ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Eλευθερος ο Τασος Παντος.......


Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί ο Τάσος Πάντος.

Μετά από επτά χρόνια στους Πειραιώτες ο 34χρονος αμυντικός αποχωρεί, καθώς αποφασίστηκε να μην ανανεωθεί το συμβόλαιό του.
Ο Πάντος συνταντήθηκε σήμερα το μεσημέρι με τους διοικούντες τον Ολυμπιακό και ενημερώθηκε πως δεν θα του προταθεί νέο συμβόλαιο.
Στη θητεία του στους Πειραιώτες ήταν ένας από τους παίκτες που λειτουργούσε με αποκλειστικό γνώμονα το καλό του συνόλου, χωρίς ποτέ να δημιουργήσει πρόβλημα.
Με τον Ολυμπιακό κατέκτησε δέκα τίτλους: Πέντε πρωταθλήματα, τέσσερα Κύπελλα και ένα Σούπερ Καπ.
Και με την Προοδευτικαρα ομως κερδισε τιτλους. Εκτος απο ανοδο, κερδισε και την καρδια μας - με το ηθος του, την αγωνιστικοτητα του και το παντα αθορυβο αλλα εξυπνο και ουσιαστικο παιχνιδι του!!
Ασχετα απο οποιεσδηποτε συλλογικες τοποθετησεις η συμπαθειες του καθε ενος Προοδευτικανου, οταν ο Τασος αγωνιζοταν στην Ευρωπη (απ' τα αλωνια στα σαλονια ....) τον θαυμαζαμε και τον χειροκροτουσαμε σαν να επεζε ακομα στην Προοδευτικη. Ενας παικτης -μιας γενιας- που μας χαρισε χαρες!!

1 σχόλιο:

  1. Ο Πάντος είναι από τους συμπαθέστερους και καλύτερους παίχτες που έχω δει να παίζουν στην ΠΡΟΟ. Τον έχω δει να παίζει σχεδόν σε όλες τις θέσεις εκτός από τερματοφύλακας και δεν είχα ακούσει ποτέ να δημιουργήσει πρόβλημα στην ομάδα. Παρά το ότι δεν υποστηρίζω καμία ελληνική ομάδα εκτός της ΠΡΟΟ γούσταρα να βλέπω σε παιχνίδια του Ολυμπιακού να ακούγεται από την κερκίδα το όνομα του.
    Το ξέρω πως δεν γίνεται, αλλά θα ήθελα πολύ να τον δω να παίζει πάλι με την βυσσινί φανέλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή