ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Γιατί να είμαι με την Ελλάδα????

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΕΛΛΑΔΑ???


Γιατί στις δύσκολες στιγμές που ζούμε:

χρειαζόμαστε μια επιτυχία για να ακουμπήσουμε:

και να βρούμε την ευτυχία:

Γιατί όπως οι Κορεάτες είναι με την Κορέα, οι Αργεντίνοι με την Αργεντινή,οι Αμερικανοι με τις ΗΠΑ, οι Μεξικάνοι με το Μεξικό, οι Ισπανοί με την Ισπανία, οι Άγλλοι με την Αγγλία και οι Σέρβοι με την Σερβία, έτσι και εγώ πρώτα απ΄όλα υποστηρίζω την ομάδα που μιλάμε την ίδια γλώσσα και γνωρίζω από πρώτο χέρι το ρεπορτάζ της.

Στην τελική δεν έχω και την πολυτέλεια να βλέπω κάθε τέσσερα χρόνια την Εθνική στο Μουντιάλ ώστε να υποστηρίζω την Ουρουγουάη επειδή έχουν ωραία κόμη και ένα λάγνο

φονικό βλέμμα.

Γιατί το καλοκαίρι θα κάνω (γίνουμε) τρομερά καμάκια στις τουρίστριες με μια καλή πορεία…

“Ντου γιου γοντ το σι δε σεμι φαιναλ τογκεδερ”, και τέτοια!


Γιατί πάω σαν προπονητή (μαζί με τον Καπέλο) περισσότερο απ’ όλους τον Ότο Ρεχάγκελ. Και ας μην έχω γράψει 567 κείμενα γι’ αυτόν όπως κάτι τύποι που τους αρέσει να βλέπουν το ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο των Οράνιε.

Γιατί πραγματικά πιστεύω πως όλοι έχουμε μαγευτεί από τους Βραζιλιάνους, ερωτευτεί τους Ιταλούς, γυμναστεί με τους Γερμανούς, παλαβώσει με τους Αργεντίνους κτλ..

Όλοι είχαμε ένα συγγενή που ήταν μέσα σ’ ένα παιχνίδι, που ήπιε από το αίμα του Γκασκόιν, που παντρεύτηκε τον Ροζέ Μιλά. Επίσης κάποιοι ήδη στοιχηματίσαμε τη Γκάνα, την Ισπανία ή τη Βόρεια Κορέα αλλά… Σας παρακαλώ πολύ!!

Κλείστε τα μάτια σας και ακούστε το παρακάτω βιδεάκι. Θυμηθείτε τη φάτσα, τις κινήσεις σας και τα βογγητά σας και πείτε μου πραγματικά:

τι αξίζει περισσότερο??



Καλό αγωνα και η Παναγιά μαζί μας…

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!!!..........εγραφε και ενα πανο πανω απο την φυσουνα στο ΠΟΡΤ ΕΛΙΖΑΜΠΕΘ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου