ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Την θελουν την νικη παικτες και Οτο....

Στην προσέγγισή του για τον αγώνα με την Αργεντινή (21.30), ο Ρεχάγκελ επισήμανε ότι πρωτίστως "δεν πρέπει να κάνουμε ατομικά λάθη. Και στα δυο παιχνίδια βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από νωρίς. Στο πρώτο δεν καταφέραμε να το γυρίσουμε, αλλά στο δεύτερο τα καταφέραμε. Το θέμα είναι να μην κάνουμε τα ίδια λάθη".

"Αύριο είναι ένα μεγάλο παιχνίδι για μας. Η Αργεντινή είναι ένας μεγάλος αντίπαλος και θέλουμε να νικήσουμε. Δεν πρέπει να κάνουμε ατομικά λάθη όπως κάναμε στους άλλους δύο αγώνες. Ο πρώτος αγώνας κρίθηκε από τα λάθη, ο δεύτερος όχι. Και στα δύο παιχνίδια βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Το ένα καταφέραμε να το γυρίσουμε, το άλλο όχι. Θα πρέπει να αποφύγουμε τα ίδια λάθη".

Για τον Μαραντόνα (που δεν ασχολήθηκε με την Ελλάδα στις δηλώσεις του) "Δεν λέει τίποτα η συμπεριφορά του Μαραντόνα. Δεν θέλω να σχολιάσω τα λεγόμενά του. Πολλές φορές γίνονται τέτοιες ερωτήσεις για να δημιουργείται κόντρα μεταξύ των προπονητών. Δεν έχω την πρόθεση να κάνω κάτι τέτοιο. Ο καθένας έχει την ευθύνη γι΄αυτά που λέει".

Για τον Μέσι "Ο Μέσι όντως είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο κι έχει πολλές ικανότητες. Όμως το ίδιο ισχύει και για τους υπόλοιπους παίκτες της Αργεντινής. Ο Αγκουέρο και ο Μιλίτο είναι επίσης παίκτες παγκόσμιας κλάσης. Εμείς θα προσπαθήσουμε με ομαδική δουλειά να τους σταματήσουμε. Οι παίκτες μου θα πρέπει να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους για να ανταπεξέλθουν. Το ματς ξεκινάει στο 0-0 και θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα μας παρουσιαστούν".

Για το πώς σκέφτεται να σταματήσει τον Μέσι "Δεν θα σας πω τι σκεφτόμαστε να κάνουμε για τον Μέσι. Δεν θα αποκαλύψουμε τα μυστικά μας. Θα προσπαθήσουμε να τον σταματήσουμε αν και κανείς δεν τα έχει καταφέρει στο 100%".

Αν συγκρίνεται αυτό το παιχνίδι με την πορεία του 2004 "Θα δούμε τί θα γίνει σε αυτό το ματς. Αυτό είναι το παιχνίδι που μας απασχολεί τώρα. Θα προσπαθήσουμε να αντιμετωπίσουμε την Αργεντινή όσο καλύτερα γίνεται. Θέλω να είμαστε ψυχικά και σωματικά έτοιμοι για το ματς".

Για το πότε θα ανακοινώσει την 11άδα στους παίκτες "Συνήθως το κάνουμε όσο πιο νωρίς γίνεται. Η ομάδα θα μαζευτεί τρεις ώρες πριν από τον αγώνα. Τότε θα ενημερωθούν οι παίκτες".

Για το αν έχει καταλήξει στον αρχικό σχήμα "Έχω πει πολλές φορές ότι όλοι οι παίκτες μου θα μπορούσαν να παίξουν. Γι' αυτό τους διάλεξα. Δεν έχει σημασία το ποιός αλλά το πώς θα παίξουμε. Στην άμυνα έχουν υπάρξει περιπτώσεις που δεν παίξαμε ικανοποιητικά. Σε αυτό δεν φταίνε οι παίκτες αλλά συνολικά η αμυντική λειτουργία της ομάδας".

Για τον ρόλο που παίζει η νίκη με τη Νιγηρία "Οι παίκτες αντιλαμβάνονται ότι αύριο δεν έχουν τίποτα να χάσουν. Σε σχέση με το Μουντιάλ του 1994 καταφέραμε να νικήσουμε ένα αγώνα και να πετύχουμε την πρώτη μας νίκη. Οπότε αύριο θα παίξουμε χωρίς να έχουμε τίποτα να χάσουμε αλλά μόνο να κερδίσουμε".

Για το αν έχουμε ραντεβού με την ιστορία και αν θα τα καταφέρουμε κόντρα στην Αργεντινή "Όλοι είδατε πώς πανηγύρισαν οι παίκτες τα γκολ με τη Νιγηρία. Τους ζήτησα να δείξουν την ίδια διάθεση και στο ματς με την Αργεντινή. Οι Αργεντινοί, όπως και οι Βραζιλιάνοι έχουν πολλούς παίκτες παγκόσμιας κλάσης. Αυτό δεν ισχύει για μας. Αυτοί έχουν την πολυτέλεια να αφήσουν σπουδαίους παίκτες στον πάγκο και πάλι να έχουν μια σπουδαία ομάδα".

Κώστας Κατσουράνης:

Για το πού θα ήθελε να ταξιδέψει μετά το παιχνίδι "Θα δούμε πού θα πάμε. Το σίγουρο είναι ότι γυρίζουμε στο Ντέρμπαν. Μακάρι να μπορέσουμε να συνεχίσουμε στη διοργάνωση".

Για την Αργεντινή "Εστιάζουμε στο πώς παίζει σαν ομάδα και όχι μόνο στα πρόσωπα. Παίζουν πολύ με τον Μέσι και γι' αυτό είναι πρώτος στα σουτ. Αλλά δεν εστιάζουμε μόνο σε αυτόν. Έχουν πολλούς καλούς παίκτες. Πρέπει να είμαστε κλειστοί στην άμυνα και να μην κάνουμε λάθη. Κινδυνεύουμε να πάθουμε μεγαλύτερη ζημιά όταν έχουμε εμείς την μπάλα παρά αυτοί. Αν τα καταφέρουμε τότε μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλό".

Για την προετοιμασία στην Ελβετία και το προπονητικό κέντρο στο Ντέρμπαν "Άσχετα με τα αποτελέσματα αυτό που παρουσιάσαμε στα δύο πρώτα παιχνίδια στηρίζεται στη δουλειά που έγινε στην Ελβετία. Ήρθαν καινούργια πρόσωπα στην ομάδα (στο τεχνικό τιμ) και έγιναν σωστές κινήσεις από την ΕΠΟ. Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και με την επιλογή του Ντέρμπαν. Όλα κύλησαν πολύ καλά και ότι θέλαμε το είχαμε".

Για το αν υπάρχει περίπτωση θα δούμε την (κακή) Αργεντινή των προκριματικών "Δίνω λίγες πιθανότητες να δούμε την Αργεντινή των προκριματικών. Η Αργεντινή που βλέπουμε τώρα παίζει σαν μια οικογένεια. Ο ένας παίζει για τον άλλο. Η ομάδα παίζει με πολλή αυτοπεποίθηση και είναι ένα από τα φαβορί για να πάρει το Μουντιάλ. Είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος".

Για το αν είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι για το οποίο έχει προετοιμαστεί "Δύσκολες καταστάσεις αντιμετωπίζεις σε κάθε παιχνίδι. Σίγουρα για όλους μας είναι ένα από τα πιο ιστορικά παιχνίδια που θα δώσουμε. Γι' αυτό είμαι αισιόδοξος ότι θα βγάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό, άσχετα με το αποτέλεσμα".

Για το δώρο που θα ήθελε για τα γενέθλιά τουλάχιστον "Το τί θέλουμε αύριο δεν εξαρτάται μόνο από μας. Θα ήθελα πάντως την πρόκριση, θα ήταν το καλύτερο δώρο για μένα και για την ομάδα".

Για τις πιθανότητες της εθνικής "Είναι δύσκολο αλλά όλα τα παιδιά πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Είμαστε σε καλή κατάσταση αλλά δεν μπορώ να μιλήσω για πιθανότητες. Εξαρτάται και από τον αντίπαλο αλλά αν τα δώσουμε όλα μπορούμε να πάρουμε κάτι καλό".

Για το τί παραπάνω χρειάζεται για να κάνουμε την έκπληξη "Πρέπει να έχουμε και τύχη. Αν κάνουμε ότι πρέπει και έχουμε και τύχη τότε μπορούμε να πάρουμε κάτι από το ματς".

Για το τί θα συζητήσουν οι παίκτες πριν από το παιχνίδι "Θα πούμε ότι είπαμε και πριν από τα άλλα δύο παιχνίδια. Να είμαστε όλοι μαζί και να παίζουμε ο ένας για τον άλλο. Ότι ακόμα και αν δεχθούμε γκολ, να το βάλουμε στην άκρη και να παλέψουμε για το παιχνίδι. Ποτέ δεν ξέρεις τί θα γίνει σε ένα ματς. Πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για όλα".

Για τον Μεσι; "Ένας παίκτης δεν μπορεί να τον σταματήσει. Μια ομάδα μπορεί απλά να τον περιορίσει. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κι εμείς".

του Τάσου Κολλίντζα - σπορ24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου