ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Δευτερη θεση οι εφηβοι της Προοδευτικης


Πηγη ενημερωσης: http://korydallos-proodeftiki.blogspot.com/

Την ηττα μπροστα σε 400 περιπου φιλους της αναμεσα τους και καπιοι του ιωνικου προχωρημενης ηλικιας με 1-0 γνωρισε η ομαδα εφηβων της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ στον τελικο του αναπτυξιακου τουρνουα που διοργανωσε με επιτυχια ο δημος Κορυδαλλου.

Η ομαδα της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ εκανε ενα καλο 1ο ημιχρονο και εχασε καποιες ευκαιριες
αλλα στο 2ο η κουραση των παιχτων απο τα συνεχομενα παιχνιδια(καπιοι παιχτες σημερα συμπληρωσαν 43 παιχνιδια) βαρυνε τα ποδια τους και ο ιωνικος στην μοναδικη του ευκαιρια στο 2ο ημιχρονο καταφερε να σκοραρει το γκολ που του εδωσε και τη νικη,οι παιχτες της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ πιεσαν για το γκολ της ισοφαρισης, αλλα εκτος απο ατυχοι ειχαν και μια διαιτησια απεναντι τους επιεικα απαραδεκτη.

Για την ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ αγωνιστηκαν οι: Παγωνης,Πουλιας,Κιτσοπουλος,Γρυμανελης,Βικατος,Κολιουσης,Νικολαου,Δημητριου,
Καρλεζ,Παβαλοη,Δημοπουλος.....

Το παρων στο γηπεδο εδωσε συσωμη και η νεα διοικηση της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου