ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Δωσε ενα χιλιαρικο και την σημαια σου - και θα στο κανω το γηπεδο εγω ΜΠΟΥΡ.......



Βλέποντας κάτι τυπους ντυμένους στα κατακόκκινα να επευφημούν τη Βόρεια Κορέα στον προχθεσινό αγώνα με τη Βραζιλία, μου γεννηθηκε μια απορία η οποια ήταν εύλογη: πώς είναι δυνατόν να ταξίδευσαν στη Νότια Αφρική πολίτες μιας χώρας που δεν σε... αφήνει να περάσεις τα σύνορα;

Τελικά, δεν ήταν πολίτες της Βόρειας Κορέας, αλλά κάποιοι από τους Κινέζους φίλους του Βορειοκορεάτη δικτάτορα Κιμ Γιονγκ Ιλ, στους οποίους μοιράστηκαν περίπου χίλια εισιτήρια και τα αντιστοιχα μεροκαμματα, ώστε να μη μείνει η Βόρεια Κορέα χωρίς καθόλου υποστήριξη.

Οι... σύντροφοι του Κιμ Γιονγκ Ιλ ανέλαβαν την ενίσχυση του Γιονγκ Τάε Σε και των συμπαικτών του και αποδείχθηκαν άψογοι επαγγελματίες!


Ναι, επαγγελματίες ειναι!! Οι κύριοι που με παρρησία ανέμιζαν τις σημαίες της Βόρειας Κορέας ήταν Κινέζοι ηθοποιοί!

Ηταν... νοικιασμένοι από την εταιρεία China Sports Events Management Group και την Επιτροπή Αθλητισμού της Βόρειας Κορέας και είναι ειδικευμένοι σε τέτοιου είδους... αποστολές, καθώς, όπως δήλωσε ένας από αυτούς, «οι Κινέζοι φίλαθλοι υποστηρίζουν όλες τις ασιατικές ομάδες». Αλλωστε πως θα τους ξεχωρισουν, αφου μοιαζουν...

Περίπου 500 οπαδοί της Βόρειας Κορέας βρέθηκαν στο 'Ελις Πάρκ του Γιοχάνεσμπουργκ για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της ομάδας τους κατά της Βραζιλίας. Οι περισσότεροι ήταν συγκεντρωμένοι σε ένα σημείο των κερκίδων και δεν σταμάτησαν ποτέ να επευφημούν και να παροτρύνουν τους βορειοκορεάτες διεθνείς να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους και να κάνουν την μεγάλη έκπληξη.

Πολλοί διερωτήθηκαν πως είναι δυνατόν οπαδοί της απομονωμένης αυτής χώρας να μπορούν να πληρώσουν για να κάνουν το ταξίδι στην Νότιο Αφρική. Η απορία φαίνεται ότι λύθηκε. Κυκλοφορούν φήμες ότι οι οπαδοί της Βόρειας Κορέας δεν ήταν Βορειοκορεάτες, αλλά Κινέζοι που ...υποδύονταν τους βορειοκορεάτες!

Μάλιστα όπως φαίνεται και στην φωτογραφία του Associated Press πριν την έναρξη του αγώνα τους έγιναν "μαθήματα" για το πως πρέπει να ζητωκραυγάζουν και γενικά πως να συμπεριφέρονται στις κερκίδες

Βόρεια Κορέα: μία ομάδα που χρειάζεται φιλάθλους.

Το καθεστώς της Πιονγκγιάνγκ, αρνούμενο να επιτρέψει στους πολίτες της ώρας να εγκαταλείψουν την πατρίδα γιατί φοβάται πως θα διαφύγουν, προσέλαβε Κινέζους για να ταξιδέψουν στη Νότια Αφρική και να προσποιηθούν ότι υποστηρίζουν την ομάδα.

Για τους Βορειοκορεάτες που διέφυγαν του καθεστώτος, τα όσα συνέβησαν το βράδυ της Τρίτης τους προκάλεσαν ανάμεικτα συναισθήματα. Ενας πρώην χαμηλόβαθμος αξιωματικός της Βόρειας Κορέας, που τώρα ζει στη Βρετανία και δεν θέλει να κατονομαστεί, δήλωσε στον «Ιndependent» πως του λείπει η οικογένεια και η πατρίδα του και λαχταρά να επιστρέψει, αλλά αν το πράξει, αυτό θα σημαίνει την εκτέλεσή του.

Είπε επίσης πως φοβάται ότι θα τον σκοτώσουν, αν το καθεστώς ανακαλύψει πού βρίσκεται. Συμπλήρωσε πως για αρκετούς αυτοεξόριστους Βορειοκορεάτες η εθνική ομάδα ήταν σύμβολο του καθεστώτος.

«Η ομάδα βρίσκεται υπό τον έλεγχο της κυβέρνησης και τη βλέπουμε ως σύμβολο για το τι αφήσαμε πίσω μας. Κανείς δεν μπορεί να υποστηρίξει το καθεστώς», εξηγεί, και προσθέτει πως «τα συναισθήματά μας είναι μπερδεμένα. Πανηγυρίζουμε για την ομάδα μας. Θέλαμε να νικήσουν τη Βραζιλία γιατί η ομάδα εκπροσωπεί και θυμίζει την πατρίδα μας. Ακόμη κι αν δεν υποστηρίζουμε την κυβέρνηση, είμαστε περήφανοι για τη χώρα μας».

Στο Δυτικό Λονδίνο, το απόγευμα της Τρίτης, στην πρώτη συνάντηση της Ευρωπαϊκής Ενωσης των Βορειοκορεατών Κατοίκων, οι φυγάδες από την ασιατική χώρα στάθηκαν με τα χέρια στις καρδιές τους και τα μάτια κλειστά. Δεσμεύτηκαν να βοηθήσουν τους συμπατριώτες τους, να εργαστούν για να φέρουν τη δημοκρατία στη Βόρεια Κορέα και την επανένωση με το νότιο τμήμα της χερσονήσου. Ενα από τα μέλη ευχήθηκε επιτυχία στην ομάδα της Βόρειας Κορέας και προσκάλεσε τα υπόλοιπα μέλη να ευχηθούν μεγάλη νίκη επί της δυνατής Βραζιλίας.

«Επρεπε να φύγω από τη Βόρεια Κορέα, τη χώρα όπου γεννήθηκα», εξηγεί ένας άλλος άνδρας. «Εφυγα για την Κίνα, αλλά δεν ήμουν ούτε εκεί ασφαλής γι΄ αυτό συνέχισα να μετακινούμε μέχρι που έφτασα και εγκαταστάθηκα εδώ (στη Μεγάλη Βρετανία). Είμαι πολύ χαρούμενος που μένω εδώ. Θα με σκοτώσουν, αν επιστρέψω. Θέλω να βοηθήσω κι άλλους Κορεάτες να αποκτήσουν την ελευθερία τους». Μίλησε για την οδύσσειά του. Τρένα, λεωφορεία, αυτοκίνητα, αεροπλάνα. Τα χιλιόμετρα που περπάτησε ξεκινώντας από την Κίνα, τη Μιανμάρ και την Ταϊλάνδη πριν περάσει από την Ασία στην Ευρώπη και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Το ταξίδι της Βόρειας Κορέας στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι εξίσου συναρπαστικό. Η ομάδα κατέχει τη χαμηλότερη θέση στην βαθμολογία της FΙFΑ από τις 32 φιναλίστ του Μουντιάλ.

Από την ημέρα άφιξής της, οι παίκτες της Βόρειας Κορέας επιδίδονται σε ανορθόδοξες προπονήσεις σε δημόσιο γυμναστήριο. Σε μία προπόνηση αντί να εξασκηθούν στα πέναλτι και τα κόρνερ μερικοί παίκτες τοποθετούσαν από μία μπάλα ανάμεσα στα πόδια των συμπαικτών τους. Σε μία άλλη περίπτωση άρχισαν να τρέχουν στο τοπικό γυμναστήριο ανάμεσα στα όργανα για τα βάρη προκαλώντας σύγχυση στους θαμώνες.

Αυτή τη φορά τουλάχιστον οι συνθήκες διαμονής τους είναι καλύτερες απ΄ αυτές που είχαν στο τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο που εμφανίστηκαν, το 1966 στην Αγγλία, όταν έκαναν προπονήσεις στο εργοστάσιο χημικών ΙCΙ.

πηγες: Διαδυκτιο και ''ΤΑΝΕΑ''
ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ:
ΥΠΟΥΡΓΕ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Κε ΛΟΒΕΡΔΟ ακους????
Να η λυση για να ριξεις την ανεργια!!
,
Δωσε στους ανεργους Ελληνες (οταν βρεις την αντιστοιχη εταιρεια που το διοργανωνει) απο ενα χιλιαρικο (1000 Ευρω) βδομαδιατικο και τα τικετια (αλε-ρετουρ παρακαλω) και θα εχεις δεκαδες χιλιαδες πτυχιουχους κιολας οπαδους, που τουλαχιστον εχουν την δυνατοτητα να λενε διαφορα συνθηματα και σε διαφορες γλωσσες, ''Γαλλικα'' - Αγγλικα - Ιταλικα - Ισπανικα. ολα δοκιμασμενα ειναι απο τοσα γηπεδα που σπουδασαν οι επιστημονες!!!

Αρα η ανταγωνιστικοτητα μας (σαν ενοικιαζομενοι εργαζομενοι οπαδοι) σε συγκριση με τους Κινεζους κομπαρσους θα ειναι καλυτερη!!
(Αυτο με την ανταγωνιστικοτητα -βαλτο και στην ατζεντα για το επομενο ραντεβου με την τροικα ΔΝΤ, ΕΚΤ, ΕΕ- για να μην σου την λενε για το μνημονιο που υπογραψατε, αλλα δεν καταλαβατε φαινεται που βαζατε την υπογραφη σας -ολοι σας!!! Και μου το ελεγε ο πατερας μου καποτε, την υπογραφη σου και το που..... σου, να προσεχεις που τα βαζεις!!! Εγω παντα ημουν πολυ προσεκτικος προσωπικα!!)

Μονο φροντιστε εκει που τραγουδουν οι δικοι μας νοικιασμενοι οπαδοι, να υπαρχει και κανα φραδεπακι αντε φρεντο....(βαλτε το στην συμφωνια αυτο, σαν πριμ αποδοτικοτητας) και αν εχει παραταση, κανονιζε στο μνημονιο συνεργασιας για συμπεριλαβεις και κανα σουβλακι με διπλη- γιατι νηστικο αρκουδι δεν χορευει, που θα σου'λεγε σιγουρα και ο δικος σου ο παππους!!)

Οσον αφορα καπνογονα, φωτοβολιδες, σπασμενα καθισματα, συμπλοκες με δυναμεις ασφαλειας - ολα υπο ελεγχο- τοσα χρονια προπονηση κανουν οι Ελληνες επιστημονες. (Μηπως δικαιουνται και επιδομα καταρτησης???)

Για ψαχ' το το θεμα υπουργε, τωρα που φροντιζεις για την βελτιωση της ανταγωνιστηκοτητας της οικονομιας μας και τα εργασιακα.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου