ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Οικονομικη κριση = κουταλα στη σουπα των κατηγοριων

Η οικονομικη κριση και τα επακολοθα της, ενδεχεται να αλλαξουν και τον ποδοσφαιρικο χαρτη της Ελλαδας. Τα πρωτα γνωστα δειγματα, απεχουν λιγα χιλιομετρα απο την εδρα μας.
Μολις διαβασαμε στο periferiako.com την ειδηση που ακολουθει:

Αίας Σαλαμίνας: Αναμονή...
Εν αναμονή της κατάθεσης των επίσημων προτάσεων από τον Ολυμπιακό Λουτρακίου και τον Πανελευσινιακό βρίσκεται η διοίκηση του Αίαντα Σαλαμίνας. Οι εκπρόσωποι των δυο ομάδων που υποβιβάστηκαν φέτος από το Περιφερειακό στα τοπικά πρωταθλήματα έδωσαν το παρών στην Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη την προηγούμενη εβδομάδα και ενημέρωσαν ότι ενδιαφέρονται για συγχώνευση (Πανελευσινιακός) αλλά και για αγορά του καταστατικού και του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών (Ολυμπιακός Λουτρακίου).
Η διοίκηση των κυανόλευκων που σε πρώτη φάση έδειξε θετική και στα δυο ενδεχόμενα και ζήτησε από τους εκπροσώπους των δυο ομάδων να καταθέσουν επίσημα τις προτάσεις τους μέχρι την Τρίτη ώστε να συζητηθούν στην επαναληπτική γενική συνέλευση που έχει οριστεί για την ερχόμενη Τετάρτη.
Σε περίπτωση που δεν τελεσφορήσει καμία από τις δυο προτάσεις θα συνεχιστούν οι διαδικασίες για την μετονομασία της ομάδας σε Αία Περάματος και την οριστική μετακόμιση στο Πέραμα. Κατά τα λοιπά η ΠΑΕ δικαιώθηκε στη δικαστική διαμάχη με τον Κώστα Ταλβαδωράκη ο οποίος είχε καταθέσει προσφυγή καθώς αποδείχθηκε ότι δεν οφείλονταν χρήματα στον ποδοσφαιριστή. Τις επόμενες ημέρες ο Ταβλαδωράκης αναμένεται να μείνει και τυπικά ελεύθερος αφού δεν υπολογίζεται στα πλάνα ενόψει της νέας σεζόν.

Παραλληλα βγαινουν στην φορα πολλα ομοια νεα απο ομαδες σχεδον ολων των κατηγοριων, με αποτελεσμα -οπως διαφαινεται- οι εξελιξεις (κυριως οικονομικες) ισως να προλαβουν και το χρονοδιαγραμμα των οποιον αποφασεων για αναδιαρθρωση κατηγοριων. Υπομονη λοιπον, γιατι στην διαρκεια του καλοκαιριου, θα ακουσουμε και θα διαβασουμε πολλα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου