία και Μουντιάλ!
Η ΦΙΦA με απόφασής της απαγόρευσε κάθε είδους "μάγους" από τον πάγκο των ομάδων της Αφρικής, οι οποίοι καθόντουσαν δίπλα από τον προπονητή και προσπαθούσαν να επηρεάσουν το αποτέλεσμα.

Κάποιοι ίσως και να το γνωρίζατε, όμως πολλοί από εσάς ίσως και να μην ξέρετε το φαινόμενο με τις Αφρικανικές ομάδες και τους μάγους που έχουν σε κάθε αποστολή, οι οποίοι αναλαμβάνουν τον ρόλο της"εξολόθρευσης" του αντιπάλου!!!!

Μάλιστα αυτή η ιστορία είχε προχωρήσει τόσο πολύ, που οι μάγοι κάθονταν στον πάγκο των ομάδων και κάθε φορά που η μπάλα περνούσε από κοντά τους, έσκυβαν με σκοπό να την μαγέψουν!

Άλλοι προσπαθούσαν να "μπουν" στο μυαλό των αντιπάλων και των διαιτητών, με σκοπό να τους επηρεάσουν την κρίση υπέρ της ομάδας τους.

Όλα αυτά όμως αποτελούν παρελθόν, καθώς η ΦΙΦΑ με απόφαση της απαγόρευσε κάθε είδους "μάγους" κοντά στον πάγκο των ομάδων και τις αποστολές, κάτι που ενόχλησε τις Αφρικανικές ομοσπονδίες οι οποίες ωστόσο το αποδέχθηκαν.

ΣΗΜ: Εκπαιδευομενοι Μαγοι θα΄τανε, με τα αποτελεσματα των Αφρικανικων ομαδων!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου