ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ - Αρχισε ο σχεδιασμος της νεας ομαδας!! Παρελθον Αργυριου, Καλογερας, Μαλισιωβας..


Πριν λιγη ωρα το periferiako.com ανεβασε την εξης ειδηση....


Προοδευτική: Τέλος ο Καλογεράς!

Οι πρώτες αποχωρήσεις από την Προοδευτική είναι γεγονός, αμέσως μετά την έναρξη των εργασιών της νέας διοίκησης για τη δημιουργία της ομάδας που θα συμμετάσχει στον φετινό 9ο όμιλο της Δ' Εθνικής.

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει ο έμπειρος μεσοεπιθετικός Βασίλης Καλογεράς, ο οποίος αποκτήθηκε από τους βυσσινί πέρσι το καλοκαίρι.

Παράλληλα, αλλάζει γειτονιά και ο νεαρός επιθετικός Μάριος Αργυρίου, ο οποίος θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής με τα χρώματα του Εθνικού Αστέρα.

Εκτός ομάδας είναι και με τυπικό τρόπο ο έτερος επιθετικός Γιάννης Μαλισιώβας, που ούτως ή άλλως απείχε αρκετό χρονικό διάστημα από τις υποχρεώσεις της ιστορικής ομάδας.
NOTE: VUVUZELES θα εχουμε??

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου