ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ......ΤΗΝ ΨΑΧΝΟΥΝ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ NA ΣΩΘΟΥΝ......και εγενετο ''ΑΙΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ''

Σάββατο, 03 Ιούλιος 2010
aias_salaminasΣτην τελική ευθεία βρίσκεται η διαδικασία μετονομασίας του Αίαντα Σαλαμίνας σε Αίας Περάματος , όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε από την ΠΑΕ και η οποία έχει τίτλο: "Η ΠΑΕ Αίας ζητά τη στήριξη των επιχειρηματιών του Περάματος".

Αναλυτικά σε αυτή αναφέρονται τα εξής:

«Έγιναν επαφές με επιχειρηματίες της πόλης μας (Περάματος) και συστήθηκε επιτροπή εξεύρεσης οικονομικών πόρων και από άλλους φίλους της ομάδας. Στην οικονομική επιτροπή συμμετέχουν οι κ.κ. Κουντούρης Θεόδωρος επί σειρά ετών χορηγός της ομάδας μας, Μπαϊρακτάρης Ιωάννης πρώην πρόεδρος του Περαμαϊκού, Χείλιος Αναστάσιος επιχειρηματίας, Ατσαλάκης Γιώργος, Χαλκίτης Βασίλειος ο οποίος στο δεύτερο γύρο δεν έλειψε από αγώνα μας, Κούταλης Δημήτρης επί σειρά ετών πρόεδρος του Περαμαϊκού.

Τέλος η ομάδα τελεσίδικα θα μετονομασθεί σε ΠΑΕ Αίας Σ. Περάματος διεκδικώντας όλα τα προνόμια από το Δήμο όσον αφορά το γήπεδο και ότι απορρέει από τα δικαιώματα του Δήμου. Και όλα απορρέουν από το γεγονός της άρνησης της οικονομικής βοήθειας του Δήμαρχο Σοφρά Σπυρίδωνα και των επιχειρηματιών καθώς επίσης και της αδιαφορίας των υποψηφίων Δημάρχων προς εύρεση οικονομικών πόρων για την ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου