ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Αυτοεξορία η ΝΙΓΗΡΙΑ από τον ποδοσφαιρικό κόσμο!!!!

Είναι απίθανοι και αυτοί οι Νιγηριανοί!!!

Απογοήτευσε λέει η εθνική τους στο Μουντιάλ και αποφάσισαν να την αποκλείσουν από κάθε διεθνή διοργάνωση για τα επόμενα δυο χρόνια!

Αυτοεξορία από τον ποδοσφαιρικό κόσμο. Είναι σοβαρά πράγματα αυτά?

Δηλαδή στη Γαλλία τι έπρεπε να κάνουν? Να κρεμάσουν τον Ντομενέκ και τους παίκτες μπροστά στον Πύργο του Αϊφελ?

Εμείς την εθνική μας το 1994 έπρεπε να τους εκτελέσουμε όλους στο Γουδί με το 0-10? Ολος ο κόσμος απορεί με αυτή την απόφαση. Και τι έκανε δηλαδή η ομάδα τους? Εχασε από την Αργεντινή με 1-0, από την Ελλάδα με 2-1 και έφερε 2-2 με τη Ν. Κορέα.
Οι Ιταλοί και οι Γάλλοι πάντως δεν αυτοεξορίσθηκαν…
Που να έτρωγαν επτά όπως η Β. Κορέα…

ΤΖΑΜΠΑ ΤΖΕΤΖΕΡΕΔΙΑ ΕΤΡΙΒΑΝ ΟΙ ''ΜΑΓΟΙ'' ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΞΕΔΡΕΣ.....(ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΑ ΒΟΥΝΤΟΥ)....αν το προσεξατε σε πλανα της ΤιΒι!!!

ANTE KAI ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ, με καλα νεα και κερδη!!

Νωρίς είναι ακόμη, αλλά ο Νταβίντ Βίγια δεν θέλει πολύ να πάει για τη Χρυσή Μπάλα. Η Ισπανία είναι καθοδόν για παγκόσμια πρωταθλήτρια και αυτός για πρώτος σκόρερ του Μουντιάλ. Στη Βαλένθια θα δώσει δανεικό τον «Τσιτσαρίτο» Ερνάντες η Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ. Στην Αγγλία πιστεύουν οι Τζέραρντ και Ασλεϊ Κόουλ θα είναι οι δυο επόμενες μεταγραφές της Ρεάλ Μαδρίτης. Του Μαϊκόν αργεί ακόμη. Ο Μοράτι δεν τον δίνει λιγότερα από 35 εκατομμύρια.

Πάει και ο Χαβιέρ Αγκίρε. Φεύγει από τον πάγκο του Μεξικού.
Μόνο ο Μπιέλσα έχει πρόταση ανανέωσης από την Χιλή. Ολοι οι άλλοι που αποκλείστηκαν έφυγαν ή φεύγουν από τους πάγκους.

Δεν αρέσει η Βραζιλία στον Γιόχαν Κροϊφ. ''Δεν θα πλήρωνε ούτε ένα ευρώ για να δει παιχνίδι της''!! Σε αυτό με την Ολλανδία θα καταλάβει το πόσο συμπαγής ομάδα είναι η «σελεσάο».

Οι αστειότητες ανάμεσα σε Πελέ και Μαραντόνα συνεχίζονται. Ο Βραζιλιάνος επανήλθε και κατηγόρησε τον Ντιέγκο ότι δεν είναι καλός προπονητής και πως έχει εκκεντρική ζωή. Να δούμε τι θα απαντήσει σήμερα ο Μαραντόνα??

Για πρώτη φορά στην ιστορία τέσσερις ομάδες που μιλάνε Ισπανικά βρίσκονται στην οκτάδα του Μουντιάλ!! Είναι φυσικά η Ισπανία μαζί με τις Αργεντινή, Παραγουάη και Ουρουγουάη. Το… Κόπα Αμέρικα συμπληρώνεται με τη Βραζιλία όπου μιλάνε πορτογαλικά.
Μπορεί να βγει και τετράδα μόνο με λατινοαμερικάνους: (Βραζιλία-Ουρουγουάη και Παραγουάη-Αργεντινή).

Θα παίξει όπως όλα δείχνουν ο Μπόατενγκ με τη Γκάνα στον προημιτελικό με την Ουρουγουάη. Εκανε το θαύμα της η γιατρός – θαύμα, Μαριάνα Κοβάτσεβιτς. Την φώναξε άρον άρον από τη Σερβία ο Μίλοβαν Ράγεβατς. Εφθασε η διάσημη ομοιοπαθητικός με περίφημη αλοιφή από πλακούντα αλόγου και τον έκανε καλά τον Μπόατενγκ. Γιατροσόφια…

Ο Ικερ Κασίγιας έσπασε το ρεκόρ του Θουμπιθαρέτα με 51 ματς ως αρχηγός της εθνικής Ισπανίας.

Λέτε να έχουμε πέναλτι στα προημιτελικά; Πολύ πιθανό. Σημειώστε κάτι: Η ομάδα που θα πάρει το πρώτο κτύπημα λογικά θα προκριθεί. Στα έξι τελευταία ματς Μουντιάλ που κρίθηκαν στα πέναλτι, νίκησε η ομάδα που εκτέλεσε πρώτη…

Μάλλον θα χάσει το υπόλοιπο του Μουντιάλ ο Ελάνο. Ο τραυματισμός του είναι πιο σοβαρός από αρχικά είχε εκτιμηθεί.

Θα αλλάξει το σύστημα ο Μαραντόνα κόντρα στη Γερμανία!! Θα κάνει πιο συμπαγές το κέντρο. Μόνος του να κόβει ο Ματσεράνο δεν λέει…

Και ο Κυρ Μπλατερ πηρα μυρουδια......οτι η διαιτησια δεν σταθηκε στο υψος της........ρε, λετε να πηγε και ο ιδιος κουβα???

Τη λύση του βίντεο φαίνεται πως σκέφτεται ο Ζεπ Μπλάτερ, όπως δήλωσε ο ίδιος στους εκπροσώπους των ΜΜΕ στη Νότιο Αφρική.

Ο πρόεδρος της FIFA εμφανίστηκε ενοχλημένος από τα διαιτητικά λάθη που έχουν γίνει στο 19ο Μουντιάλ και φέρεται να έχει στο μυαλό του κάτι που δεν το συζητούσε το προηγούμενο διάστημα.

«Λυπάμαι όταν βλέπω εμφανή διαιτητικά λάθη, αλλά δεν έρχεται και το τέλος του ματς ή της διοργάνωσης. Το μόνο μέτρο που μπορούμε να συζητήσουμε είναι η χρήση ριπλέι στη γραμμή του τέρματος, κάτι που θα γίνει το διήμερο 21-22 Ιουλίου στο Κάρντιφ»,

ανέφερε αρχικά ο ισχυρός άνδρας της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Στη συνέχεια, ο Μπλάτερ τόνισε:

«Μέχρι σήμερα οι τεχνολογικές συζητήσεις οδηγούν στην τοποθέτηση μικροτσίπ στο εσωτερικό της μπάλας. Η καινοτομία, όμως, κολλάει στην πράξη. Την πατέντα του συστήματος έχει κατοχυρώσει η Adidas, πράγμα που σημαίνει ότι οι άλλες εταιρείες που κατασκευάζουν μπάλες θα πρέπει να αγοράσουν τα δικαιώματα, διαφορετικά η Adidas θα έχει το μονοπώλιο. Επίσης, τα μικροτσίπ λειτουργούν με μικροκύματα, τα οποία μπορείς να μπλοκάρεις, παρεμβάλλοντας εμπόδια. Για να εξασφαλίσεις τη λειτουργία τους θα πρέπει να περιφράξεις το γήπεδο με σύρματα. Υπάρχουν επίσης φάσεις όπου η μπάλα καλύπτεται από παίκτες και τότε το συγκεκριμένο σύστημα καθίσταται ανενεργό».

ΑΣΕ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΜΕΓΑΛΕ: ''take the money....and run''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου