ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

''ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ'' - Γκέλα της ΕΠΟ με τους μικρούς, την "πληρώνουν" τα σωματεία!

Απίστευτο κι όμως αληθινό είναι αυτό που έλαβε χώρα σήμερα στη συνεδρίαση του συμβουλίου της ΕΠΟ, που έγινε με κύριο θέμα την πρόσληψη του Φερνάντο Σάντος στην τεχνική ηγεσία της εθνικής Ελλάδος.
Σε κάποιο σημείο της διαδικασίας, η νομική υπηρεσία της Ομοσπονδίας έκανε παρέμβαση για να ενημερώσει ότι τόσα χρόνια γινόταν λάθος με τους λεγόμενους μικρούς των συλλόγων στη Δ" Εθνική, το οποίο ήρθε η ώρα να διορθωθεί!
Πιο συγκεκριμένα, η αρμόδια επιτροπή γνωστοποίησε ότι κατά τη σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε, έπρεπε να θεωρούνται ποδοσφαιριστές κάτω των 20 ετών όσοι είχαν γεννηθεί από την 1-1-1990 και έπειτα, και όχι από την 1-1-1989 όπως συνέβαινε!
Όπερ μεθερμηνευόμενο, στο προσεχές πρωτάθλημα, ποδοσφαιριστές κάτω των 21 ετών θα θεωρούνται όσοι γεννήθηκαν από την 1-1-1990 και έπειτα!


ΔΩΡΟΝ-ΑΔΩΡΟΝ Η ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ!
Με άλλα λόγια, η μεταρρύθμιση στην οποία προέβη η επιτροπή πρωταθλήματος της Δ" Εθνικής μετά από πρόταση του Γιώργου Σαρρή, ουσιαστικά δεν βοηθά τις ομάδες, στα μάτια των οποίων δεν άλλαξε τίποτα.
Το μόνο που μπορεί να σημειωθεί είναι ότι σε περίπτωση που δεν γινόταν η μεταρρύθμιση αυτή, οι σύλλογοι θα έμπαιναν δύο χρόνια μέσα στο θέμα των μικρών ποδοσφαιριστών.

Πρόκειται, ασφαλώς, για ένα τραγικό λάθος που διέπραττε τόσα χρόνια η ΕΠΟ και το οποίο ήδη είναι πολύ αργά για να μην στοιχίσει στην πλειοψηφία των σωματείων της Δ" Εθνικής, πολλά εκ των οποίων έχουν ήδη προβεί σε μεταγραφικές κινήσεις τέτοιου τύπου.

Πέραν των τεράστιων οικονομικών δυσκολιών που δεδομένα αντιμετωπίζουν οι ομάδες, έχουν ένα πρόσθετο βάρος να σηκώσουν, καθώς αφενός κάποιες μεταγραφές αποδεικνύονται αχρείαστες, αφετέρου είναι αναγκασμένες να ξεκινήσουν από την αρχή τον σχεδιασμό τους, τουλάχιστον σε αυτόν τον τομέα.

Είναι μάλλον περιττό να επισημάνουμε την πρωτοφανή γκέλα της ΕΠΟ, που θυμήθηκε μετά από χρόνια να ασχοληθεί με την προκήρυξη του πρωταθλήματος και να διαπιστώσει ότι υπάρχουν νόμιμες παρατυπίες, με τις οποίες αγωνίζονταν όλες οι ομάδες όλων των ομίλων, έχοντας άγνοια τόσο αυτές όσο και η ίδια η επιτροπή πρωταθλήματος.

ΣΧΟΛΙΟ: Καλα στην ΕΠΟ κοιμουνται με τα τσαρουχια!!!
Οι παραγονταρες ολων αυτων των ομαδων της Δ', μυρουδια δεν πηραν τοσα χρονια???

KAΙ MIA ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΜΑΣ:

Δικαιώθηκε η Ανω Σύρος!

Την ευκαιρία να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Δ" Εθνικής και τον 9ο όμιλο, θα έχει η Ανω Σύρος που εν τέλει δικαιώθηκε στην υπόθεση της χρησιμοποίησης του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή Ντα Σίλβα στην περιβόητη αναμέτρηση με τον Αστέρα Κορθίου.
Η ένσταση που είχε καταθέσει αρχικά η διοίκηση του Αστέρα και που εν συνεχεία ενστερνίστηκε αυτή του Πανναξιακού, έχοντας έννομο συμφέρον, εκδικάστηκε από τη Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ, η οποία την απέρριψε σήμερα, δικαιώνοντας την ομάδα της Σύρου.
Ετσι, η Ανω Σύρος θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί κανονικά στη Δ" Εθνική, σαν πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Κυκλάδων, για να αναδειχθεί σε δικαστικό επίπεδο ο τελευταίος πρωταθλητής των 53 Ενώσεων, από ομάδες των οποίων συντίθεται ο μεγάλος αυτός διασυλλογικός μαραθώνιος.

σχολιο: Σε ενα καραβι χωραμε ολοι?? Η θα ναυλωσουμε δυο??

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου