ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Τουμπεκι η υψηλη κριτικη???

Μαζι με το αποτελεσμα του αγωνα Ελλαδος - Νιγηριας, συμπληρωσαμε την φραση ''και τωρα τουμπεκι οι προπονητες της εξεδρας''. Οπως ολα δειχνουν, αδικο δεν ειχαμε!

Διβαστε ενα καταπληκτικο αρθρο απο το σημερινο Εθνος:
(του Στρατου Σεφτελη)

«Κοράκια της... υψηλής κριτικής»

ΕΘΝΟΣΠΟΡ 18/6/2010


Εδώ (ξανα)γελάμε! Αυτή η Εθνική, που με τον Οτο κατάφερε να ξεπεράσει όλες τις παθογένειες της ράτσας μας, μας έκανε και πάλι να χαρούμε. Αλλά και έκλεισε στόματα! Γελοιοποίησε τους κριτικούς της πλάκας!

Και δεν το κάνει πρώτη φορά! Αλλά οι κάθε λογής εκπρόσωποι της «υψηλής κριτικής» δεν βάζουν μυαλό. Τόσες φορές τους έχει κάνει κοινώς «ρόμπα» ο Οτο και τα Ελληνόπουλά του, αλλά αυτοί συνεχίζουν απτόητοι. Είναι οι ίδιοι που όλο τον χειμώνα ευδοκιμούν, με την περισπούδαστη κριτική τους, εν μέσω της ελληνικής ποδοσφαιρικής βαρυχειμωνιάς. Δεν γλιτώνουμε από αυτούς ούτε το καλοκαίρι... Πιάνουν δουλειά (με το φτυάρι), με στόχο την Εθνική.

Αυτή που ζει μέσα στην αξιοπρέπεια και δεν έχει καμία σχέση με όλες τις παθογένειες του υπόλοιπου ελληνικού ποδοσφαίρου. Ισως και αυτός να είναι ένας από τους λόγους που γίνεται στόχος αυτή η ομάδα. Γιατί ξεχωρίζει, προς το καλύτερο φυσικά. Γιατί τα «κοράκια της υψηλής κριτικής» μόνο όπου υπάρχει θανατικό και διάλυση βρίσκουν δουλειά. Το καλό, το επιτυχημένο, το αξιοπρεπές είναι η δυστυχία τους, η αναδουλειά τους. Χαμογελάσαμε, μέσα στα τόσα βάσανά μας, χάρη στη χτεσινή επιτυχία της Εθνικής μας.

Αλλά και ξεκαρδιστήκαμε στα γέλια, βλέποντας αμέσως μετά τη λήξη του ματς με τη Νιγηρία τους γνωστούς «νεκροθάφτες» να... πανηγυρίζουν! Προκαλούν τον οίκτο... Εμείς απλώς ευχαριστούμε τον Οτο και τα παιδιά του, για ακόμη μία φορά.Θα τους ευγνωμονούμε για πάντα! Για πάντα!!!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου