ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

Τα ''ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΑΝΤΣΕΡ'' περασαν πανω απο τους υπεροπτες Αργεντινους διαλυοντας τους με 4-0 - Tι γραφτηκε στον ξενο τυπο...


ΑΛΛΟ ΠΡΑΜΑ ΤΟ ''ΤΟΠΙ''..... ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ''ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ''!!

Η Γερμανία ταπείνωσε την υπεροπτικη Αργεντινή νικώντας την με 4-0 και προκρίθηκε στα ημιτελικά, όπου περιμένει αντίπαλο από το ζευγάρι της Παραγουάης με την '' FURIAS ROMBAS''

Ο Τόμας Μίλερ ήταν και πάλι ο μεγάλος πρωταγωνιστής, καθώς πέτυχε το πρώτο γκολ, δημιούργησε το δεύτερο και γενικά ήταν ο κορυφαίος. Ο μέσος της Μπάγερν όμως χάνει τον ημιτελικό, καθώς συμπλήρωσε κάρτες, ενώ είναι πλέον στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερς, ενώ το τέρμα του ήταν πιο γρήγορο στην διοργάνωση.
Φυσικά 4 γκολ έχει και ο Μίροσλαβ Κλόζε στο τουρνουά, καθώς πέτυχε το 2ο και το 4ο στο ματς, ενώ πλέον είναι πολύ κοντά σε ένα ιστορικό ρεκόρ.

Έχει πλέον 14 γκολ σε Μουντιάλ, φτάνοντας τον Γκερτ Μίλερ στην 2η θέση, ενώ απέχει μόλις ένα από τον Ρονάλντο που είναι στην κορυφή με 15.


Σκόρερ: 3' Τόμας Μίλερ, 68' και 89' Κλόζε, 74' Φρίντριχ

Γήπεδο: "Green Point", Κέιπ Τάουν
Διαιτητής: Ράβσαν Ιρμάτοβ (Ουζμπεκιστάν)



ΤΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ
Το καλύτερο ξεκίνημα στο Μουντιάλ έκαναν οι Γερμανοί, πετυχαίνοντας το πιο γρήγορο γκολ στην διοργάνωση, με τον Τόμας Μίλερ στο 3'.
Ο Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ εκτέλεσε το φάουλ από αριστερά και ο Τόμας Μίλερ με κεφαλιά

έστειλε την μπάλα στα δίχτυα!!

Η άμυνα??...της Αργεντινης... πιάστηκε στον ύπνο, ενώ και ο Σέρχιο Ρομέρο είχε κακή τοποθέτηση και δεν μπορούσε να αντιδράσει.
Οι Γερμανοί ήταν κυρίαρχοι στα πρώτα λεπτά και η ομάδα του Μαραντόνα κατάφερε να κάνει την πρώτη της σχετικά καλή επιθετική ενέργεια στο 22', αλλά ο Νόιερ βγήκε και μπλόκαρε την μπάλα προ του Τέβες έπειτα από την κάθετη μπαλιά του Μέσι.

Η δεύτερη μεγάλη φάση στο ματς ήταν και αυτή για τα "πάντσερ", τα οποία λίγο έλειψε να διπλασιάσουν το προβάδισμά τους στο 24'. Ο Τόμας Μίλερ από δεξιά τροφοδότησε τον Κλόζε, ο οποίος πλάσαρε αμαρκάριστος μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.


Το φάουλ του Μέσι στο 31' ήταν άστοχο, ενώ δύο καλές ατομικές προσπάθειες από δεξιά είχαν ο Ντι Μαρία στο 33' και ο Ιγκουαΐν στο 35', αλλά σε αμφότερες μπλόκαρε ο Νόιερ.

Στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου οι Γερμανοί είχαν τρία καλά σουτ με τους Ποντόλσκι, Μίλερ και Σβάινσταϊγκερ, ενώ ο Μέσι είχε το τελευταίο, επίσης άστοχο στις καθυστερήσεις.

Τα στατιστικά του πρώτου μέρους λένε την αλήθεια:
(Αργεντινή-Γερμανία)
Σουτ: 8-10,

σουτ εντός εστίας: 2-1,
φάουλ: 9-9,
κατοχή: 56%-44%,
οφσάιντ: 1-0,
κόρνερ: 3-3,
κίτρινες κάρτες: 1-1,
Χιλιόμετρα που διένυσαν: 51.625-53.678.

Στο δεύτερο ημίχρονο.....Vamos… Germany!
Η Αργεντινή ξεκίνησε το δεύτερο μέρος προσπαθώντας να πιέσει και αφού ήταν μονίμως στην επίθεση έχασε καλή ευκαιρία στο 48' με το μακρινό σουτ του Άνχελ Ντι Μαρία να περνά λίγο άουτ. Στο 54' ο Τέβες σούταρε από κοντά και η μπάλα χτύπησε στο πρόσωπο του Άρνε Φρίντριχ, στο 62' νέο σουτ του άσου της Σίτι μπλόκαρε ο Νόιερ, ενώ στο 64' ο Λαμ πρόλαβε με τάκλιν τον Ιγκουαΐν.

Το 2-0
Το δεύτερο γκολ για τα "πάντσερ" ήρθε στο 68' με δημιουργό τον Τόμας Μίλερ, ο οποίος βρήκε εξαιρετικά τον Ποντόλσκι από αριστερά στην περιοχή και αυτός την κατάλληλη στιγμή στο ύψος της μικρής περιοχής έκανε την πάσα στον Κλόζε για να σκοράρει ο τελευταίος σε κενό τέρμα.
Το 3-0
Τα πάντα στο ματς τελείωσαν στο 74' με την ομάδα του Γιόακιμ Λεβ να φτάνει στο 3-0.
Ο Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ αυτήν την φορά ήταν ο δημιουργός με εντυπωσιακή ατομική προσπάθεια από δεξιά μπήκε στην περιοχή και έδωσε στον Άρνε Φρίντριχ που από κοντά με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ρομέρο.
Το 4-0
Το θρίαμβο της Γερμανίας ολοκλήρωσε ο Κλόζε με το το δέυτερο γκολ του στο 89' με κοντινό πλάσέ έπειτα από την σέντρα του Μεσούτ Εζίλ
από αριστερά και ακολούθησε η κλασική του... τούμπα, πανηγυρισμό που έκανε στο Μουντιάλ του 2002 και του 2006.ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Ρομέρο, Οταμέντι (70' Παστόρε), Ντεμιτσέλις, Μπουρντίσο, Χέινσε, Μαστσεράνο, Μάξι Ροντρίγκες, Ντι Μαρία (75' Αγκουέρο), Μέσι, Τέβες, Ντι Μαρία.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Νόιερ, Λαμ, Φρίντριχ, Μέρτεσακερ, Ζερόμ Μπόατενγκ (72' Μάρσελ Γιάνσεν), Κεντίρα (77' Κρόος), Σβάινσταϊγκερ, Εζίλ, Τόμας Μίλερ, Ποντόλσκι, Κλόζε.

Τεσσάρα στην Αγγλία, τεσσάρα στην Αργεντινή...
..
και τώρα όλοι περιμένουν τον επόμενο αντίπαλο των Γερμανών να περάσει από το… ταμείο!

Με το ίδιο νόμισμα πλήρωσαν οι Αργεντινοί τις κοροϊδίες τους κατά των Βραζιλιάνων... Μία μέρα μετά τον αποκλεισμό της «σελεσάο» από την Ολλανδία, η Αργεντινή ταπεινώθηκε από την Γερμανία με 4-0 και ο βραζιλιάνικος Τύπος δεν έχασε την ευκαιρία να εκδικηθεί.

Ενδεικτικός είναι ο τίτλος της

«Globoesporte»: «Χαχαχαχαχα! Με εντυπωσιακό τρόπο η Γερμανία ταπείνωσε την Αργεντινή και πέρασε πανηγυρικά στα ημιτελικά».

Η O Globe (Bραζιλία) γράφει: « Ουφ! Η Αργεντινή πάει σπίτι της και ο Μαραντόνα δεν θα γδυθεί!»

Κατά τα άλλα, τα ξένα ΜΜΕ στάθηκαν στο γερμανικό ρεσιτάλ, την ανικανότητα του Μαραντόνα να σταθεί σαν προπονητής και το ναυάγιο της Αργεντινής.

Olé (Aργεντινή): «Δάκρυα και ιδρώτας»: Η Αργεντινή δέχτηκε ένα γερό ράπισμα από την Γερμανία και αποκλείστηκε από το Mundial στους ‘16’ όπως ακριβώς και πριν από τέσσερα χρόνια. Αυτή την φορά η ήττα ήταν χειρότερη. Ο Ντιέγκο δεν βρήκε τις απαντήσεις στο γκολ του Μίλερ και ο Κλόζε καθάρισε το πάρτι?»

Clarín (Aργεντινή): «Η Αργεντινή είπε αντίο με το χειρότερο δυνατό τρόπο»: «Η Γερμανία πέτυχε τέσσερα γκολ και πέρασε στα ημιτελικά με στυλ. Η Αργεντινή δέχτηκε το πρώτο τέρμα στο 3’ και ποτέ δεν κατάφερε να βρει τις απαντήσεις στο παιχνίδι. Χάθηκε η ευκαιρία μετά από 20 χρόνια να περάσει στα ημιτελικά».

La Nación (Aργεντινή): «Κανένα ελαφρυντικό»: «Η Γερμανία συνέτριψε με 4-0 την Αργεντινή και πέρασε στα ημιτελικά».

Kicker: (Γερμανία): ''Ο Κλόζε απομυθοποίησε την Αργεντινή.....''

Sport Gazzetta dello (Iταλία): «Η Γερμανία ταπείνωσε την Αργεντινή του Μαραντόνα».

BBC (Ηνωμένο Βασίλειο): «Η αδίστακτη Γερμανία νίκησε την Αργεντινή και ο Μίροσλαβ Κλόζε με τα δύο γκολ που σημείωσε έγινε ο δεύτερος σκόρερ στην ιστορία των Παγκοσμίων Κυπέλλων».

L'Equipe (Γαλλία): «Η Γερμανία έδωσε ρεσιτάλ»

«Αs» (Ισπανία): «Η Γερμανία έδωσε ένα καλό μάθημα στον Μαραντόνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου