ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

Οι εφηβοι στον τελικο - και οι οπαδοι στο μικροφονο του ΡΑΔΙΟ PROO


Το ημερολογιο σημερα γραφει 13-6-10 και σημερα απο τις 19:00 και μετα οι οπαδοι της Προοδευτικης θα βγαλουν τη φωνη τους στον αερα. Συντονιστειτε ολοι στο διαδικτυακο ραριοφωνο των οπαδων της Προοδευτικης για να συζητησουμε και να αναλυσουμε ολα τα τελευταια γεγονοτα που αφορουν το Συλλογο.
Παρεα θα σας κρατησουν ο Βασιλης και ο Μιχαλης στην εκπομπη
" 90 ΛΕΠΤΑ ΟΡΘΙΟΙ ΣΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ ".
Σας υπενθυμιζουμε οτι για πρωτη φορα στα χρονικα θα μπορειτε ολοι εσεις οι ακροατες να πειτε τη γνωμη σας και τις αποψεις σας ζωντανα στον αερα μεσω της πλατφορμας SKYPE και μπορειτε να μαθαιτε ολες τις λεπτομερειες το πως γινεται αυτο πατωντας στον παρακατω συνδεσμο.

http://prootube1977.blogspot.com/2010/04/blog-post_5915.html

Γινετε ολοι σας κομματι της φωνης μας !!!

Κατα τη διαρκεια της εκπομπης θα μπορειτε να στελνετε τα μηνυματα σας απο τα chat rooms που βρισκονται και στο PROOTUBE DIGITAL CHANNEL αλλα και στο Ανεξαρτητο Blog Οπαδων της Προοδευτικης.
Για να ακουσετε την εκπομπη δεν εχετε παρα να ακολουθεισετε εναν απο τους παρακατω συνδεσμους.

http://tsiros.listen2myradio.com/
http://tsiros.listen2mymusic.com/
http://tsiros.radiostream321.com/
http://tsiros.listen2myshow.com/
http://tsiros.youstream.fm/
http://tsiros.radio12345.com/
http://tsiros.radiostream123.com/
ΚΑΛΗ ΑΚΡΟΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!



ΤΕΛΙΚΟ ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ

Ακομα μια μεγαλη διακριση για την ομαδα εφηβων της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ καθως μετα απο ενα δραματικο ματς που κριθηκε στην διαδικασια των πεναλτι 2-4 υπερ της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ,
οι παιχτες μας πανηγυρισαν την προκριση στον τελικο του αναπτυξιακου τουρνουα που διοργανωνει ο δημος Κορυδαλλου, οπου θα αντιμετωπισουν τον νικητη του σημερινου
αγωνα αναμεσα σε ιωνικο-ερμη κορυδαλλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου