ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Το αποσπασμα της συνεντευξης του Παρι Ανδραλα για την ΠΡΟΟ

Τετάρτη, 02 Ιούνιος 2010 15:39

Για όλους και για όλα μίλησε ο Πάρις Ανδράλας σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΦΩΣ και τον Βαγγέλη Γυφτόπουλο, μιλώντας για την καριέρα του στον ΠΑΣ και όχι μόνο...

-Αναδείχτηκες στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο με την παλιά καλή Προοδευτική. Τι έχεις να πεις για την παλιά σου ομάδα;

«Η Προοδευτική είναι ένα κομμάτι όχι μόνο της καριέρας μου αλλά και της ζωής μου. Είναι κάτι που δεν ξεχνιέται με τίποτα.
Στενοχωριέμαι πάρα πολύ που τη βλέπω στην Δ' Εθνική και να μη μπορεί να βρει τη χαμένη της ταυτότητα.

Αν δεν βρεθεί ένας άνθρωπος με μεγάλη οικονομική επιφάνεια, δύσκολα θα είναι τα πράγματα για τη συγκεκριμένη ομάδα. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να επανέλθει στις επαγγελματικές κατηγορίες, γιατί είναι μια ομάδα με ιστορία, με βαριά φανέλα που έβγαλε πολλούς παίκτες που έπαιξαν και σε άλλες ομάδες».

Πηγη: dokari.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου