ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Τεχνικος Διευθυντης στην Προοδευτικη αναλαμβανει ο Γιαννης Τσεβρεντζης

Ο Γιάννης Τσέβρετζης είναι ο εκλεκτός της νέας διοίκησης της Προοδευτικής για το πόστο του τεχνικού διευθυντή , το οποίο καθιερώνει από φέτος .

Ο βετεράνος άσσος της Προοδευτικής, εκτιμάται ότι ήταν η ιδανικότερη λύση για αυτό το πόστο, άλλωστε έχει σημαντική εμπειρία στον χώρο του ποδοσφαίρου, έχοντας θητεία τόσο ως διευθυντής του Ατρόμητου Αθηνών, όσο και πρωτύτερα της Χαλκηδώνας.
Κι ασφαλώς με την εμπειρία του, αλλά και την σχέση ζωής που έχει με την Προοδευτική μπορεί να βοηθήσει την ιστορική ομάδα. Ο Τσέβρετζης ήδη έχει ξεκινήσει επαφές με τους διοικούντες της Προοδευτικής, προκειμένου να μελετηθούν τα δεδομένα, και να τεθεί επί τάπητος ο προγραμματισμός της νέας σεζόν, κι ασφαλώς το πρώτο θέμα που πρέπει να επιλυθεί είναι αυτό του νέου τεχνικού.
Πηγη αρθρου ειναι το www.proponitis.gr & το PROOTUBE


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου