ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Eλλαδα: Πρωτη απο τον πατο στην βαθμολογια του Μουντιαλ ειμαστε, γιναμε η χειροτερη ομαδα που εχει συμμετασχει σε Μουντιαλ!!


Ελλάς: H χειρότερη Εθνική ομαδα στην ιστορία των Παγκοσμιων Κυπελλων!
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είχε έτσι κι αλλιώς στο παλμαρέ του μία από τις χειρότερες παρουσίες Εθνικής ομάδας σε Παγκόσμιο Κύπελλο, με τις μηδέν νίκες και τα 0-10 τέρματα του 1994 στις ΗΠΑ.
Ωστόσο, σημερα Σάββατο 12/6/2010, κατέρριψε ένα μεγάλο αρνητικό ρεκόρ, καθώς έγινε και επισήμως η χειρότερη Εθνική ομάδα που έχει μετάσχει ποτέ σε Μουντιάλ!
Αναλυτικα: Η ελληνική ομάδα είναι πλέον η μοναδική Εθνική που σε τέσσερα παιχνίδια τελικής φάσης Παγκοσμίου Κυπέλλου, δεν έχει κερδίσει ούτε ένα βαθμό και δεν έχει πετύχει ούτε… μισό γκολ!
Μηδέν βαθμούς και μηδέν γκολ, έχουν επίσης το Κονγκό, η Κίνα, ο Καναδάς και η Ινδονησία. Με τη μόνη διαφορά, ότι οι εν λόγω ομάδες έχουν μετάσχει μονάχα σε ένα Μουντιάλ, ενώ η Εθνική Ελλάδος σε δύο.
Ας ελπίσουμε με Νιγηρία και Αργεντινή, να μην… διευρυνθεί κι άλλο το ρεκόρ και γίνει… ακατάρριπτο!

Οττο Ρεχάγκελ: «Πληρώσαμε τα λάθη μας»

Ρεχάγκελ: «Πληρώσαμε τα λάθη μας»
Στα λάθη που έκανε η Εθνική μας ομάδα στο παιχνίδι με την Κορέα και όχι τόσο στην ανωτερότητα του αντιπάλου, απέδωσε την ήττα (2-0) ο Ότο Ρεχάγκελ.

Ο Γερμανός τεχνικός σε δηλώσεις του στην κρατική τηλεόραση- στάθηκε στη σημασία που είχε το πρώτο γκολ για την εξέλιξη του αγώνα και εξέφρασε την αισιοδοξία ότι στα επόμενα δύο παιχνίδια δεν θα επαναληφθούν παρόμοιες αδράνειες.

«Η αντίπαλός μας είναι καλή ομάδα, το ξέραμε αυτό. Έτρεξαν πολύ, ήταν ανώτεροι στις μονομαχίες, ωστόσο το παιχνίδι κρίθηκε από δύο δικά μας λάθη», ανέφερε αρχικά ο Γερμανός και συνέχισε:

«Ειδικά στο πρώτο γκολ, δεν κάναμε αυτό που έπρεπε, δεν διώξαμε κι έτσι οι αντίπαλοι πήραν το προβάδισμα, που τους έδωσε ενθουσιασμό και το δικαίωμα να παίξουν στην αντεπίθεση -κάτι που γνωρίζουν καλά».

Αναφερόμενος, δε, στη συνέχεια της διοργάνωσης, ο Ρεχάγκελ έδωσε το σύνθημα για… ψυχραιμία, τονίζοντας μεν ότι «πρέπει να ανακάμψουμε», αλλά και ότι «τα πράγματα θα είναι καλύτερα στο επόμενο ματς, αν εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας».

Ξένος Τύπος για τον σημερινη ηττα: «Φτωχή, σε κρίση και λίγη»


Ξένος Τύπος: «Φτωχή, σε κρίση και λίγη»

Με τα… χειρότερα λόγια αναφέρονται τα δημοσιεύματα των ΜΜΕ της Ευρώπης στην Εθνική Ελλάδος, στην εμφάνιση και στην ήττα της από την Νότια Κορέα. Το σύνολο του ευρωπαϊκού Τύπου χαρακτηρίζει την Εθνική μας ομάδα φτωχή, και λίγη απέναντι σε μια Νότια Κορέα που εμφανίστηκε αρκετά οργανωμένη και με παίκτες με εξαιρετικά αθλητικά προσόντα. «Οι Κορεάτες ήταν πολύ επιδέξιοι για την Ελλάδα», αναφέρει το Skysports, το οποίο στην ανάλυση του αγώνα στέκεται αρκετά στο πρώτο γκολ της Κορέας που διαμόρφωσε υπέρ της, την εξέλιξη του αγώνα. Στο ίδιο μήκος κύματος και το BBC, το οποίο χαρακτηρίζει την Νότια Κορέα ένα σύνολο οργανωμένο και με παίκτες με εξαιρετικά αθλητικά στοιχεία. «Η Ελλάδα δημιούργησε μόνο δύο καλές φάσεις για γκολ», προσθέτει. Η ισπανική, Marca, παραλληλίζει την οικονομία της χώρας με το ποδόσφαιρό της, κάνοντας λόγο ότι και αυτό είναι σε κρίση… «Η Νότιος Κορέας έκανε ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση απέναντι σε μια φτωχή Ελλάδα», αναφέρει στο κεντρικό της «χτύπημα» και συνεχίζει: «Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι σε κρίση. Ποιος σώζει το ελληνικό ποδόσφαιρο; Σε μια εποχή που η οικονομία στην Ελλάδα είναι σε κακή κατάσταση οι παίκτες του Ότο Ρεχάγκελ έδειξαν ότι υπάρχει κρίση και σε μια πολύ φτωχή ποδοσφαιρικά χώρα στον πρώτο αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου», προσθέτει και χαρακτηρίζει «κλειδιά» του αγώνα το γεγονός ότι η «Η Κορέα εκμεταλλεύτηκε τις δυνατότητες της ταχύτητα και τακτική που επέδειξε». Η Ελλάδα έκανε πολλά αμυντικά λάθη, δύο από τα οποία έφεραν και τα γκολ», καταλήγει. Η «AS» κάνει λόγο για χειροπέδες που πέρασε η Νότιος Κορέα σε μια αδύναμη Ελλάδα. «Σε μια Ελλάδα με έλλειψη ιδεών, και υλικών ποδοσφαίρου», αναφέρει χαρακτηριστικά. Τέλος, η “Gazzetta dello Sport” αναφέρει: «Η Ν. Κορέα αρκετή για την Ελλάδα».

Τι ειδαν οι ψυχραιμοι?

Ο Νίνης, ο Παπασταθόπουλος και τα άλλα παιδιά θα πρέπει να μεγαλώσουν... Η Εθνική μας, θα πρέπει όμως κάποια στιγμή να ανανεωθεί και αυτό μας το απέδειξαν και οι Νοτιοκορεάτες.

Η εθνική μας ομάδα δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις μιας σπουδαίας ευκαιρίας. Μη γελιόμαστε. Δεν είχαμε απέναντί μας τη Βραζιλία. Με τη Νότιο Κορέα παίξαμε και... χάσαμε πανηγυρικά. Και εύκολα.

Το 2-0 θα μπορούσε να ήταν και 4-0. Εμείς, ένα γκολ θα μπορούσαμε να το διεκδικήσουμε με αξιώσεις αλλά στη μοναδική καλή μας στιγμή, στο 81ο λεπτό, ο Σουνγκ Ριόνγκ είπε "όχι" στο εξαιρετικό σουτ του Φάνη Γκέκα.

Το 2-0 προήλθε από δύο δώρα της άμυνας της εθνικής μας, μόλις στο 7ο λεπτό από συνολική αδράνεια σε εκτέλεση φάουλ από τον Κι Σουνγκ Γενγκ και πλασέ κοντινό του Λι Γιουνγκ Σο και από λάθος του Βύντρα στο 52', δηλαδή πάλι στο 7' του β' ημιχρόνου όμως, όταν ο Γι Σουνγκ Παρκ έκλεψε τη μπάλα και κάνοντας την κούρσα έφτασε σε θέση βολής πλασάροντας εύστοχα τον Τζόρβα.

Το βήμα για την... επιστροφή στην πατρίδα έγινε.

Ομως, ακόμη δεν μπορεί κανείς να ισχυριστεί πως έχουν χαθεί τα πάντα. Το 2-0 είναι κακό ως αποτέλεσμα και για το ενδεχόμενο ισοβαθμίας. Ομως θα πρέπει στη συνέχεια και ο Ρεχάγκελ να διαπιστώσει πως κάποια πράγματα δεν μένουν αναλλοίωτα στο χρόνο...

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα παραμένει σε επίπεδο συμμετοχών σε παγκόσμια κύπελλα, χωρίς νίκη και χωρίς γκολ σε τέσσερα ματς με το εις βάρος μας 12-0 να μοιάζει εφιαλτικό και οπως ειπαμε ειναι πια η χειροτερη Εθνικη ομαδα που συμμετειχε σε Μουντιαλ!!

Ελλάδα μπορείς, αρκεί να ανανεωθείς...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου