ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Αντίο Όττο, σ' ευχαριστουμε για οτι ζησαμε μαζι!!!!!

ΑΠΟΧΩΡΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ''ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ''!!!

Ένα από τα μεγαλύτερα κεφάλαια του ελληνικού ποδοσφαίρου και της Εθνικής ομάδας κλείνει σήμερα.
Όπως μεταδωθηκε, o Ότο Ρεχάγκελ ανακοίνωσε στους παίκτες της ομάδας πως αποχωρεί έπειτα από εννιά χρόνια παρουσίας στον πάγκο.

Ο Γερμανός τεχνικός μίλησε στους παίκτες και τους ενημέρωσε πως αποχωρεί από την ομάδα έπειτα από εννιά χρόνια παρουσίας.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, το κλίμα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο με τον Γιώργο Καραγκούνη να παίρνει τον λόγο και να τον ευχαριστεί για όσα πρόσφερε όλα αυτά τα χρόνια.

Ο 72χρονος τεχνικός ενημέρωσε και τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο, και τις επόμενες ώρες αναμένεται και επίσημη ανακοίνωση από την ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Ο Ότο Ρεχάγκελ είναι ο άνθρωπός που πήρε το ελληνικό ποδόσφαιρο από το χέρι και το οδήγησε σε ύψη που ποτέ δεν είχαμε φανταστεί.

Με τον Γερμανό τεχνικό η Εθνική ομάδα συμμετείχε σε τρείς μεγάλες διοργανώσεις (Δύο ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και το φετινό Μουντιάλ) με αποκορύφωμα φυσικά τον θρίαμβο του 2004, με την κατάκτηση της κορυφής της Ευρώπης στην Πορτογαλία.

Ο Ότο Ρεχάγκελ έδωσε το δικαίωμα στους Έλληνες να ονειρεύονται ότι μπορούν να καταφέρουν πάντα.

Μπορεί στη συνέχεια να αμφισβητήθηκε και μάλιστα κάποιες φορές έντονα, αλλά αυτό δεν αλλάζει σε τίποτα το γεγονός ότι ο γερμανός μας άλλαξε.

Μας έκανε καλύτερους.

Μας έκανε αναγνωρίσιμους ως ποδοσφαιρική δύναμη σε ολόκληρη τον κόσμο, βγάζοντας το ποδόσφαιρο μας από την τριτοκοσμική θέση που κατείχε στην προ-Ρεχάγκελ εποχή.

Όλοι πλέον ελπίζουμε ότι οι βάσεις που έβαλε θα είναι αρκετές για να ζήσει το οικοδόμημα και μετά από αυτόν.



2 σχόλια: