ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Η προετοιμασια για τον αγωνα της Εθνικης μας με Αργεντινη που θα κατεβει με Αγκουέρο, Μιλίτο, Μέσι...και τα πλανα απο την προπονηση της αντιπαλου μας

Τους τα μπέρδεψε...ο Ότο

Μπέρδεψε... τα πλάνα ο Ότο

Η εθνική φουλάρει για την αναμέτρηση της Τρίτης κόντρα στην Αργεντινή, σε ένα ματς που θα κρίνει αν θα ετοιμάσει βαλίτσες για τους «16» ή για την... Ελλάδα. Ο Ότο Ρεχάγκελ και οι διεθνείς προετοιμάζονται πιο ήρεμοι πλέον, μετά τη νίκη επί της Νιγηρίας, και όλοι σκέφτονται πως θα σταματήσουν την επιθετική ανάπτυξη της «αλμπισελέστε» που είναι... φωτιά.

Όλα δείχνουν πως ο Γερμανός θα στηριχτεί στο ίδιο σύστημα που έφερε την πρώτη νίκη στη διοργάνωση, δηλαδή με τρία στόπερ, αν και στη σημερινή προπόνηση «μπέρδεψε» λίγο τα πράγματα, δοκιμάζοντας στο διπλό δύο κεντρικούς αμυντικούς (Μόρα και Κυργιάκο), με τους Τοροσίδη και Βύντρα να είναι έτσι κι αλλιώς στα άκρα. Βέβαια, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος που δύσκολα θα χάσει τη θέση του, δεν προπονήθηκε σήμερα κι ίσως για αυτό ο Ρεχάγκελ να έκανε «αλχημείες».

Ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού ένοιωσε σφίξιμο στον προσαγωγό και ως εκ τούτου ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, αλλά για προληπτικούς λόγους καθώς η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία. Επίσης, οι Βασίλης Τοροσίδης και Γιώργος Καραγκούνης ακολούθησαν κανονικά τη σημερινή προπόνηση, ενώ αντίθετα, ο Σάκης Πρίττας εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από τους προσαγωγούς του, με συνέπεια να ακολουθήσει και πάλι το ατομικό πρόγραμμα που του έχει συστήσει το ιατρικό επιτελείο.

Εκτός από προπόνηση, το σημερινό πρόγραμμα των διεθνών είχε και βίντεο και ο Ότο έδειξε στους διεθνείς τον αγώνα Αργεντινή - Νότια Κορέα (4-1), εστιάζοντας στην επιθετική ανάπτυξη της «αλμπισελέστε» και ζητώντας μεγάλη προσοχή από τους παίκτες του στο κλείσιμο των χώρων και τις αλληλοκαλύψεις, αφού οι αντίπαλοι, βασικοί ή αναπληρωματικοί, μπορούν να βρεθούν σε πολύ μικρό και κλειστό χώρο με «κλειστά μάτια»

«Καλό κλίμα και φάνηκε»

Σάκης Πρίττας και Στέλιος Μαλεζάς εκπροσώπησαν τα ελληνικά χρώματα στη σημερινή συνέντευξη Τύπου, με βασικό θέμα συζήτησης το ματς με την Αργεντινή, ενώ και οι δύο μίλησαν για την εμπειρία του, αν και δύσκολα θα πάρουν χρόνο συμμετοχής,

Ο μέσος του Άρη Σάκης Πρίττας, που δεν υπολογίζεται λόγω τραυματισμού, παραδέχθηκε πως: «Κάθε λεπτό είναι δύσκολο όταν δεν αγωνίζεσαι. Έχεις τη δικιά σου αγωνία και προσπαθείς με κάθε τρόπο να βοηθήσεις. Ειδικά στο δεύτερο παιχνίδι η εμπειρία ήταν διαφορετική και περιμέναμε να λήξει το παιχνίδι για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την πρώτη μας νίκη».

Ερωτηθείς αν έχει μιλήσει καθόλου με τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ αποκάλυψε πως: «Συζητήσαμε όταν ανακοινώθηκε η κλήση μου και τον ευχαρίστησα προσωπικά για τη βοήθεια. Χαριτολογώντας μιλούσαμε για το ποιος θα προκριθεί».

Μιλώντας για το ματς της Τρίτης και την Αργεντινή είπε: «Οπωσδήποτε είναι το μεγάλο φαβορί. Πρέπει να κοιτάξουμε την αμυντική λειτουργία μας. Να κρατήσουμε το μηδέν πίσω και αν καταφέρουμε να τους αιφνιδιάσουμε μπορούμε με καλύτερη ψυχολογία να ελπίζουμε σε αποτέλεσμα. Σίγουρα είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι στην καριέρα μου και ελπίζω να έρθουν κι άλλα τέτοια».

Όσο για το αν είναι... στραβό το κλίμα στην ομάδα, ξεκαθάρισε πως: «Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό, με υποδέχτηκαν τα παιδιά και ένιωσα πως ανήκω κι εγώ στην ομάδα που την έχουμε σαν οικογένειά μας. Σε κάθε αρνητικό αποτέλεσμα ο καθένας βρίσκει την ευκαιρία να παρουσιάσει αρνητικό κλίμα. Έχουμε καλές σχέσεις και φάνηκε και στο δεύτερο παιχνίδι και ελπίζω πως θα φανεί και στο μέλλον με ανάλογα αποτελέσματα».

«Δύσκολο έτσι κι αλλιώς»

Ο Στέλιος Μαλεζάς είπε για τη συμμετοχή του στην αποστολή: «Είναι ένα όνειρο που βιώνω εδώ και λίγες μέρες. Παρακολουθούσα τη δοκιμασία των προκριματικών και τώρα είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Το πιο σημαντικό είναι οι εμπειρίες που μπορείς να πάρεις και να τις χρησιμοποιήσεις στο μέλλον».

Ζητώντας του να σχολιάσει το ματς της Τρίτης κόντρα σε μια σχεδόν αδιάφορη Αργεντινή, ο αμυντικός του ΠΑΟΚ σημείωσε: «Δεν έχει καμία σημασία αυτό και δεν υποβαθμίζει το παιχνίδι. Είναι ένα δύσκολο ματς και θα είναι είτε αγωνιστούν οι πρωτοκλασάτοι είτε οι αναπληρωματικοί. Χρειάζεται προσοχή ώστε να έχουμε ελπίδες για την επόμενη φάση».

Για το πώς προετοιμάζει ο Ότο Ρεχάγκελ τους διεθνείς για το ματς αυτό, εξήγησε πως: «Όλοι ξέρουμε πως η Αργεντινή είναι μια πολύ καλή ομάδα με παίκτες που αγωνίζονται στις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Δυστυχώς δεν έχει μόνο έναν καλό παίκτη, αλλά έντεκα πολύ καλούς που δημιουργούν προβλήματα στην οποιαδήποτε ομάδα».

Με Αγκουέρο, Μιλίτο, Μέσι...

Ο Σέρχιο Αγκουέρο αποτελεί ρεζέρβα... πολυτελείας για την Αργεντινή και κόντρα στην Ελλάδα, στο ματς της Τρίτης, θέλει να αποδείξει πως αξίζει μια θέση στην «αλμπισελέστε».

Ο... γαμπρός του Ντιέγκο Μαραντόνα αναμένεται να πάρει θέση βασικού σε ένα ματς που η ομάδα του θέλει να «σφραγίσει» την πρόκριση στους «16», παίζοντας δίπλα στους Μέσι (μάλλον δεν θα... ξεκουραστεί) και Μιλίτο (θα έρθει επίσης από τον πάγκο).


«Με τον Μέσι γνωριζόμαστε αρκετά καλά και έχουμε παίξει κάποια ματς μαζί στο παρελθόν. Στην προπόνηση ο Ντιέγκο μου είπε πως θα παίξουμε μαζί την Τρίτη», αποκάλυψε ο φορ της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ερωτηθείς αν οι αλλαγές δείχνουν... χαλάρωση εν όψει Ελλάδας, αρνήθηκε λέγοντας: «Όλοι μας είμαστε πρώτες επιλογές. Από την πρώτη ημέρα προετοιμαζόμαστε για να δείξουμε μια καλή εικόνα εντός γηπέδων».

Ο Αγκουέρο πρόσθεσε πως: «Θα κάνουμε τα πάντα για τη νίκη και την πρώτη θέση και δεν μας νοιάζει αν στους 16 βρούμε το Μεξικό, την Ουρουγουάη ή τη Γαλλία. Οι δύο πρώτες έχουν περισσότερες πιθανότητες, αλλά δεν μας νοιάζει».

πηγη ενημερωσης: σεντραγκολ

και ο Ντιεγκο το χαβα του......δειτε πως προπονει τους τερματοφυλακες του....






ΣΗΜ: Καλος ο τερματοφυλακας αυτος για το παιχνιδι μας, ειδικα στα στημενα.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου