ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

Η ΕΠΟ ανακοινωνει Σαντος για την Εθνικη και εμεις διαβαζουμε για τον Θανελλα στην Προοδευτικη...


ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΣΑΝΤΟΣ για 2χρονια στο τιμονι!

Η πολυαναμενόμενη συνάντηση ανάμεσα στον νέο προπονητή της Εθνικής ομάδας Φερνάντο Σάντος και τον πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο, έγινε τη Δευτέρα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, παρουσία του τεχνικού διευθυντή Τάκη Φύσσα.
Σοφοκλής Πιλάβιος και Φερνάντο Σάντος χάραξαν την επόμενη μέρα της Εθνικής.
Αποφάσισαν την... απόσυρση της φουρνιάς του Euro 2004 και τη δημιουργία Εθνικής Β'.
"Παίζει" για βοηθός ο Γ. Γεωργιάδης, υπογράφει με 500.000 ευρώ ο Πορτογάλος και ανακοινώνεται την Πέμπτη.

Εκτός από την οριστικοποίηση συνεργασίας (500.000 ευρώ ετησίως η αποζημίωση στο διετές συμβόλαιο που θα υπογραφεί την Τρίτη (29/6) και θα ανακοινωθεί επίσημα την Πέμπτη (1/7) μετά το Δ.Σ. της ΕΠΟ) οι δύο πλευρές προχώρησαν και σε συζήτηση για τις αρμοδιότητες του νέου τεχνικού και το χτίσιμο της καινούριας ομάδας.

Το ντεμπούτο του στον πάγκο θα γίνει τον Αύγουστο στο εκτός έδρας φιλικό παιχνίδι με τη Σερβία, ενώ τον Σεπτέμβριο η Εθνική μας θα ριχτεί στη μάχη των προκριματικών αντιμετωπίζοντας τη Γεωργία εντός έδρας και την Κροατία εκτός.

Το SoccerPlus.gr αποκαλύπτει τα βασικότερα σημεία συμφωνίας Πιλάβιου - Σάντος που οδηγούν στο οριστικό κλείσιμο της εποχής Ρεχάγκελ και στο νέο ξεκίνημα με ηγέτη τον Πορτογάλο τεχνικό.

Πιλάβιος και Σάντος κατέληξαν σε μια σειρά κοινών αποφάσεων που είναι οι ακόλουθες:

1. Ανανέωση της ομάδας
Επιθυμητός μ.ο. ηλικίας θα είναι τα 24 έτη. Θα πρέπει δηλαδή η Εθνική να απαρτίζεται στην από ποδοσφαιριστές από 23 έως 25 ετών με κάποιες προσθήκες έμπειρων παικτών.
Για να επιτευχθεί αυτό θα πρέπει να αποχωρήσουν ποδοσφαιριστές που συνδέθηκαν με τη χρυσή περίοδο του Ρεχάγκελ και ιδιαίτερα με την κατάκτηση του Euro 2004.
Με βάση το νέο σχεδιασμό είναι αμφίβολο αν θα κληθούν ξανά στην Εθνική οι: Χαριστέας. Καραγκούνης Σεϊταριδης και Χαλκιάς!Ενώ επίσης αμφίβολοι, αλλά με περισσότερες πιθανότητες να κληθούν είναι οι Κατσουράνης και Γκέκας, από την απόδοση των οποίων, πάντως, στο Μουντιάλ δεν έμειναν ικανοποιημένοι στην ΕΠΟ.

2. Σε ποιους θα στηριχθεί
Η άμυνα σε μεγάλο βαθμό θα μείνει ως έχει. Τζόρβας και Σηφάκης θα είναι οι δύο τερματοφύλακες (σ.σ. αναζητείται ο τρίτος), ενώ κολώνες παραμένουν Μόρας, Παπασταθόπουλος και Αβραάμ Παπαδόπουλος. Οι μεγάλες αλλαγές θα γίνουν στη μεσαία γραμμή.
Η τετράδα που θα αντικαταστήσει την παλιά φρουρά της Εθνικής αποτελείται από τους: Νίνη, Πλιάτσικα, Τζιόλη και Αμανατίδη (σ.σ. οταν επιστρέψει από τον τραυματισμό του), ενώ θα πλαισιοωθούν από νεαρούς ποδοσφαιριστές. Στην επίθεση υπάρχουν αρκετές επιλογές, μια εκ των οποίων είναι ο Μήτρογλου.

3. Δημιουργία Εθνικής Β'
Συμφωνήθηκε η δημιουργία της Εθνικής Β', που θα απαρτίζεται από ποδοσφαιριστές που δεν θα ξεπερνούν τα 23 έτη και θα είναι "εν δυνάμει" μέλη της Εθνικής ανδρών. Μάλιστα η συγκεκριμένη ομάδα θα ακολουθεί τα συστήματα της πρώτης ομάδας και θα δίνει ξεχωριστά φιλικά.

4. Κάτοικος Ελλάδας
Ο Φερνάντο Σάντος θα είναι μόνιμος κάτοικος Ελλάδας και θα αναλάβει ολόκληρο το συντονισμό των αντιπροσωπευτικών μας συγκροτημάτων.

5. Βοηθός και σκάουτερ
Ο βοηθός του Φερνάντο Σάντος θα είναι Έλληνας. Μάλιστα ακούστηκε έντονα το όνομα του Γ. Γεωργιάδη. που τώρα είναι προπονητής της Νέων. Ο σκάουτερ κατά πάσα πιθανότητα θα είναι Πορτογάλος και θα έχει ως βασική αρμοδιότητα να παρακολουθεί τους παίκτες που αγωνίζονται στο εξωτερικό.

Σύμφωνοι οι διεθνείς
Στην λύση Σάντος υπερθεμάτισαν οι περισσότεροι εν ενεργεία διεθνείς, οι οποίοι έχουν τη γνώμη ότι ο Σάντος ήταν η πιο ενδεδειγμένη λύση για την διαδοχή του Ρεχάγκελ. Πρόκειται για προπονητή που γνωρίζει καλά το ελληνικό πρωτάθλημα, προέρχεται από μια επιττυχημένη τριετία στον ΠΑΟΚ, τον οποίο έβγαλε, φέτος, στο Τσάμπιονς Λιγκ.


Ο Σάντος γεννήθηκε στις 19 Οκτωβρίου του 1954 έπαιξε ποδόσφαιρο σε Μπενφίκα, Μαρίτιμο και Εστορίλ. Ξεκίνησε την καριέρα του σαν προπονητής το 1987 όταν ανέλαβε την Εστορίλ (1987-94) και ακολούησαν Αμαδόρα (1994-98), Πόρτο (1998-2001), ΑΕΚ (2001-02), Παναθηναϊκός (δύο μήνες το 2002), Σπόρτιγκ Λισσαβώνας (2003-04), πάλι η ΑΕΚ (2004-06), Μπενφίκα (2006-07) και ΠΑΟΚ (2007-10).

Έχει κατακτήσει μια φορά το πρωτάθλημα Πορτογαλίας
(με την Πόρτο το 1999), δυο φορές το Κύπελλο (2000 και 2001, με Πόρτο) ενώ με την ΑΕΚ πήρε το Κύπελλο Ελλάδας το 2002.

Είχαν μιλήσει εδώ και καιρό
Το χρονικό, λοιπόν, ενός προαναγγελθέντος γάμου ολοκληρώθηκε την Τρίτη, με τον Σάντος να οριστικοποιεί τη συνεργασία του με την ΕΠΟ, μετά από συνάντηση που είχε με τον Σοφοκλή Πιλάβιο.

Με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας είχε συναντηθεί εδώ και έξι μήνες, όταν τέθηκε για πρώτη φορά στα υπόψιν το ενδεχόμενο να γίνει προπονητής της Εθνικής.
Διαδέχεται τον πιο επιτυχημένο προπονητή της Εθνικής Ομάδας, έχοντας, ωστόσο, όρεξη για δουλειά ώστε να γράψει τη δική του σελίδα στην ιστορία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.


Πηγή: soccer plus.gr & αλλα αθλητικα σαιτ

Καλη επιτυχια να ευχηθουμε και απο την πλευρα μας, στο δυσκολο εργο,
(μιας και συμφερει και οικονομικα - τα διπλα και βαλε επερνε ο Οτο)
και καποιες πληροφοριες που διερευσαν οτι ζητησε μεταγραφες, θεωρουνται τουλαχιστον ως ''κακοβουλες'' !!!
KALO KOURAGIO, ELLINES!!!

Παμε τωρα στην ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ.....

Διαβαζοντας στα αλλα μπλογκ της παρεας μας, οτι την ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ αναλαμβανει να προπονει ο Κυριος Φωτης Θανελλας, (την σταδιοδρομια του την αναφερουν επισης στα αλλα μπλογκ) πληροφορια που εχει αντληθει απο το proponitis.gr, θα ηθελα να προσθεσω απλα, οτι θα επρεπε ισως να αναμενουμε λιγες ημερες τις επισημες ανακοινωσεις απο την διοικηση της ομαδας μας!!

Η προηγουμενη πληροφορια που αντληθηκε απο το ιδιο σαιτ, αποδειχθηκε τελικα οτι δεν επαιζε........ για αυτο ας μην βιαζομαστε να γραφουμε οτιδηποτε δεν εχουμε απο επισημα χειλη (τα οποια χειλη σας διαβεβαιωναν οτι δεν τρεχει τιποτα απο οτι διαβαζετε...)

Ακολουθει αναρτηση πριν απο λιγες ημερες σε αλλο μπλογκ της παρεας...

''Χτες σας ενημερωσαμε οτι σε μια μινι συναντηση που ειχαμε με καποια παλαια και νεα διοικητικα στελεχη της ομαδος μας υποσχεθηκαν οτι ολα θα πανε καλα και η ομαδα θα βρει το δρομο της ενω ακουσαμε και απο χειλη ατομου της υποψηφιας νεας διοικησης οτι οτι γραφεται στον αθλητικο τυπο δεν ειναι η αληθεια και να μην πιστευουμε τιποτα,δεν μπορουμε ομως να αφησουμε ασχολιαστο το σημερινο δημοσιευμα αθλητικης εφημεριδας και ειναι αποριας αξιο το απο που αντλουν οι δημοσιογραφοι..'' το ιδιο ισχυει και για διαφορες αλλες αναρτησεις με αρχικα γραμματα υποψηφιων προπονητων και τεχνικων συμβουλων κλπ.

Παιδια ηρεμηστε ολοι, διοτι τωρα ειμαστε στην εποχη, που:
1) Οι δημοσιογραφοι, πρεπει να δικαιολογησουν το μεροκαμματο τους-οποτε μπορει να γραφουν οτι τους κατεβει, η να ακουσουν για μια τριχα και να το κανουν σχοινι!!

2) Δημοσιογραφοι προσπαθουν να ''σπρωξουν'' καταστασεις, διοτι ισως.... υπαρχει συμφερον...και οφελος δικο τους.

3) Η διοικηση σας ενημερωσε (οσοι πηγατε στην συναντηση), οτι θα κινηθει με μυστικοπαθεια σε ολα τα θεματα του συλλογου. Ε, αφηστε την τοτε στην ησυχια της, να βγαλει τους λαγους απο' το καπελλο....Γιατι βιαζεσται, απο την στιγμη που δεν ειναι κανεις απο εμας, ουτε δημοσιοφραφος, ουτε υπευθυνος τυπου της διοικησης.
4) Οι φημες στις πλατειες του Κορυδαλλου, δυστυχως εκαναν μονο κακο στην ομαδα μας, οσα χρονια επαναλαμβανεται η ιδια ιστορια.
Πολλοι απο αυτους που κυκλοφορουν τις ''φημες'' καποτε ειχαν απορριφθει απο την επισημη Προοδευτικη για ποστα προπονητικα η συμβουλιου στα διαφορα τμηματα της(αφου και τα προσοντα τους εφταναν μονο για Β' και Γ' τοπικο)
Ρωτηστε καποιους παλιους Προοδευτικανους να σας τα πουνε, και να σας τους δειξουν και ποιοι ειναι, για να ληγει και αυτο το θεμα εδω μια και καλη !!!

5) Ας περιμενουμε επισημα νεα, απο την οποια διοικηση τρεξει τον συλλογο, διοτι ακομα και σημερα, κανεις δεν γνωριζει απο ποσες ομαδες θα απαρτιζεται ο ομιλος που θα ανηκουμε, ποσες θα ξεκινησουν (αν υπαρχουν ακομα..) και ποσες θα πεσουν (αν δεν διαλυθουν στην πορεια της σαιζον).....
.Η ουσια ειναι, οτι και παλι εμεις θα ειμαστε εκει, να αγωνιουμε, να φωναζουμε, να ελπιζουμε, να στιχτιριζουμε!!! .....
ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου