ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ οπως ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ....αρχισαν οι εφταρες!!

Η Πορτογαλία συνέτριψε με 7-0 τη B.Κορέα και ειναι πια με... 1,5 πόδι στους «16» του Παγκοσμιου Κυπελλου.

Κέιπ Τάουν
Εντυπωσιακή εμφάνιση και επιβλητική νίκη για την Πορτογαλία στη δεύτερη αγωνιστική του 8ου ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η παρέα του Κριστιάνο Ρονάλντο διέλυσε με 7-0 την Βόρεια Κορέα και ουσιαστικά εξασφάλισε την πρόκρισή της στην επόμενη φάση, καθώς για να αποκλειστεί θα πρέπει να χάσει στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων από την Βραζιλία και παράλληλα η Ακτή Ελεφαντοστού να νικήσει με 8-0 την Βόρεια Κορέα.
Η δυνατή βροχή στο Γκριν Πόιντ Στέιντιουμ δεν εμπόδισε τις δύο ομάδες από το να παρουσιάσουν αρκετά καλό θέαμα στο πρώτο ημίχρονο και οι φιλαθλοι να δουνε και μια βροχη απο γκολ στο δευτερο ημιχρονο.

Τόσο οι Πορτογάλοι, όσο και οι Βορειοκορεάτες δημιούργησαν σημαντικές ευκαιρίες, ωστόσο, μόνο οι πρώτοι γεύτηκαν τη χαρά του γκολ. Και τι χαρα, εφτα μαζεμενα σε εννενηντα λεπτα!!

Η Πορτογαλία άγγιξε το γκολ για πρώτη φορά στο ματς, στο έκτο λεπτό, όταν ο Καρβάλιο πήρε την κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Σιμάο, αλλά η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι.
Οι Ασιάτες απάντησαν με δύο καλά σουτ τον Χονγκ, αλλά και στις δύο περιπτώσεις ο Εντουάρντο απέκρουσε την μπάλα.
Το σκορ άνοιξε στο 29' για τους Πορτογάλους, όταν ο Τιάγκο βρήκε με κάθετη μπαλιά τον Μεϊρέλες κι αυτός με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Ρι για να κάνει το 1-0.
Η ψυχολογία των Κορεατών στη συνέχεια έπεσε και οι Πορτογάλοι διατήρησαν εύκολα το προβάδισμά τους μέχρι το ημίχρονο (1-0).

H Πορτογαλία μπήκε αποφασισμένη να καθαρίσει το ματς στο δεύτερο ημίχρονο και το κατάφερε μέσα σε λίγα μόλις λεπτά.
Η καλή κυκλοφορία της μπάλας άνοιξε διαδρόμους για τους Πορτογάλους, οι οποίοι παραβίασαν δύο φορές την εστία του Ρι, μέσα σε τρία λεπτά.
Στο 53' ο Σιμάο έκανε το 2-0, ενώ στο 56' ο Αλμέιδα ήταν αυτός που χρίστηκε σκόρερ, με κεφαλιά (3-0).
Η Βόρεια Κορέα κατέρρευσε έπειτα από τα γρήγορα γκολ των Πορτογάλων, που έκαναν ό,τι ήθελαν στον αγωνιστικό χώρο.
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η παρέα του έπαιξαν όμορφο ποδόσφαιρο και δεν άργησαν να φτάσουν στο 4-0.
Σκόρερ αυτή τη φορά ο Τιάγκο, ο οποίος πλάσαρε τον Ρι έπειτα από πάσα που δέχθηκε από τον Ρονάλντο.
Τα τέσσερα γκολ δεν ήταν αρκετά για τους Πορτογάλους, που συνέχισαν με το γκάζι πατημένο και σκόραραν ακόμη τρεις φορές...
Το 5-0 έκανε στο 81' ο Λιέντσον, το 6-0 στο 87' ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 89' ο Τιάγκο με όμορφο σουτ, γράφοντας το τελικό 7-0!

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Πάμπλο Πόσο (Χιλή)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Πέδρο Μέντες, Ούγκο Αλμέιδα - Πακ Τσολ Γιν, Χονγκ Γιονκ Γιο

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (Κάρλος Κεϊρόζ): Εντουάρντο, Μιγκέλ, Μπρούνο Αλβες, Καρβάλιο, Φάμπιο Κοεντράο, Μεϊρέλες (70΄ Βελόσο), Πέδρο Μέντες, Τιάγκο, Κριστιάνο Ρονάλντο, Σιμάο (74΄ Ντούντα), Ούγκο Αλμέιδα (77΄ Λιέντσον).
ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ (Κιμ Γιόνγκ Χουμ): Ρι Μιόνγκ Γκουκ, Ρι Κουάνγκ Τσον, Τσα Γιόνγκ Χίοκ (75΄ Ναμ Σονγκ Τσολ), Πακ Τσολ Γιν, Ρι Γιούν Ιλ, Γι Γιούν Ναμ, Μουν Ιν Γκουκ (56΄ Κιμ Γιόνγκ Γιούν), Αν Γιόνγκ Χακ, Πακ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου