ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Οι εφηβοι στον τελικο με Ιωνικο, οι οπαδοι στο ραδιο Προο και τα τελευταια νεα για την Προοδευτικη απο τις εφημεριδες

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ - ΙΩΝΙΚΟΣ στον τελικο του εφηβικου...

Ενας αγωνας που ξυπναει μνημες , αφου ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ και ιωνικος θα αναμετρηθουν στον τελικο στα πλαισια του τουρνουα εφηβων του Δημου Κορυδαλλου. Την Τριτη θα οριστει ημερομηνια και ωρα απο τη διοργανωτρια αρχη και θα σας ενημερωσουμε αμεσα για ολες τις λεπτομερειες.

Ραδιοφωνικη εκπομπη των οπαδων της Προοδευτικης

Πραγματοποιηθηκε σημερα 13-6-10 στις 19.00 η διαδικτυακη ραδιοφωνικη εκπομπη των οπαδων της Προοδευτικης και ακουστηκαν πολλες αποψεις και γνωμες απο τους ακροατες για οτι συμβαινει στο Συλλογο.
Για πρωτη φορα στα χρονικα μπορουσαν οι ακροατες να εκφερουν τη γνωμη τους στον αερα μεσω της πλατφορμας SKYPE. Συζητηθηκαν πολλα θεματα οπως η επομενη μερα της Προοδευτικης με τη νεα Διοικηση , θεματα νεου προπονητη και παιχτων , η σταση των οπαδων σε συγκεκριμενα θεματα , Συνδεσμος Φιλαθλων κλπ.
Η ουσια ηταν μια , οτι υπαρχει κοινη γραμμη απο ολους στο να συμπαρασταθουν δυναμικα στην ομαδα και να βοηθησουν με ολες τις δυναμεις τους να βρει η Προοδευτικη το δρομο της. Ευχαριστουμε ολους οσους στυριξανε τις προσπαθειες που κατεβαλαν το Prootube Digital Channel και το Ανεξαρτητο Blog Οπαδων Προοδευτικης για την εκπομπη και σας υποσχομαστε οτι θα δουλεψουμε ακομα πιο σκληρα για την εγκυρη ενημερωση σας και τη διοργανωση νεων εκδηλωσεων επικοινωνιας για ολους τους οπαδους της Προοδευτικαρας μας.

ΤΙ ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ

Απο εφημεριδα " ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ "

<< Ο Μαργαριτης Χατζηαλεξης ειναι το πρωτο φαβορι για την τεχνικη ηγεσια της Προοδευτικης μετα την αποχωρηση του Κωστα Παναγοπουλου. Οι Διοικουντες εχουν ερθει σε επαφη μαζι του , τα εχουν βρει στον οικονομικο τομεα και μολις συγκροτηθει σε σωμα η νεα Διοικηση , αναμενεται να ανακοινωσουν την προσληψη του. Ο 47χρονος τεχνικος τα τρια προηγουμενα χρονια ηταν στον Αρη Αμφιαλης και ηταν αυτος που οδηγουσε την ομαδα στο Περιφερειακο πρωταθλημα.Οσον αφορα τα Διοικητικα , μεσα στην εβδομαδα θα συγκροτηθει σε σωμα η νεα Διοικηση και την προεδρια θα αναλαβει ο γιατρος Νικος Χαινης. Στο ΔΣ θα μετεχουν επισης οι Ανδρεας Σταματιαδης , Γιωργος Πολιτακης , Αρης Συνοδινος , Βασιλης Ξανθοπουλος , καθως και 3-4 νεα προσωπα. Οι βυσσινι θα βαδισουν σε τριετες πλανο και συμφωνα με τα λεγομενα τους , στοχος ειναι η επιστροφη της ομαδος στις επαγγελματικες κατηγοριες. Ο Κος Χαινης θα ξεκινησει αμεσως συζητησεις με τους παιχτες που εχουν ληξει τα συμβολαια τους και αμεσως μετα θα γινουν κινησεις για την ενισχυση του εμψυχου υλικου με εμπειρους και ταλαντουχους ποδοσφαιριστες. >>

Απο εφημεριδα " Ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ "

<< Συνεχιζεται η παρελαση ονοματων για την Προοδευτικη. Χθες το απογευμα μαλιστα ακουστηκαν φημες σχετικα με πιθανη αναληψη της τεχνικης ηγεσιας απο τον Μαρκο Μαυροματη (Κεραυνο Κερατεας), κατι ομως που δεν φανταζει εφικτο στην παρουσα φαση. Να τονισουμε οτι περα απο τον Κο Μαυροματη εξεταζονται και οι Χατζηαλεξης και Πυρενης. >>

source:prootube

2 σχόλια:

  1. Παρακαλω πολυ φιλε αλεκο να γραφεις την πηγη του αρθρου σου. Εφαγα τα χερια μου να αρθρογραφω 1 ωρα !!! Να σαι καλα φιλικα Veron.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΕ ΕΦΤΙΑΞΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή