ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Μουντιαλ: Μετα τα 4 γκολ της Γερμανιας επεσε το ξυλο της αρκουδας

Βίαια επεισόδια ξέσπασαν έξω από το γήπεδο του Ντέρμπαν αμέσως μετά την ποδοσφαιρική πανδαισία που πρόσφερε η Γερμανία συντρίβοντας την Αυστραλία! Εργαζόμενοι συγκρούστηκαν με την Αστυνομία, επειδή οι διοργανωτές δεν τους πλήρωσαν!

Όλοι την εβδομάδα η κυβέρνηση της Ν. Αφρικής είχε συνεχείς συναντήσεις με με τα συνδικάτα των εργαζομένων, με τους οποίος συμφώνησε αρχικά να μην γίνει καμία διαμαρτυρία και συγκέντρωση κατά την διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Τελικά όμως φαίνεται η "ειρήνη" μεταξύ των δυο πλευρών δεν κράτησε και πολύ, αφού λίγο μετά τον αγώνα της Γερμανίας με την Αυστραλία, ομάδα διαδηλωτών συγκρούστηκε με την αστυνομία τόσο έξω από το γήπεδο όσο και στον περιβάλλοντα χώρο.
Οι Αρχές της Ν. Αφρικής έκαναν χρήση δακρυγόνων και χειροβομβίδων κρότου λάμψης, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι μέρος πήραν και αρκετοί από τους σεκιούριτι του γηπέδου.
Από την πλευρά της η FIFA διέψευσε το γεγονός πως υπήρξε συμμετοχή των σεκιούριτι στα επεισόδια, ενώ όπως δήλωσαν οι αστυνομικές Αρχές της περιοχής δεν έγιναν συλλήψεις διαδηλωτών.
"Δεν μας πληρώσανε"

Τα επεισόδια πήραν φωτιά, όταν οι υπάλληλοι του σταδίου πήγαν να πληρωθούν μετά το παιχνίδι και διαπίστωσαν πως στον φάκελο με τον μισθό τους είτε είχε λιγότερα χρήματα, είτε καθόλου!
"Φύγαμε από τα σπίτια μας στις 7 το πρωί και τώρα είναι μια το βράδυ. Στο τέλος της βάρδιας κανείς δεν μας είπε πόσα χρήματα θα παίρναμε", είπε σεκιούριτι του γηπέδου.
Ένας άλλος εργαζόμενος του γηπέδου ήταν πιο αποκαλυπτικός, τονίζοντας πως δεν τους πλήρωσαν τα χρήματα που είχαν συμφωνήσει.
"Υποτίθεται ότι θα μας έδιναν 1.500 rand (δηλαδή 180 Ευρώ),
έτσι μας είχε πει η FIFA, όμως στο τέλος της ημέρες πληγωθήκαμε μόλις 190 rand (20 Ευρώ)".

Όπως είναι λογικό η FIFA έχει ανησυχήσει με το γεγονός, αφού αν συνεχιστούν αυτά τα φαινόμενα δεν θέλει και πολύ να τιναχτεί στον αέρα η όλη διοργάνωση.

πηγη: Pathfinder sport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου