ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Εφηβικο Προοδευτικης ......με αναφορα στο periferiako.com


Συγχαρητηρια για αλλη μια φορα στους εφηβους της Προοδευτικης που εκαναν το periferiako.com να αναφερει για την καλη τους πορεια στο τουρνουα του Κορυδαλλου.

Ακολουθει η αναρτηση:
Προοδευτική: Aλλη μία καλή εμφάνιση το εφηβικό

Καλή εμφάνιση που, όμως, δεν συνοδεύτηκε με το ανάλογο αποτέλεσμα, πραγματοποίησε η εφηβική ομάδα της Προοδευτικής το περασμένο Σάββατο. Στην αναμέτρηση με την αντίστοιχη ομάδα του Ιωνικού, οι δύο αντίπαλοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα με τους βυσσινί να έχουν τις ευκαιρίες, αλλά να μην τις μετατρέπουν σε γκολ. Με αυτό το αποτέλεσμα, η Προοδευτική πέρασε στην επόμενη φάση του τουρνουά.
Για την ομάδα της Νίκαιας αγωνίστηκαν οι Παγώνης, Γρυμανέλης, Βικάτος, Κιτσόπουλος, Κάρλες, Πούλιας, Νικολάου, Κολιούσης, Δημητρίου Ν., Δημόπουλος, Αγγελονίτης.

Στην συνεχεια του τουρνουα εχουμε τους εξης αγωνες:
1ος Ημιτελικος: ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ-Μεικτη Νεων Πειραια
2ος Ημιτελικος: ιωνικος-(Ερμης-Αο Κορυδαλλου)-->θα παιξουν μπαραζ την Τεταρτη

Μπραβο παιδια, να σας καμαρωσουμε και στον τελικο!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου