ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

Εφτασε στο Ντερμπαν της Νοτιου Αφρικης η Εθνικη και αρχισε ηδη προπονησεις

Συμφωνα με το προγραμμα εφτασε η Εθνικη Ελλαδος στην Νοτια Αφρικη, την χωρα που θα διεξαχθει το παγκοσμιο κυπελλο ποδοσφαιρου 2010 υπο τον εκκοφαντικο ηχο δεκαδων χιλιαδων ''ΒΟΥΒΟΥΖΕΛΩΝ''

Με ναυλομενη πτηση μετα απο 9ωρο ταξιδι, προσγειωθηκε το Τζαμπο στο διεθνες αεροδρομιο του Ντερπμαν, οπου οι διοργανωτες του Μουντιαλ ειχαν λαβει ολες τις προφυλαξεις οσο αφορα την ασφαλεια της αποστολης.



Οι συνθήκες που συνάντησε η ελληνική αποστολή ήταν πολύ καλές με τη θερμοκρασία να αγγίζει τους 16 βαθμούς Κελσίου.

Την αποστολή υποδέχθηκαν ο πρόξενος της Ελλάδας στο Ντέρμπαν, κ. Ζαχαρόπουλος, εκπρόσωποι των ομογενών, μέλη της ΕΠΟ που ήδη βρίσκονταν στη Νότια Αφρική και πλήθος δημοσιογράφων και τηλεοπτικών συνεργείων.


Το κλίμα στην αποστολή της Εθνικής ήταν εξαιρετικό και αυτό φάνηκε και από τα χαμόγελα των διεθνών μόλις πάτησαν το πόδι τους στο Ντέρμπαν. Οι πλάκες έδιναν και έπαιρναν, ενώ κάποιοι ποδοσφαιριστές (βλ. ΓΙΟΥΡΚΑΣ) πρόλαβαν να απολαύσουν ένα ζεστό καφεδάκι μέχρι να έρθουν οι αποσκευές.Με αυτόματα στα χέρια!

Αυτό που προκάλεσε μεγάλη εντύπωση ήταν τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Παντού υπήρχαν αστυνομικοί και στρατιώτες με αυτόματα όπλα στα χέρια, όπως βλέπετε και στην φωτογραφια που ακολουθει:















Η αφιξη της Εθνικης στο παραλιακο ξενοδοχειο ''BEVERLY HILLS'' του Ντερμπαν, συνοδευτηκε απο μια υποδοχη με παραδοσιακα τραγουδια των ΖΟΥΛΟΥ , υπο τον ηχο της ''ΒΟΥΒΟΥΖΕΛΑΣ'' με Ελληνικες και Νοτιοαφρικανικες σημαιες, οπως ειχε οργανωθει απο την διεθυνση του ξενοδοχειου. Το προσωπικο και πολλα παιδια του προσωπικου, ειχαν παραταχθει αριστερα και δεξια απο την εισοδο της τουριστικης μοναδας, φορωντας μπλουζες που εγραφαν ''Welcome Team Greece'' σε γαλαζιο και λευκο. Υπομονετικα περιμεναν ανω απο 1 ωρα να ερθει το πουλμαν της αποστολης που εγραφε στα Ελληνικα και Αγγλικα:
'' Η Ελλαδα ειναι παντου'' - ''Greece is everywhere''.
Ποση αληθεια περιεχει αυτη η φραση....


Το απόγευμα εγινε η «πρώτη»

Η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας κατέλυσε στη βάση της σήμερα το πρωί και το απόγευμα θα κάνει και την πρώτη της προπόνηση επί αφρικανικού εδάφους, ξεκινώντας ουσιαστικά το τελικό στάδιο της προετοιμασίας, ενόψει του πρώτου παιχνιδιού με τη Νότια Κορέα στο «Nelson Mandela Bay Stadium» στις 12 Ιουνίου στην πολη Πορτ Ελιζαμπεθ, παρουσια πανω απο 6000 Ελληνων Φιλαθλων οπως υπολογιζεται.


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!

Απο την πλευρα μας, θα σας παρουσιαζουμε σαν μπλογκ, οτι αξιολογο συλλεγουμε για την ενημερωση σας απο Ελληνικα και Διεθνη μεσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου