ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

ΣΑΜΠΑ SHOW και 3-0!!!

O ''SUPER-BRAZIL-MAN''

ΕΥΚΟΛΑ Η ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΤΗΣ ΧΙΛΗΣ ΣΤΟ ΓΙΟΧΑΝΕΣΜΠΟΥΡΓΚ. ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟΥΣ 8 ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ.


Άνετα στην προημιτελική φάση προκρίθηκε η Βραζιλία η οποία κέρδισε σαν σε προπόνηση την Χιλή με 3-0 και έδωσε ραντεβού με την Ολλανδία στις 2/7.

Σκόρερ της
«σελεσάο» οι Ζουάν (34΄), Φαμπιάνο (37΄), Ρομπίνιο (59΄).
Με διαθέσεις άγριες …ξεκίνησε τον αγώνα η Βραζιλία η οποία πήρε εύκολα τον έλεγχο του αγώνα και αμέσως έψαξε το γκολ.
Για ένα πεντάλεπτο οι Βραζιλιάνοι πίεσαν ασφυκτικά και δημιούργησαν τρεις καλές ευκαιρίες για να βάλουν την «τζαμπουλάνι» στο πλεκτό.

Αρχικά στο 5΄ο Φαμπιάνο από πλάγια δεξιά
έκανε δυνατό σουτ αλλά ήταν άστοχο, στο 8΄ ο Ζιλμπέρτο Σίλβα του ΠΑΟ βρήκε κενό χώρο, προχώρησε και έπιασε ένα δυνατό δεξι σουτ που έβγαλε σε κόρνερ ο Μπράβο.
Στο 9΄ ο Κακά από τον άξονα σούταρε ευθύβολα συρτά αλλά πέρασε μακριά από το κάθετο δοκάρι της Χιλής ενώ σουτ του Ραμίρεζ μπλόκαρε ο πορτιέρο των τυπικά φιλοξενούμενων.


Στη συνέχεια η ομάδα του Μπιέλσα, βγήκε από την άμυνα της, ανέβηκε πιο ψηλά, μάρκαρε καλύτερα στη μεσαία γραμμή και ισορρόπησε τον αγώνα. Μάλιστα σταδιακά βγήκε στην επίθεση και έκανε δύο σουτ προε στην εστία του Σέζαρ με τους Χάρα στο 21΄ και Μποσεζούρ στο 23΄.

Στο 27΄ είχαμε πέναλτι για την Βραζιλία που δεν έδωσε ο Γουέμπ.
Από κόρνερ ο από τα αριστερά και σύγχιση στα καρέ του Μπράβο, ο Λούσιο κέρδισε την μπάλα και ο
Κοντρέρας του ΠΑΟΚ, «κλάδεψε» εν ψυχρώ τον αμυντικό των «σελεσάο».

Τη κλασσική περίπτωση δεν έδωσε ο Άγγλος ρέφερι που έδειξε να συνεχιστεί ο αγώνας.

Στο 34΄ είχαμε το 1-0. Από κόρνερ του Μαικόν από τα δεξιά, ο Ζουάν με εκπληκτικό άλμα και κεφαλιά-δυναμίτη νίκησε τον Μπράβο και άνοιξε μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς το σκορ.

Ξέσπασμα και 2-0
Τρία λεπτά αργότερα στο 37΄ είχαμε και το 2-0.

Από εκπληκτικό συνδυασμό
Ρομπίνιο-Κακά-Φαμπιάνο, ο επιθετικός της Σεβίλης ξεπέρασε τον Μπράβο και διπλασίασε το σκορ, προκαλώντας νέο ενθουσιασμό στους χιλιάδες υποστηρικτές των «καριόκας» στο «Έλις Πάρκ».
H MISS CAIPIRINHA

Το γκολ θύμισε το αντίστοιχο τέρμα με την Α
κτή Ελεφαντοστού όπου και πάλι η μπάλα είχε χαθεί από τους «καριόκας».
Τα υπόλοιπα οκτώ λεπτά ήταν διαδικαστικά με τους παίκτες του Ντούνγκα να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με ξεκάθαρο προβάδισμα.


Κλείδωσε την πρόκριση ο Ρομπίνιο

Η υπόθεση πρόκριση τελείωσε
οριστικά στο 59΄ του δευτέρου ημιχρόνου.
Ο Ραμίρεζ έκανε φανταστική κούρσα, διέσχισε όλο το γήπεδο, τροφοδότησε έξω από την περιοχή τον Ρομπίνιο που με
φαλτσαριστό σουτ έκανε το 3-0 και «κλείδωσε» την πρόκριση.

Η Χιλή αντέδρασε και με τον Βαλτιβίγια στο 66΄ έκανε αισθητή την παρουσία της, όταν με δυνατό δεξί σουτ έστειλε τη μπάλα ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Σέζαρ.


Κοντά στο 4-0, δοκάρι η Χιλή

Το παιχνίδι στην συνέχεια έγινε πιο ανοικτό. Η Βραζιλία με φαρμακερές αντεπιθέσεις πλησίασε το τέταρτο γκολ ενώ και οι παίκτες του Μπιέλσα έχασαν δύο καλές ευκαιρίες με τον Σουαζό.
Στο 74΄ από συνδυασμό Φαμπιάνο-Ρομπίνιο, διαγώνιο σουτ του τελευταίου μέσα από την περιοχή, απέκρουσε την τελευταία στιγμή σε κόρνερ ο Μπράβο.
Στο 78΄ ο Σουάζο με κοντινό σουτ μετά από διαδοχικές προσποιήσεις δεν μπόρεσε να νικήσει τον Σέζαρ ενώ στο 78΄ μετά από ψηλοκρεμαστό σουτ του ίδιου πάικτη, η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και βγήκε άουτ.
Τελευταία μεγάλη ευκαιρία για του Χιλιανούς να μειώσουν ήταν στο 83΄ όταν σου του Μποσεγιούρ από αριστερά η μπάλα πέρασε διαγώνια άουτ.
Ο ρυθμός έπεσε στη συνέχεια και η Βραζιλία πανηγύρισε μια ακόμη νίκη-πρόκριση με επιβλητικό τρόπο.


ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χάουαρντ Γουέμπ (Αγγλία)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ
: Κακά, Ραμίρες - Βιδάλ, Φουέντες, Μιγιάρ

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:


ΒΡΑΖΙΛΙΑ
(Κάρλος Ντούνγκα): Ζούλιο Σέζαρ, Μαϊκόν, Λούσιο, Ζουάν, Μπάστος, Ραμίρες, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Ντάνι Αλβες, Κακά (81΄ Κλέμπερσον), Ρομπίνιο (85΄ Τζιλμπέρτο Μέλο), Λουϊς Φαμπιάνο (76΄ Νίλμαρ)

ΧΙΛΗ (Μαρσέλο Μπιέλσα): Μπράβο, Ίσλα (62΄ Μιγιάρ), Κοντρέρας (46΄ Τέλο), Φουέντες, Βιδάλ, Μαρκ Γκονζάλες (46΄ Βαλντίβια), Καρμόνα, Χάρα, Σουάζο, Μποσζούρ, Σάντσες

Μπορεί ο αγώνας ανάμεσα στην Ολλανδία και την Βραζιλία για τα προημιτελικα του Μουντιαλ να αργεί λιγο ακόμα (σ.σ. Σάββατο 2 Ιουλίου) ομως η μάχη ανάμεσα σε Ολλανδέζες και Βραζιλιάνες ξεκίνησε ηδη από την Δευτέρα.

CAIPIRINHA vs BEER




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου