ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

MUNDIAL 2010 και οικονομικη κριση....

Η κρίση, κρίση αλλά και η μπάλα, μπάλα!

Για ποιά οικονομική κρίση της Ελλάδας μας μιλάτε, λένε τα ξένα Μέσα.

Εδώ, χιλιάδες Ελληνες οδεύουν ( και ξοδεύουν !) προς το παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου στη Νότιο Αφρική το οποίο έχει τσουχτερότατο κόστος.

Μπορεί οι Ελληνες να αισθάνονται το - ελαφρύ εώς πάρα μα πάρα πολύ βαρύ- τσίμπημα της κρίσης που έχει χτυπήσει την οικονομία της Ελλάδας, ωστόσο ένας τομέας που η κρίση δεν λαμβάνεται υπόψη είναι το ποδόσφαιρο, καθώς όπως λένε τα ταξιδιωτικά πρακτορεία, χιλιάδες οπαδοί θα ταξιδέψουν στα γήπεδα της Ν. Αφρικής.

Πάνω από 4000 Ελληνες οπαδοί έχουν ήδη κλείσει αεροπορικά εισητήρια και έχουν αγοράσει όλα τα εισητήρια που υπήρχαν, για τον ματς μεταξύ της Ελλάδα ς και της Αργεντινής στις 22 Ιουνίου.

Τα ταξιδιωτικά γραφεία στην Αθήνα λένε πως τα τηλέφωνα χτυπούν σαν τρελά από οπαδούς που ενδιαφέρονται για τετραήμερα πακέτα με τιμή περίπου 2100 ευρώ καθώς και πακέτα έντεκα ημερών με τιμή 3500 ευρώ.

Μπρος στη… μπάλα, τι 'ναι η κρίση!

ΣΧΟΛΙΟ: Τωρα για να καταλαβετε ολοι σας, τι ασχετοι ειναι ολοι αυτοι οι αναλυτες, διαβαστε και τα ακολουθα:

1) Το 60% των εισητηριων που εχουν βγαλει μενονομενοι ταξιδιωτες ειναι ONE-WAY, δηλαδη μιας διαδρομης - χωρις επιστροφη.
2) Το 80% των κρατησεων ξενοδοχειων απο μεμονομενους ταξιδιωτες ειναι ανοιχτες (χωρις ημερομηνια αναχωρισης)
3) Υπαρχουν δεκαδες χιλιαδες Ελληνες μεταναστες ακομα στην Νοτιο Αφρικη, οι περισσοτεροι αξιολογοι επιχειρηματιες
4) Το κοστος ζωης στην Νοτια Αφρικη (που ειναι ισως η πιο ακριβη χωρα στην μαυρη ηπειρο) ειναι στο 23% - 25% του κοστους ζωης της Ελλαδος, διοτι αν ενα προιον δεν παραγεται εκει σε εξευτελιστικα μεροκαματα του τρομου, υποκειται σε τρελους δασμους εισαγωγης (οποτε δεν το αγοραζει κανεις)
Το προβλημα ειναι η εξαιρετικα μεγαλη εγκληματικοτητα, θα ακουσετε ολοι με το Μουντιαλ τα μαντατα. Μολις πεσει ο ηλιος κινδυνευεις να σε καθαρισουνε στην μεση του δρομου - μετα σε ψαχνουν αν ειχεις κατι αξιας επανω σου!
5) Διασκεδαση στην Νοτια Αφρικη? Ως επι το πλειστον σε Καζινα με εμπορικα κεντρα και εστιατορια. Πολυ καλη ασφαλεια για να μην σε φανε λαχανο, στα τρωνε οι καζινιεριδες οι εβραιοι και οι Κινεζοι απ' την αλλη.
Η χαρα του Ελληναρα. Μονο που το καπνισμα - δεν παιζει!!

Με λιγα λογια, οι αναλυτες που γραψανε το αρθρο, δεν πηραν χαμπαρι οτι ο κοσμος μεταναστευει, αλλα νομιζουν οτι πανε για μπαλλα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου