ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Έκλεψαν τα τρόπαια του Μουντιάλ!

ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ....
Όλα τα αντίγραφα του τροπαίου του Παγκοσμίου Κυπέλλου κλάπηκαν από τα γραφεία της FIFA στη Νότιο Αφρική, όπως επιβεβαίωσαν οι αστυνομικές αρχές της χώρας. Συγκεκριμένα, η επίτροπος της αστυνομίας, Μπέκι Σέλε δήλωσε: «Γνωρίζουμε ότι υπήρξε μια ληστεία και ερευνούμε την υπόθεση».

Η ιταλική εφημερίδα «La Repubblica» ανέφερε ότι τα τρόπαια που κλάπηκαν ήταν αντίγραφα του αυθεντικού που επρόκειτο να δοθεί στη νικήτρια ομάδα της διοργάνωσης στις 11 Ιουλίου στο «Soccer City».

Μεταξύ της «λείας» ήταν και αθλητικός εξοπλισμός.

Μάλιστα δημοσίευμα στη Νιγηρία αναφέρει πως η αστυνομία του Γιοχάνεσμπουργκ μόνο τη Δευτέρα (28/6) πυροβόλησε δύο ληστές και συνέλάβε άλλους 4, που βρέθηκαν κοντά στο γήπεδο του τελικό, το Soccer City.
Όλα αυτά τη στιγμή που όπως αναφέρουν στην διοργανώτρια χώρα, δύσκολα να διανύσεις 500 μέτρα χωρίς να δεις αστυνομικό, ενώ για την είσοδο σου με αυτοκίνητο σε γήπεδο πρέπει να έχεις άδεια.
Επίσης, η αστυνομία επιβεβαίωσε πως από τους 316 ανθρώπους που έχουν συλληφθεί για παρανομίες που έχουν σχέση με το Παγκόσμιο Κύπελλο, οι 207 είναι Νοτιαφρικανοί.

πηγη: διαφορα αθλητικα σαιτ
ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ- ANTI TPOΠΑΙΟΥ- ΦΟΥΣΚΩΤΕΣ ΜΠΑΝΑΝΕΣ, ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΚΑΚΟΒΟΥΛΕΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου