ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Με 42 εκατομμυρια προφυλακτικα πανε να την βγαλουν οι διοργανωτες του Μουντιαλ!!


Οποτε υπαρχουν μεγαλα αθλητικα γεγονοτα, η ειδηση που ακολουθει, εχει γινει θεσμος!!
Η καταγραφη της αφιξης των ''κοριτσιων''!!!

Διαβαστε τα τελευταια νεα:

40.000 ιερόδουλες για το Μουντιάλ!
θα γινει της........

jabulani_ballΓνωρίζοντας ότι στη Νότιο Αφρική θα μαζευτούν φίλαθλοι και τουρίστες από όλο τον κόσμο, ιερόδουλες που ζουν σε διαφορετικές χώρες, συρρέουν καθημερινά στις πόλεις που θα φιλοξενήσουν τους αγώνες.

Υπολογίζεται ότι περίπου 40.000 κορίτσια θα βρεθούν τον επόμενο μήνα στη Νότιο Αφρική για να εργαστούν και βέβαια να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες των εν δυνάμει πελατών.

Το εκπληκτικό είναι ότι οι ταξιτζήδες έχουν αντιληφθεί τι πρόκειται να γίνει και διοργανώνουν ειδικά τουρ (τα οποία και κοπανάνε ανάλογα από οικονομικής απόψεως) στις περιοχές που θα κυκλοφορούν οι ιερόδουλες. Υπόσχονται μάλιστα ότι μπορούν να βρουν τις υγιείς κοπέλες, μιας και στη χώρα υπάρχουν πάρα πολλοί φορείς του ιού HIV/AIDS, που αποτελει την Νο 2 αιτια θανατου μετα την εκληματικοτητα!!!

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι οι αρχές της χώρας ζήτησαν από την Αγγλία και τελικά παρέλαβαν περισσότερα από 42 εκατομμύρια προφυλακτικά!

Θα φτασουν αραγε?????


Η Εθνικη εν τω μεταξυ, εκανε την δευτερη προπονηση της σημερα στο Ντερμπαν, μαζι με αγιασμο, παρουσια 1000 και πλεον Ελληνων ομογενων, που δεν σταματησαν να παροτρυνουν τους Ελληνες διεθνεις και με ''βουβουζελες'' σε ολη την διαρκεια της προπονησης. Αυτογραφα μαζεψαν με το κιλο, οπως και αναμνηστικα απο τους χορηγους του Εθνικου συγκροτηματος.
Απο αυριο ο ''ΟΤΤΟ'' κλεινει τις πορτες, για την αυτοσυγκεντρωση των διεθνων στο πρωτο ματς του ομιλου μας το Σαββατου με την Νοτιο Κορεα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου