ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Σε 2 ωρες μπαινει η Εθνικη Ελλαδος στην μαχη του Μουντιαλ


Η στιγμή της αλήθειας φτάνει για την Εθνική. Η αμμος στην κλεψυδρα της αναμονης τελειωνει!!

Στις 14.30 το ''πειρατικο''ρίχνεται στη μάχη του Μουντιάλ κόντρα στη Ν. Κορέα. Πολλοι φιλοι που βρίσκωνται στο Πορτ Ελίζαμπεθ μας μεταφέρουν όλα όσα θα συμβούν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του κρίσιμου αγώνα.

Χρειάστηκε να περάσουν 16 χρόνια για να βρεθεί η Εθνική και πάλι στο κορυφαίο ποδοσφαιρικό ραντεβού του κόσμου. Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και στη συγκεκριμένη περίπτωση ίσως είναι... τα πάντα. Με νίκη στο ματς κόντρα στη Ν. Κορέα το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα βάλει γερά θεμέλια πρόκρισης και αυτό το γνωρίζουν όλοι οι παίκτες και το προπονητικό τιμ. Ο Ότο Ρεχάγκελ στη συνέντευξη τύπου μίλησε για τα "χτυποκάρδια" που έχει ενόψει της πρεμιέρας του σε Μουντιάλ, ενώ δεν έκρυψε την αισιοδοξία του. Αγωνιστικά το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Γερμανός είναι η απουσία του Βαγγέλη Μόρα. Ο διεθνής αμυντικός της Μπολόνια κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τη δεύτερη μάχη κόντρα στη Νιγηρία. Ο Ρεχάγκελ ενδεχεται να παρατάξει τους: Τζόρβα, Βύντρα, Κυργιάκο, Παπασταθόπουλο, Κατσουράνη, Τοροσίδη, Τζιόλη, Καραγκούνη, Χαριστέα, Σαμαρά, Γκέκα.
Αν επιλέξει αυτούς τότε ο Κατσουράνης θα οπισθοχωρήσει στην άμυνα και τη θέση του στο κέντρο θα πάρει ο Τζιόλης.

Η Εθνική θα έχει τη στήριξη και των φιλάθλων της, που υποδέχτηκαν την αποστολή κατά την άφιξη της στο Πορτ Ελίζαμπεθ.
Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 14.30 (μεταδωση απο την ΝΕΤ) και θα διεξαχθεί στο Nelson Mantela Bay Stadium παρουσια περιπου 5000 Ελληνων Φιλαθλων που καταφθανουν απο τις 5 Ηπειρους για να υποστηριξουν την Εθνικη μας!!!

Από την άλλη οι Νοτιοκορεάτες θα προσπαθήσουν να επανλάβουν το θρίαμβο του 2002 όταν και είχαν φτάσει στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Βεβαια ποτε σε επισημο αγωνα σε Μουντιαλ δεν εχουν καταφερει να κερδισουν Ευρωπαικη ομαδα, θα συνεχισει η Ελλαδα την παραδωση αυτη??

Αγωνσιτικά προβλήμτα δεν υπάρχουν και ο Χου Γιουνγκ-Μο σκέφτεται να αγωνιστεί με τους:
Λι Γουν-Γιάε, Τσα Ντου-Ρι, Λι Γιούνγκ-Σο, Κιμ Χιούνγκ-Ιλ, Λι Γιούνγκ-Πιο, Λι Τσουνγκ-Γιονγκ, Κιμ Γιουνγκ-Γο, Κι Σουνγκ-Γιένγκ, Παρκ Γι-Σουνγκ, Παρκ Τσου-Γκιούνγκ, Γέομ Κι-Χουν.
Τα μεγάλα «αστέρια» της είναι ο Παρκ Γι-Σουνγκ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Λι Τσουνγκ-Γιονγκ της Μπόλτον και ο συμπαίκτης του Γιώργου Σαμαρά στη Σέλτικ, Κι Σουνγκ-Γιονγκ. Οι συγκεκριμένοι παίκτες, όμως, μπορεί να είναι πιο διάσημοι στην ομάδα τους λόγω των συλλόγων στους οποίους αγωνίζονται, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι οι υπόλοιποι υστερούν.

Αντίθετα, ο προπονητής τους Χου Γιουνγκ-Μου έχει δημιουργήσει ένα σύνολο που το διακρίνει η εξαιρετική αγωνιστική πειθαρχία, η ομαδικότητα, η ταχύτητα και η οργάνωση.

Από την άλλη πλευρά, ο Ότο Ρεχάγκελ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Βαγγέλη Μόρα, τον οποίο προόριζε για λίμπερο σε μια αμυντική διάταξη με τρεις στόπερ, καθώς ο παίκτης της Μπολόνια δεν ξεπέρασε ακόμη τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί (θλάση α' βαθμού στο δεξιό γαστροκνήμιο).

Η Εθνική υστερεί σε ταχύτητα απέναντι στο συγκεκριμένο αντίπαλο, υπερτερεί όμως σε ύψος και φυσικά προσόντα και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τις στημένες μπάλες για να φτάσει στο γκολ, καθώς αρκετοί Έλληνες διεθνείς (Κυργιάκος, Σαμαράς, Τοροσίδης, Κατσουράνης, Αβραάμ Παπαδόπουλος) διαθέτουν ιδιαίτερη έφεση στο ψηλό παιχνίδι.
Εν κατακλείδι, πρόκειται για έναν αγώνα απολύτως ισορροπημένο, που αναμένεται «κλειστός» και θα κριθεί στις λεπτομέρειες, δηλαδή στα λάθη των αντίπαλων.

Η Εθνική θα πρέπει να είναι πολύ συγκεντρωμένη, να καλύψει καλά τους χώρους και να αποφύγει τα «πουλήματα» της μπάλας που μπορούν να βγάλουν εύκολες αντεπιθέσεις για τους νοτιοκορεάτες.
Όπως αποδείχθηκε και στον τελευταίο φιλικό αγώνα με την Παραγουάη, αυτός ο τομέας του παιχνιδιού αποτελεί «Αχίλλειο πτέρνα» για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και ταυτόχρονα «βούτυρο στο ψωμί» της ασιατικής ομάδας, που περιμένει υπομονετικά το λάθος για να επιτεθεί.

Ευχη ολων μας: Καλη Επιτυχια!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου