ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

50 ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ, ΑΠΟ ΤΟΝ κ. NIKO ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗ και τι ειχαμε προτεινει περσυ για τα διαρκειας!!

Ο κ. Κατσιγιαννης (πρωην Προεδρος) θα χαρισει σε ανεργους και μαθητες Γυμνασιου, Λυκειου 50 δωρεαν διαρκειας μεσω του blog μας (http://vissiniclubnogate.blogspot.com/)
Μπορειτε να στελνετε αιτησεις μεσω e-mail ή μεσω της σελιδας μας ''Η γνωμη σου μετραει''.
Τα διαρκειας θα μοιραστουν λιγες μερες πριν το ξεκινημα της αγωνιστικης περιοδου με διαδικασια που θα ανακοινωσουμε απο εδω.
Θα τηρηθει σειρα προτεραιοτητας και φυσικα οι αιτουντες θα πρεπει να τηρουν απο μεριας τους του ορους που προαναφεραμε.
Την οργανωση της ολης διαδικασιας εχει αναλαβει να φερει εις περας το vissiniclubnogate.blogspot.com.
Η κινηση αυτη βαδιζει στα χναρια του Κου Μπαταγιαννη ο οποιος εαν θυμαστε περσι ειχε διαθεσει δωρεαν εναν αριθμο εισητηριων διαρκειας κατα τον ιδιο τροπο.

πηγη: http://vissiniclubnogate.blogspot.com/

Στο παλιο μας Φορουμ (αυτος ο σερβερ μας το .......) ειχαν πεσει αρκετες προτασεις για εισητηρια διαρκειας και μελη της ομαδας.
Επειδη υπαρχει καταγεγραμμενο το κειμενο σε προσωπκο αρχειο, σας το ανεβαζω και απο εδω......
.

Γεια σας και απο εμενα. Ευχαριστα θεματα διαβαζω και εδω και στο μπλογκ οσο καιρο ελειπα παλι εξωτερικο. Μαλλον δειχνει, οι την παμε μπροστα την υποθεση μας, με ορεξη. Εχω και εγω να κανω μια - δυο προτασεις, οσο αφορα τα μελη.

1) Για να αισθανονται ολοι ισοτιμα μελη, οι ενηλικες- και μη ανεργοι -
η συνδρομη να ειναι μηνιαια π.χ. 10 Ευρω - αν καποιο μελος εχει παιδια στην ομαδα, σε οποια τμηματα υποδομης η οχι, η συνδρομη μελους για τα παιδια αυτα να ειναι 2 Ευρω / μηνα για καθε παιδι και επιπλεον, αυτα τα παιδια να παρακολουθουν οποιους αγωνες θελουν
, ανεξαρτητος αθληματος και κατηγοριας με μηνιαιο εισητηριο 2 Ευρω!!
-Μιλαμε μονο για την ιδιοτητα του μελους και οχι για ενδεχομενο κοστος συμμετοχης σε καποιο τμημα.


2) Διαρκειας 20 Ευρω/σαιζον (λιγοτερα απο 2 Ευρω το ματς για μαθητες - σπουδαστες - στρατιωτες - ανεργους) στην εξεδρα πισω απο το τερμα. (Αλλα για καθε τιμωρια χρηματικη η αλλη απο προκληση επεισοδιων η ρηψη αντικειμενων, καλο θα ειναι απο την εξεδρα που προηλθαν τα αντικειμενα να πληρωνεται και το προστιμο. ( Δηλ ολα αυτα τα εισητηρια θα ειναι ονομαστικα- για να μην πω και με BARCODE και να σκαναρονται στην εισοδο !!!!)
Τροπος πληρωμης?? Ρεφενε βεβαια- ετσι για να μην παρασυρονται καποιοι απο τους διπλανους τους, αλλα να ειναι πιο νηφαλιοι.

Η μηπως ξεχασαμε ολοι τα παραλιγο ρεζιλικια στην τελευταια αγωνιστικη (του '09)??

3)Τα υπολοιπα διαρκειας 60 Ευρω.


Ετσι πουλας πολλα διαρκειας, και εχεις και μια ομαδα τσιρλιντερς να την θαυμαζει ο πελατης σου πριν τον αγωνα και στο ημιχρονο....... για να κατευναζουν τα νευρα.... Και αμα γουσταρουν τα Girls, θα τις περνουμε μαζι και στα εκτος εδρας....
ΜΕΡΟΣ 2ον Συνεχεια προτασεων για μελη μας .....

4) Ανεργοι - οποιος Προοδευτικανος ειναι αποδεδειγμενα ανεργος -
συνδρομη 1 Ευρω / μηνα και αν υπαρχει τροπος να συνεισφερει στα κοινα της ομαδας και μπορει, ας βοηθησει!!!! (Χρονο θα εχει μαλλον)

Επιλεον να δικαιουται μηνιαιο εισητηριο με 2 Ευρω για ολα τα αθληματα - ολες τις κατηγοριες. Δηλ, θα καπνισει ενα πακετο τσιγαρα πιο λιγο το μηνα - για να βγαλει αυτο το εξοδο. Θα κανουμε και καλο στην υγεια του!!


5) Συνεισφορες (Χρηματικες - Δωρεες - κλπ) περα απο την μηνιαια συνδρομη των μελων. Καθε χρονο μας παιρνει η εφορια ενα καρο χρηματα για φορο. και αν καποιος που το διαβαζει τωρα δεν πληρωνει- λογω ηλικιας η μη εργασιας - λογο σπουδων κλπ., καποιος απο την οικογενεια του πληρωνει τελος παντων.
Να βρεθει τροπος μεσα απο την ομαδα, αντι να τα πληρωνουμε στην εφορια, να τα ακουμπαμε στην ομαδα, με αποδειξη που αν μπει στην δηλωση μας, να εκπιπτει απο τον φορο μας!!!! Και τι μου προσφερε το κρατος που το πληρωνω?? Ας τα δινω στην ΠΡΟΟ, καλυτερα τα ελεγχω.
Με τον τροπο αυτο, δεν εχουμε καμια αναγκη απο εφοπλιστες η μεγαλοπαραγοντες κλπ. οποιος μπορει δινει, αλλα τα γλυτωνει απο αλλου!! Oλη η επαρχια,ετσι κινειται!


6) Και ερχομαι στο λεπτο αγκαθι, των ερασιτεχνων ποδοσφαιριστων - που ηταν απληρωτοι συνεχεια!!!
Θελεις να παιζεις στην ΠΡΟΟ- θα συμμετεχεις στα παντα.!!

6Α) Θα εισαι ενεργο οικονομικα μελος-
και

6Β) Θα μοιραζοσαστε το 50%-60% των καθαρων εισπραξεων των αγωνων. Βεβαια μισθο τρελο, μην ζητας φιλε!
Δηλ. παιξε μπαλα καλη, παιχταρα μου-να ερχονται να σε βλεπουνε, να κονομας!! Και να συμπληρωνεται και με ενα Πριμ η κατασταση. Και οι πρωταγωνιστες του εργου ευχαριστημενοι και οι πελατες θα ξαναρθουν για το επομενο SHOW.
Και αμα εισαι καλος και παρεις μεταγραφη - κατι να μεινει και στο σωματειο που σε εκανε ονοματακι.

Πιστευω οτι ειναι απλα και ξεκαθαρα θεματα προς συζητηση.

Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΕ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΤΗΡΗΞΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑΤΑ!!!


ΜΕΡΟΣ 3ον

Και γιναμε ολοι μας ενα υπερηφανο μελος της Προοδευτικης. Κερδισα κατι??
Οχι μονο ξοδεψα μεχρι τωρα.
Για αυτο το λογο, το μελος πρεπει να ξεχωριζει - με μια καρτα η ταυτοτητα η κλπ. κλπ.Τι θα κερδισω, αν γινω μελος, ειναι το θεμα μας?????? Εγω σημερα θα σταματησω εδω, αλλα θα ηθελα να ακουσω προτασεις πανω στο θεμα αυτο.

Και διαχωριζω αμεσα τα μελη σε τρεις κατηγοριες.

1) ΕΝΗΛΙΚΕΣ - μη Ανεργοι

2) ΑΝΕΡΓΟΙ
3) ΑΝΗΛΙΚΑ ΜΕΛΗ και ΑΘΛΗΤΕΣ του συλλογου,

Αναμενω!!!!


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΑΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ''ΦΟΙΝΙΚΕΣ'' - ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΝΟΜΙΣΜΑ!! ΓΙΑ ΝΑ ΦΡΕΣΚΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΣΑΣ Η ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, ΑΠΛΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟΝ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:
το δικο μας νομισμα ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ (5)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου