ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

Προοδευτική: Ανέλαβε τεχνικός διευθυντής ο Χόρτσας....




Στο periferiako.gr διαβασαμε....


Έχει αγωνιστεί με τα βυσσινί στο παρελθόν, έχει αγαπήσει τον σύλλογο όσο λίγοι και, έτσι, δικαίως θεωρήθηκε ο πλέον κατάλληλος για τη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Ο Δημήτρης Χόρτσας απάντησε θετικά στην πρόταση που δέχτηκε για να αναλάβει το συγκεκριμένο πόστο και πιάνει δουλειά αμέσως.






Αύριο θα γίνουν συναντήσεις τόσο με τον πρόεδρο κ. Χαινη όσο και με τον προπονητή Φώτη Θανέλλα για θέματα που άπτονται του σχεδιασμού.

Παράλληλα, θα οριστεί ο νέος γενικός αρχηγός, ενώ θα οριστικοποιηθούν μέρος και ημερομηνία, που θα λάβουν μέρος η προετοιμασία και το βασικό στάδιό της.
Από βδομάδα θα γίνουν και οι πρώτες επαφές για ανανεώσεις με τους ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου