ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Προοδευτική: Ανακοίνωσε Θανέλλα, πριν λιγο!!


Απο το www.periferiako.com

Χρειάστηκε να περάσουν αρκετές ημέρες για να οριστικοποιηθεί η πρόσληψη του ανθρώπου που θα αναλάμβανε να δημιουργήσει την Προοδευτική της ερχόμενης σεζόν και από ότι φαίνεται, έγινε η καλύτερη επιλογή.

Πριν από λίγη ώρα, η "βυσσινί" διοίκηση ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον Φώτη Θανέλλα, ο οποίος έχει να επιδείξει σημαντικό έργο σε όσες ομάδες έχει δουλέψει.
Πρόκειται για ανερχόμενο τεχνικό, που στο πρώτο μισό της περσινής σεζόν εργάστηκε στο Ηράκλειο και στο δεύτερο μισό στον Σαρωνικό Αίγινας.
Και στους δύο συλλόγους είχε επιτυχημένη παρουσία, ενώ και στο παρελθόν έχει δουλέψει ως προπονητής σε πάγκους ομάδων, όπως ο Αθηναϊκός, η Δόξα Βύρωνα και τα Σούρμενα. Μετά την πρόσληψη του Θανέλλα, θα ακολουθήσει μία σειρά από άλλες εξελίξεις σε αγωνιστικό επίπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου